POISTOT (HO 19.11.2015)

JYVÄSKYLÄN KÄRÄJÄOIKEUS
Rikosasia
TUOMIO 06/815
Annettu kansliassa
2.5.2006
Asiano:
R 05/2307

Syyttäjän rangaistusvaatimus
1. KUNNIANLOUKKAUS (6160/R/001799/05) Rikoslaki 24 luku 9 §
1.7.2004-8.10.2005 LAUKAA

Manninen on esittänyt asianomistaja Pekka Monosesta ja tämän asianajotoimistosta valheellisen ja perättömän tiedon väittämällä internetissä pitämällään nettisanomat sivustolla (www.nettisanomat.com), että Mononen on asianajajana toimistonsa puitteissa laatinut häntä koskevia (POISTETTU 03.03.2016 A). Hän on sivustoillaan julkaissut oikeudenkäyntiaineistoa, joka sinällään on ollut sisällöltään oikeaa, mutta Manninen on antanut lukijoiden ymmärtää, että oikeudenkäynnissä olisi ollut kysymys jostakin laittomasta. Teko on siten huomioonottaen Monosen ammatti asianajajana ollut omiaan aiheuttamaan asianomistajalle vahinkoa sekä häneen kohdistuvaa halveksuntaa.

http://www.nettisanomat.com/2007/05/26/20060502kunnianloukkauskaraja1tuomio.htm

VAASAN HOVIOIKEUS
TUOMIO
Nro 565
Antamispäivä 23.4.2007
Diaarinro R 06/794
Verkkoviestin jakelun keskeyttäminen

Sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä annetun lain 18 §:n mukaan tuomioistuin voi virallisen syyttäjän, tutkinnanjohtajan tai asianomistajan hakemuksesta määrätä julkaisijan tai ohjelmatoiminnan harjoittajan taikka lähettimen. palvelimen tai muun sellaisen laitteen ylläpitäjän keskeyttämään julkaistun verkkoviestin jakelun, jos viestin sisällön perusteella on ilmeistä, että sen pitäminen yleisön saatavilla on säädetty rangaistavaksi. Lähtökohtana mainittua lainkohtaa sovellettaessa on saman lain 1 §:n 2 momentti, jonka mukaan viestintään ei saa puuttua enempää kuin on välttämätöntä ottaen huomioon sananvapauden merkitys kansanvaltaisessa oikeusvaltiossa.
Mannisen ylläpitämällä nettisanomat.com -internetsivustolla on materiaalia, joka kohdistuu Monosen elinkeinotoimintaan ja on sisällöltään Monosen kunniaa loukkaavaa. Monosta koskevien verkkoviestien pitäminen yleisön saatavilla on edellä mainitun lainkohdan tarkoittamalla tavalla rangaistavaksi säädetty teko ja rikos jatkuu edelleen niin kauan, kuin internetsivustolla oleva Monosta koskeva materiaali on verkkoviestinä yleisön saatavilla.
Edellä mainitut seikat huomioon ottaen Mannisen on poistettava nettisanomat.com-sivustolta kaikki sellaiset verkkoviestit, joissa mainitaan Monosen tai hänen yrityksensä nimi ja joissa on viittauksia Monoseen. Näin ollen tämän asiaa koskevan tuomion julkaiseminen mainitussa verkkojulkaisussa ei ole tarpeellista.
http://www.nettisanomat.com/2007/05/26/20070423kunnianloukkaushovituomio1tuomio.htm

   

TÄMÄ SIVU EI OLE MUUTTUNUT.

 

Syyskuu
2005
September

Sanomisen ja julkaisemisen
vapautta vuodesta 1999.

  Tiistaina 20. syyskuuta 2005. Etusivu.


20.09.2005 klo 14:30.
Kuva. "Iloa kahvin kanssa eli Bisquit: Maa ja maksattaminen". Tiistaina 20. syyskuuta 2005. Kuva: Pertti Manninen. Teksti: Bisquit. "Tässä esitetään seuraava veikkaus: Kapitaali bonuksesta. Moraali anuksesta. Tieto siitä, ettei pääomalla ole isänmaata, näyttää nyt levinneen jopa valtiovarainministeriöön. Antti Kallomäki esittää viimeisenä vallankumouksellisena tekonaan varallisuusveron poistamista isänmaasta. Forssan suunnassa saattaisivat pyöriä haudoissaan jos eläisivät, koska eivät ymmärtäisi maailman muutosta". Siis Bisquit, Iltasanomat. Isonna! Toinen kuva: "Paras imago".


Veronmaksajien pääekonomisti Jaana Kurjenoja ei hellitä.
Maanantaina 19. syyskuuta 2005 illalla lähetetyssä Ylen A-piste-ohjelmassa pääekonomisti Jaana Kurjenoja entistä innokkaaammin väittää tutkimuksensa olevan virheetön, korkeintaan tulkinnassa on pantu "mutkat suoriksi". Ensi kuulemalta kuulosti siltä, että on oikein laittaa kaikki verotulojen lisäys veroaleista johtuviksi!


Tulossa ! Kultturiministeri Tanja Karpelan taistelu opintorahasta ja jyrätty kyyninen lopputulos: mikään ei muutu. Kansanedustaja Susanna Huovisen tätä rähmäistä päätöstä puolusteleva lehtikirjoitus, jonka jälkeen SDP:n puheenjohtaja Eero Heinäluoma valitsi Huovisen ministeriksi. Tulossa!

 

Lauantaina 17. syyskuuta 2005. Kirjoituksia varallisuusveron poistamisesta.
"Budjetti: Rikkaalle reippaasti ja köyhällekin vähän eli hyvinvointivaltion pohja uhattuna."    Varallisuusveron poistamisesta Keskisuomalainen kirjoitti otsikkoaan myöten, Helsingin Sanomat ei halaistua sanaa!


Extra! Kolme kirjoitusta köyhyydestä vuodelta 2001. Ben Zyskowicz: Köyhien määrä on laskenut, niin pitääkin. Päivi Ketolainen: Köyhättääkö? Pertti Manninen: Köyhyyden määritelmän kritiikki. Extraa tämän sivun alapuolella!

 

Guardian Unlimited Tuesday September 20 2005 
Reid defends Basra jail raid
British troops criticised after storming an Iraqi prison to free two colleagues.
Interactive: Basra jail raid 
Statement: Brigadier John Lorimer 
Ex-Iraqi defence minister wanted 
NY Times journalist killed in Basra


Tilasto: Nettisanomilla on ollut heinäkuusta 1999 alkaen 850 000  (0,85 miljoonaa) kävijää, jotka ovat  tehneet 17 400 000 (17,4 miljoonaa) hakua (hits)! 19.09.2005.

 
 

Uusin

 

Arkisto

 

Depis

 

Elokuva

 

Gallup

 

Imagine

 

Maisema

 

Kuvagalleria

 

Lehdet

 

Liikunta

 

Opetus

 

Perhe

 

Politiikka

 

Sota ja rauha

 

Tv ja radio

 

Talous

 

Työtä

 

Valokuva

 

Velka

 

Viikon kuva

 
 
 

Etsi nettisanomista!

 
 
1999 alkaen

 

 

Linkit

 
 

Linkit joka numeroon ja haku, myös skandit! 

 

 

Yhteys

 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 

 

Vaikea kuva

 
 

 

 


 

 

 
 

Lauantaina 17. syyskuuta 2005.

     1234567890123456789012345678012


Kuva: Pertti Manninen.

Suomalainen iltasatu. Rikkaalle reippaasti ja köyhällekin vähän. "Rikkainta kansanosaa ilahduttaa puolestaan se, että omaisuudesta ei tarvitse jatkossa enää maksaa varallisuusveroa. Pallkansaajien tutkimuslaitoksen mukaan varallisuusveron poistuminen vähentää valtion verotuloja noin 100 miljoonalla eurolla.

Varallisuusveron poistumisen on laskettu hyödyttävän noin neljääkymmentätuhatta rikkainta, joista osalla verot pienenevät useilla sadoilla tuhansilla euroilla."
Keskisuomalainen lauantaina 17.09.2005. Isonna!

 


Kuva: Pertti Manninen

Maailman lyhin satu: Helsingin Sanomien selostus varallisuusveron poistamisesta.
Entinen, kouluajoilta mieleenjäänyt maailman lyhyin satu oli seuraava: "Olipa kerran kuningas, jolla oli sen pituinen se." Joku keksi sitten vielä lyhyemmän: "Olipa kerran kuningatar, joka oli läpeensä tyytyväinen."

Helsingin Sanomat onnistui käyttämään budjetin varallisuusveron poistamiseen kokonaista nolla sanaa. Sen pituinen se! Isonna!

 

Lue myös!
Hallitus armeliaana:
Köyhyyspaketti kolmasosa rikkaiden varallisuusveron poistosta! Varallisuusvero poistuu tammikuun alusta 2006, köyhyyspakettiin löytyy varoja vasta syyskuussa! Nettisanomat
maanantaina 29.08.2005. 

Lue myös!
"Kokoomuslaiset hykertelevät varallisuusveron poistoa. Näin hallitus muistaa Suomen rikkaimpia." Iltalehti. Uutiset. Timo Hakkarainen . Lauantaina 11.12.2004.
"Tulopoliittiseen kokonaisratkaisuun liittyvän vero- ja investointipaketin kylkiäisenä punamultahallitus kertoi marraskuun lopulla yllättäen päätöksestään poistaa varallisuusvero vuodesta 2006 alkaen.

Asiasta oli sovittu kolmen hallituspuolueen puheenjohtajien muodostamassa 'kolmen koplassa'.

Päätöstä on kehuttu järkeväksi, mutta sitä on myös ihmetelty ja kritisoitukin. On myös kysytty, miten tämä asia liittyy tulopoliittiseen kokonaisratkaisuun. Eduskunnan käsittelyynkin hallituksen esitys tulee tupolaeista erillään vasta joskus ensi vuonna.

Hallitus perustelee varallisuusverosta luopumista - kuinkas muuten - työllisyydellä, kotimaisten investointien lisäämisellä ja perheyritysten sukupolvenvaihdosten helpottamisella.

'Kateusveroa' on pidetty ideologisena menneisyyden jäänteenä, joka fiskaalisesti merkityksettömänä joutaa historian romukoppaan.

Veron poistoa arvostelleet ovat puolestaan muistuttaneet, että hallituksen esitys on yhtä lailla ideologinen arvovalinta."

"Koskee vain miljonäärejä.
... Valtaosan valtion varallisuusverotuotosta maksaa tuhatkunta vakavaraisinta suomalaista. ...
Viime vuosina varallisuusveroprosenttia on piennetty ja alarajaa nostettu. ...
Viime vuonna se tuotti 125 miljoonaa euroa. ensi vuonna tuskin puolet siitä. ..."

Kuvatekstit:  "SanomaWSOY:n suuromistaja Aatos Erkko - 1 408 661 euroa vähemmän veroja. - Erkkojen perillinen Rafaela Seppälä - 830 965 euroa vähemmän veroja. - Sammon suuromistaja Björn Wahlroos - 568 000 euroa vähemmän veroja. - Onnisen suuromistaja Anja Toivanen - 535 405 euroa vähemmän veroja. - Elcoteqin suuromistaja Antti Piippo - 279 717 euroa vähemmän veroja."

Selitys: "Veron määrä laskettu vuoden 2003 omaisuustietojen ja 2005 veroperusteiden mukaan ja on vain suuntaa antava."

Näin hallitus muistaa Suomen rikkaimpia." Iltalehti. Uutiset. Timo Hakkarainen. Lauantaina 11.12.2004.
Edelliset katkelmat ja jotain lisää Nettisanomissa keskiviikkona 4. toukokuuta 2005. 

 

Guardian Unlimited
Saturday September 17 2005
Plan to stop Muslim extremism
Royal commission to investigate London bombings and media unit to counter propaganda from Islamist extremists should be set up, say government-appointed taskforces.
MPs may force retreat by Clarke
Leader: Blows to democracy
Special report: politics and terrorism

Eight ways to change the world
In pictures: The Millennium Development Goals exhibition.
More picture galleries

 


17.09.2005. 
"Budjetti: Rikkaalle reippaasti ja köyhällekin vähän eli hyvinvointivaltion pohja uhattuna." Kuva lauantaina 17.09.2005.

Eräästä pienestä yksityiskohdasta: varallisuusveron poistamisesta Keskisuomalainen kirjoitti otsikkoaan myöten. Sensijaan Helsingin Sanomat ei kirjoittanut varallisuusveron poistamisesta halaistua sanaa, ei otsikossa taikka jutussa, vaikka muuten budjettia selostettiin varsin yksityiskohtaisesti.

Asian kertomatta jättäminen katsottaisiin oikeudessa valehteluksi ja todistajan ollessa kyseessä perättömäksi lausumaksi. Kyllä lehti on lukijoilleen todistajan asemassa ja joutaa häpeään tästä vaikenemisestaan!

Keskisuomalainen lauantaina 17.09.2005 "Rikkaalle reippaasti ja köyhällekin vähän" ja Helsingin Sanomat lauantaina 17.09.2005 "Antti Kalliomäen lähtöloitsu: Hyvinvointivaltion pohja uhattuna". Kuva ja teksti: Pertti Manninen.
Lue lisää!   

Lue myös! Hallitus armeliaana: Köyhyyspaketti kolmasosa rikkaiden varallisuusveron poistosta! Varallisuusvero poistuu tammikuun alusta 2006, köyhyyspakettiin löytyy varoja vasta syyskuussa! Nettisanomat
maanantaina 29.08.2005. 

Lue myös!  "Kokoomuslaiset hykertelevät varallisuusveron poistoa. Näin hallitus muistaa Suomen rikkaimpia." Iltalehti. Uutiset lauantaina 11.12.2004. Nettisanomat
keskiviikkona 4. toukokuuta 2005.   

 

nettisanomat.com syyskuu 2005

 

 
Tuuli käy heidän ylitseen. Poisnukkuneitten muistolle. Sarja. Kuva: Pertti Manninen.

 
 


 

  

 

 

 
 

Lauantaina 17. syyskuuta 2005. Kirjoituksia varallisuusveron poistamisesta.
"Budjetti: Rikkaalle reippaasti ja köyhällekin vähän eli hyvinvointivaltion pohja uhattuna."    Varallisuusveron poistamisesta Keskisuomalainen kirjoitti otsikkoaan myöten, Helsingin Sanomat ei halaistua sanaa!


Aftonbladet Söndag 18 september 2005
Dödläge. Ingen tydlig segrare i tyska valet.
BERLIN. Den rödgröna eran är över i Tyskland. Gerhard Schröder får inte förnyat förtroende av väljarna. När bara ett valdistrikt återstår har socialdemokratiska SPD rasat med drygt fyra procentenheter jämfört med förra valet och får 34,2 procent. Trots detta säger Schröder att han vill sitta kvar som kansler de kommande fyra åren, "Förloraren" Angela Merkel ser ut att få bilda en regering ihop med SPD.

 

Guardian Unlimited Sunday September 18 2005 
Al-Qaeda's slaughter has one aim: civil war
Iraq: 150 died in one day in Baghdad - and Iraqis, not foreign fighters, are now the insurgency's keenest recruits. Peter Beaumont investigates how this crucial shift has changed the fight.
The day they tried to kill Saddam... and 148 paid for it
Comment: Tim Collins This is a mess of our own making


Guardian Unlimited Monday September 19 2005 
British soldiers arrested in Iraq
Violence erupts in Basra following arrest of two British soldiers for allegedly killing policeman.
Special report: Iraq


Aikaisemmin:
Jyväskylä: Tanssisali Lutakko pelastui!  Uudistettu, peruskorjattu, kasvonsa pessyt ja uudistunut tanssisali avaa ovensa. Torstaina 15.09.2005.

Aatos Erkon mukaan poliitikot latistivat yrittäjyyden Suomessa. Maanantaina 12. syyskuuta 2005
Pääkirjoitus. Uusi Jukebox tuotiin sisään. Keskiviikkona 7.syyskuuta 2005. 
Väärää tietoa työttömyydestä. Anne Brunila. "Työttömyyden hoitoon mallia Tanskasta". Helsingin Sanomat maanantaina 9. elokuuta 2004. Oikaisun näkymättömyyden Suomen ennätys! Tiistaina 17. toukokuuta 2005.
Elokuvalipulla kohtuuton hinta. Torstaina 10. maaliskuuta 2005.


Tulossa:
Päivän meili. Ministeri Aatos Erkko, Helsinki. Iltalehti. keskiviikkona 07.09.2005.
Aatos Erkko ei kannata Suomen liittymistä Naton jäseneksi. Helsingin Sanomat maanantaina 05.09.2005.Tulossa:
Erkolta napakka ei Nato-jäsenyydelle. Keskisuomalainen maanantaina 05.09.2005.
Vanhemmat lukiokirjabisneksen armoilla. Helsingin Sanomat. Mielipide tiistaina 06.09.2005.
Kuva: Alibi. Jättireportaasi Bodom oikeudenkäynnistä. Alibi löysi uuden todistajan: "Nils tunnusti minulle!" Gustafsson Alibille: "En tunnustanut!"
Vatanen esittää Ahtisaarta ehdolle presidentinvaaleihin. Keskisuomalainen keskiviikkona 07.09.2005, ei siis 01.04! 

 

nettisanomat.com - henkilöitä


Sonera ja Sauli Niinistö. Valikoiva muisti, erikoinen laskuoppi ja kuulopuheet. Katkelma radiohaastattelusta. Maanantaina 29.08.2005.  

Toimitusjohtaja 1.1.2006 alk. Anne Brunila. Metsäteollisuus ry. Radiohaastattelu nimityspäivänä. Tiistaina 06.09.2005.  

Kuva. Adam Nelson 21.93. "SPACE FOR RENT". Monaco 2005.  Lauantaina 10.09.2005.

Kuva. "Mutta optimistit - he muuttavat maailman". Presidentti Tarja Halonen.
Perjantaina 09.09.2005.


 

 

Kuva. "Amnesty on syvästi pettynyt YK:n ihmisoikeuskoneiston toimintaan". Pääsihteeri Irene Khan. Perjantaina 09.09.2005.  

 

Aiheisiin liittyvää:
Sauli Niinistö-Special.
2003/02/06/niinistokuva.htm 
Urheilu. Oikeus kaupallisuuteen. Niklas Herlin. 2003/07/31/urheiluoikeus.htm

Aiheisiin liittyvää:
Väärää tietoa työttömyydestä. Anne Brunila. "Työttömyyden hoitoon mallia Tanskasta". Helsingin Sanomat maanantaina 9. elokuuta 2004. Oikaisun näkymättömyyden Suomen ennätys!
2005/05/17/brunila.htm 

 

12345678901234567890123456789012

 

 

nettisanomat.com - juttuja

 

Hallitus armeliaana: Köyhyyspaketti kolmasosa rikkaiden varallisuusveron poistosta! Maanantaina 29. elokuuta 2005.

Ministeri Kari Rajamäki Helsingin Sanomien suojeluksessa. Lehti piilotti uutisen oikeusasiamiehen Rajamäelle antamasta huomautuksesta yhdelle palstalle.  Maanantaina 29. elokuuta 2005.  

Paniikki Bagdadissa - yli 600 kuollutta.  Keskiviikkona 31. elokuuta 2005.


 

Toimitusjohtaja 1.1.2006 alk. Anne Brunila Metsäteollisuus ry. Radiohaastattelu nimityspäivänä. Tiistaina 6. syyskuuta 2005. 

Kuusikätisesti. Uusi Jukebox ja sen ensimmäiset käyttäjät. kuuntelevat laitetta käsinkosketellen. Pääkirjoitus.
Keskiviikkona 7. syyskuuta 2005.
 


 

MIELENOSOITUS AKATEEMISIA TAIKAMENOJA VASTAAN - Kirkko irti valtiosta ja yliopistosta!  Torstaina 8. syyskuuta 2005.

Aatos Erkon mukaan poliitikot latistivat yrittäjyyden Suomessa. Helsingin Sanomat tiistaina 06.09.2005. 
Maanantaina 12.09.2005.

 

Jyväskylä: Tanssisali Lutakko pelastui!  Uudistettu, peruskorjattu, kasvonsa pessyt ja uudistunut tanssisali avaa ovensa. Torstaina 15.09.2005.

 

 

 

Aiheisiin liittyvää:
Väärää tietoa työttömyydestä. Anne Brunila. "Työttömyyden hoitoon mallia Tanskasta". Helsingin Sanomat maanantaina 9. elokuuta 2004. Oikaisun näkymättömyyden Suomen ennätys!
2005/05/17/brunila.htm 

 

 

 

nettisanomat.com - pääkirjoituksia


Köyhät köyhtyvät, rikkaat rikastuvat. Pääkirjoitus maanantaina 29.08.2005.

Uusi Jukebox tuotiin sisään. Pääkirjoitus keskiviikkona 07.092005. 
 

nettisanomat.com - kuvia


 
Kuva. "Messias".  Max Jakobson.  Torstaina 1. syyskuuta 2005. 
Kuva. "The Strong Man".  Harry Langdon.   Perjantaina 2. syyskuuta 2005. 

 
Kuva. "Pilvilinna". Sakari Rimmisen harvinainen elokuva 1970.  Lauantaina 3. syyskuuta 2005. 
Kuva. "Bodom 1960 eli revitty ihminen 2005". Sunnuntaina 4. syyskuuta 2005.


 

 
Kuva. "CYCLONE: LES SECOURS S'ORGANISENT".  Maanantaina 5. syyskuuta 2005.  
Kuva. Toimitusjohtaja 1.1.2006 alk. Anne Brunila Metsäteollisuus ry.  Tiistaina 6. syyskuuta 2005.

  
Kuva. "Kuusikätisesti".  Keskiviikkona 7. syyskuuta 2005.
Kuva. "Senaatintori 1980-luvulla".  Torstaina 3. maaliskuuta 2005,  

 

Kuvat: Pertti Manninen.

12345678901234567890123456789012

nettisanomat.com - kuvia - ihmiset askareissaan


 
Kuva "Pyörä pyörän päällä."  Torstaina 8. syyskuuta 2005. 
Kuva. Värikäs syksy eli perunannostaja sankoineen. Tiistaina 13.09.2005  

 
Kuva. "Tasa-arvo. Varjo on samanlainen niin rikkaalle kuin köyhällekin." Sunnuntaina 18. syyskuuta 2005. Kuva. "Kirjat odottavat". Laukaa. Pääkirjaston aula. Maanantaina 19. syyskuuta 2005.
Kuva. "Hirvi kirjastossa".  Laukaa. Pääkirjaston aula.
Maanantaina 19. syyskuuta 2005.

Kuvat: Pertti Manninen.

12345678901234567890123456789012

nettisanomat.com - luontokuvia

 

 
Kuva. "Puu vangitsee latvaansa viimeiset auringonsäteet ennen hämärän ja pimeyden syleilyä niinkuin muukin luomakunta". Lauantaina 10.09.2005.
Kuva. "Talitintti ja pihlajanmarjat". Sarjasta Pieniä havaintoja luonnossa. Maanantaina 12.09.2005.

 
Kuva. "Puu myrskyn riepoteltavana hämärtyvässä illassa".
Keskiviikkona 14.09.2005. 
Kuva. "Yksin latvassa". Illan hämärtyessä varikset ovat lähteneet leposijoilleen. Yksi ei ole vielä malttanut lähteä puun latvasta vaan on jäänyt hetkeksi tarkkailemaan ennen hämärän ja pimeyden ja kylmyyden kietoutumista. Perjantaina 16.09.2005.


 
"Puu ja jo kellertävä niitty harmaana ja sateisena päivänä. Variksetkin ovat muualla suojaa pitämässä.  Sunnuntaina 18. syyskuuta 2005. 

Kuvat: Pertti Manninen.

12345678901234567890123456789012

nettisanomat.com - valtakuvia


  
Kuva. It is an insult to the  dead to deny the link with Iraq.  Tony Blair put his own people at  risk in the service of a foreign power. Comment. Seumas Milne. Torstaina 14.07.2005.
Alla har de rätt till vår sorg. TORSTEN KÄLVEMARK om offren i Irak - och London. Torstaina 14.07.2005.
Kuva. "Toinen 11.09". Salvador Allende viimeisen kerran syyskuun 11. päivänä 1973 Santiago de Chilessä. Sunnuntaina 11.09.2005.

 
Kuva. Presidentti George W. Bush eli kasvot sumussa. Tiistaina 13.09.2005. 
Kuva. Chilen korkein oikeus on nyt kolmannen kerran kumonnut Augusto Pinochetin syytesuojan.  Keskiviikkona 14.09.2005.


Kuvat: Pertti Manninen.

12345678901234567890123456789012

nettisanomat.com - tulossa!

 

Carolina Klüft kentän pinnassa.
Kuka hän on? Tyttö, josta tuli supernainen. 2003/08/28/kukahanon.htm#kukahanon


Kuvia kukista ja perhosista sekä puista. Luontokuvia.

Tulossa! 

Kymmeniä tikkejä kaljussa! Toni Halme vauhdissa.
Hakkaamista Harkimon Hartwall-areenalla ja muuallakin. 1999/11/25/n9917urheilu.htm


Alibi. Jättireportaasi Bodom oikeudenkäynnistä. Alibi löysi uuden todistajan: "Nils tunnusti minulle!" Gustafsson Alibille: "En tunnustanut!"

Tulossa!


 

 

Kuva: Satukissa aamulla.

Kuva: Tämänvuotinen fasaani kurkkii ruohikossa.

Tulossa!
 

12345678901234567890123456789012 

Guardian Unlimited


www.guardian.co.uk
Wednesday September 7, 2005
Eight ways to change the world In pictures: The Millennium Development Goals exhibition. 

Monday September 12, 2005
Poverty coalition hits back at ad ban  Media: Make Poverty History 'dismayed' after media regulator Ofcom slaps blanket ban on its TV and radio advertising.
Monday September 12, 2005
Tax avoidance 'keeps developing world poor'  Society: Multinational companies operating in the world's poorest countries are "dodging" around £270bn a year in tax, anti-poverty campaigners claimed today.
Tuesday September 13, 2005
Bush: Katrina 'exposed problems'  George Bush says he takes 'full responsibility' for government failures in dealing with hurricane. 
Special report: Hurricane Katrina
www.guardian.co.uk
Wednesday September 14, 2005

Scores killed in Baghdad blasts  

· Over 100 die in bus attack
· 10 explosions in Baghdad
· Al-Qaida in Iraq claims responsibility
Wednesday September 14, 2005
Blair: UN must unite against terror

Prime minister tells security council that terrorism has "disfigured countries in every continent".
Thursday September 15, 2005

Thursday September 15, 2005
BAE's secret £1m to Pinochet

Chile: US banking records show links between UK arms firm and ex-dictator.
How Pinochet cash linked to BAE

Detective story that linked £1m Pinochet cash to BAEUps and downs of a dictator
Ups and downs of a dictator

Archive special: Chile 1973
Special report: Chile
Friday September 16 2005
21 killed as Iraq violence flares again
World: At least 21 people killed in further outbreaks of violence as Sunni insurgents continue 'all out war' on Shia population.
Simon Tisdall: Sliding into civil war

Leader: No easy solution
Cartoon: Martin Rowson
Special report: Iraq
Friday September 16 2005
Whose side are you on?
Chechnya dispatch: Rebel numbers are rising as government brutality angers and divides, writes Nick Paton Walsh.
More exclusive reports from our foreign correspondents

Special report: Chechnya
Friday September 16 2005
Dylan in Camden
Culture Vulture: Matthew Tempest on London's largest exhibition of photographs of Bob Dylan, which opened in Camden last night.
More from Culture Vulture

09.2005

12345678901234567890123456789012
 
edell. seur.

Tiistaina 20. syyskuuta 2005. Etusivu. Toinen kuva.


20.09.2005.
Tiistaina 20. syyskuuta 2005. klo 14:36. Kuva. "Paras imago" Ilta-Sanomat tiistaina 20.09.2005. "Markkinointiväen mielestä Sauli Niinistö selättää Tarja Halosen julkisuuskuvallaan". Kuvateksti: "Presidenttiehdokas Niinistö kiri julkisuuskuvatutkimuksessa Tarja Halosen ohi." Tekstissä "tutkimuksesta " kerrotaan seuraavasti: " Tuoreen kyselyn mukaan markkinointiviestinnän päättäjät arvioivat Niinistön julkisen kuvan parhaaksi presidenttiehdokkaista. Yhteensä 71,4 prosenttia piti Niinistön julkisuuskuvaa hyvänä tai eritäin hyvänä. Presidentti Tarja Halosen vastaava luku oli 64,5 prosenttia Kampanja-lehden kyselyssä. 9.-11. syyskuuta toteutettuun kyselyyn vastasi 4 099 markkinaviestinnän päättäjää ja ammattilaista. - Se on ammattikunta, joka työssään muun muassa seuraa kampanjoinnin ulkonäön kehittymistä." Viimeinen lause on jutussa haastatellun Kampanjalehden päätoimittaja Petri Nevalaisen. Kuva: Pertti Manninen. Otsikkokuva!


Extra!

Nettisanomat 29.03.2001 2001/03/29/koyhyys.htm#ben  Huom! Kaikki linkit eivät toimi tässä ympäristössä!
etusivulle
kiihkeää tiedonhakua!
nyt 29.03.01


urheilu

tv ja radio

kulttuuri

musiikki

asunto

ruoka

raha

2.kirjoitus

ajatus

säälinkki

tietolinkit

merkit

nettilinkit

netti

it

hanami

tapaamiset

lukijoilta

info

"Olen pyrkinyt osoittamaan
Muut lehdet:
Helsingin Sanomat sunnuntaina 25.03.01 Mielipide-sivulla, oikeassa yläkulmassa:

Ben Zyskowicz: Köyhien määrä on laskenut, niin pitääkin.
...
"Olen pyrkinyt osoittamaan, ettei köyhien kansalaisten määrä ole lisääntynyt, vaan päinvastoin vähentynyt - kuten pitääkin.

Selitys on työttömyyden selvä vähentyminen, joka on merkinnyt työtä, parempaa toimeentuloa ja lisää hyvinvointia kymmenille tuhansille suomalaisperheille.
...
"Olen kyllä hyvin selvillä tilastollisen, ns. suhteellisen köyhyyden lisääntymisestä viime vuosina.

"Kotitalous määritellään suhteellisesti köyhäksi, jos sen käytettävissä olevat tulot kulutusyksikköä kohden ovat alle puolet kaikista kulutusyksiköistä järjestyksessä keskimmäisen saamista tuloista eli alle puolet koko väestön mediaanitulosta.

Näin saatavaa lukua nimitetään köyhyysrajaksi."


Tyhjien pullojen kerääjä Helsingissä.


Lue myös!


pääkirjoitus: köyhyyden määritelmän kritiikki.

...
"En halua vähätellä köyhien kotitalouksien määrää.

Niitä on liikaa ja työllisyyden paraneminen on paras lääke tilanteeseen.

En myöskään kiistä näiden perheiden tukalaa taloudellista tilannetta.

En kuitenkaan ole halunnut vaieten sivuuttaa sitä, että vastoin tosiasioita väitetään köyhien köyhtyneen ja heidän määränsä lisääntyneen."
...

Ben Zyskowicz, kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja, Helsinki

Muut lehdet:
Helsingin Sanomat sunnuntaina 25.03.01 Mielipide-sivulla

Päivi Ketolainen: Köyhättääkö?

sivun alkuun!

etusivulle!

Kuvannut, kirjoittanut ja rakentanut Pertti Manninen.

Päivän purtavaa: Kumpi olisit mieluummin, absoluuttisesti vai suhteellisesti köyhä?
etusivulle  
 
Nettisanomat 29.03.2001 2001/03/29/koyhyys.htm#ben  Huom! Kaikki linkit eivät toimi tässä ympäristössä!
etusivulle
nyt 29.03.01


uusin lehti

seuraava lehti

tämä lehti

edellinen lehti

vanhin lehti

kaikki lehdet

hakemisto

valokuva-galleria

"Mutta tarkkaan ei
Muut lehdet:
Keskisuomalainen
sunnuntaina 25.03.01 Vierailija-kolumnissa pääkirjoitussivulla:

Päivi Ketolainen: Köyhättääkö?
...
"Mutta tarkkaan ei tainnut käydä selville, keitä ne köyhät ovat.

Missä kulkee raja köyhyyden ja kohtuullisen toimeentulon välillä?

Kansanedustajat jämähtivät kiistelemään, ovatko köyhät vähentyneet vai lisääntyneet.

Tilastoja lukemalla köyhyydestä ja köyhien määrästä ei saa mitään tolkkua.

Käppyrät kertovat sen, mitä niistä halutaan lukea.


Itse köyhät ihmiset sen sijaan ovat aina tienneet, että mitä on köyhyys.

Mutta on kamalan noloa sanoa ääneen, että hei, minä olen köyhä.

Vaikka köyhyys ei ole synti, se hävettää aika tavalla.

Köyhää hävettää

a) penkoa eilisen päivän leipäkoria kaupassa,

b) kulkea aina kirpputorivaatteissa,

c) olla osaton kaikesta sellaisesta, johon muilla on varaa,

d) vipata rahaa ja elintarvikkeita sukulaisilta ja kavereilta,

e) jonottaa luukulta toiselle ja

f) asioida leipäjonossa ja ruokapankissa.


Köyhä kulkee mieluummin pitkin aitoviertä ja elää huomaamatonta elämää.

Köyhä yrittää köyhyydestään huolimatta näyttää niin hyvin voivalta kuin mahdollista, sillä julkiköyhyys painaa ihmisen lopulta syrjäytyneiden lokeroon.
...

Päivi Ketolainen

Muut lehdet:
Keskisuomalainen
sunnuntaina 25.03.01 Vierailija-kolumnissa.


Tyhjien pullojen kerääjä Helsingissä.


sivun alkuun!

etusivulle!

Kuvannut, kirjoittanut ja rakentanut
Pertti Manninen.
etusivulle  
 
Nettisanomat 29.03.2001 2001/03/29/koyhyys.htm#ben  Huom! Kaikki linkit eivät toimi tässä ympäristössä!
torstaina 29. maaliskuuta 2001, lisäykset päivittäin.
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.
pääkirjoitus: köyhyyden määritelmän kritiikki.
pertti manninen


etusivulle 29.03.01


uusin lehti

seuraava lehti

tämä lehti

edellinen lehti

vanhin lehti

kaikki lehdet

hakemisto

valokuva-galleriapääkirjoitus: köyhyyden määritelmän kritiikki.

"Kotitalous määritellään suhteellisesti köyhäksi, jos sen käytettävissä olevat tulot kulutusyksikköä kohden ovat alle puolet kaikista kulutusyksiköistä järjestyksessä keskimmäisen saamista tuloista eli alle puolet koko väestön mediaanitulosta. Näin saatavaa lukua nimitetään köyhyysrajaksi."

Ben Zyskowicz: "Köyhien määrä on laskenut, niin pitääkin.

Todella köyhän olisi herttaisen yhdentekevää olla köyhä, suhteellisesti, kunhan vain pärjäisi edes jotenkin.

Mistä hitosta määritelmässä mainittu "puolet" on vedetty. Sehän voisi olla yhtä hyvin kolmannes tai kaksi kolmannesta.

Määritelmä ei ole mikään määritelmä, jos se ei määrittele sitä, mitä sen pitäisi määritellä!

Absoluuttinen köyhyys onkin sitten hirvittävämpää ja siltä hyvinvoivan on helppo sulkea silmänsä.

Sydämensäkin sulkemista moni harjoittelee ja jopa onnistuu.

Sanat loppuvat.

pertti manninen 29.03.01


köyhän arkea kuvailee

Päivi Ketolainen: Köyhättääkö?

sivun alkuun!

etusivulle!

päivän purtavaa!

kiihkeää tiedonhakua!


Tyhjien pullojen kerääjä Helsingissä


"The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä.


Kuvannut, kirjoittanut ja rakentanut
Pertti Manninen.
Päivän purtavaa: Kumpi olisit mieluummin, absoluuttisesti vai suhteellisesti köyhä?
etusivulle  
Nettisanomat 29.03.2001 2001/03/29/koyhyys.htm#ben  Huom! Kaikki linkit eivät toimi tässä ympäristössä!

Extra!

 

Lauantaina 17. syyskuuta 2005. Kirjoituksia varallisuusveron poistamisesta.
"Budjetti: Rikkaalle reippaasti ja köyhällekin vähän eli hyvinvointivaltion pohja uhattuna."    Varallisuusveron poistamisesta Keskisuomalainen kirjoitti otsikkoaan myöten, Helsingin Sanomat ei halaistua sanaa!

 
 

Nuolet osoittavat edellisen ja seuraavan numeron etusivulle!

TOIMITUS. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen.    Yhteys: mailto:nettisanomat@hotmail.com   
Copyright nettisanomat.com 2005/394. Sivut: 20.09. 2005,   (nettiin 20.09.2005, linkit 20.09.2005). 

nettisanomat - 2005/09/20 - Kuva. "Iloa kahvin kanssa eli Bisquit: Maa ja maksattaminen". Veronmaksajien pääekonomisti Jaana Kurjenoja ei hellitä. - Kuva. "Paras imago" - Sauli Niinistö - Tarja Halonen - Petri Nevalainen - Kuvat Pertti Manninen. -  Veronmaksajat - Jaana Kurjenoja - Budjetti:  varallisuusvero -  poistaminen -  Keskisuomalainen - Helsingin Sanomat  - Antti Kalliomäki - Tanja Karpela - Aatos Erkko - Etusivu tiistaina 20.09.2005 - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat

 


 


Kesän hyvä teko:
Opeta lapsi uimaan!

 
 
 
 

POISTOT HO 19.11.2015. LINKKI LISÄTTY KESKIVIIKKONA 23.12.2015.
Koko vuosi 2005: Linkit tarkistettu ja korjattu sunnuntaina 14.02.2016. Tekstinetti-kansiossa SanomaWSOY konsernin aineistoa.
Sivuston poistot joulukuu 2015 - helmikuu 2016. Lisäksi torstaina 03.03.2016