POISTOT (HO 19.11.2015)

JYVÄSKYLÄN KÄRÄJÄOIKEUS
Rikosasia
TUOMIO 06/815
Annettu kansliassa
2.5.2006
Asiano:
R 05/2307

Syyttäjän rangaistusvaatimus
1. KUNNIANLOUKKAUS (6160/R/001799/05) Rikoslaki 24 luku 9 §
1.7.2004-8.10.2005 LAUKAA

Manninen on esittänyt asianomistaja Pekka Monosesta ja tämän asianajotoimistosta valheellisen ja perättömän tiedon väittämällä internetissä pitämällään nettisanomat sivustolla (www.nettisanomat.com), että Mononen on asianajajana toimistonsa puitteissa laatinut häntä koskevia (POISTETTU 03.03.2016 A). Hän on sivustoillaan julkaissut oikeudenkäyntiaineistoa, joka sinällään on ollut sisällöltään oikeaa, mutta Manninen on antanut lukijoiden ymmärtää, että oikeudenkäynnissä olisi ollut kysymys jostakin laittomasta. Teko on siten huomioonottaen Monosen ammatti asianajajana ollut omiaan aiheuttamaan asianomistajalle vahinkoa sekä häneen kohdistuvaa halveksuntaa.

http://www.nettisanomat.com/2007/05/26/20060502kunnianloukkauskaraja1tuomio.htm

VAASAN HOVIOIKEUS
TUOMIO
Nro 565
Antamispäivä 23.4.2007
Diaarinro R 06/794
Verkkoviestin jakelun keskeyttäminen

Sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä annetun lain 18 §:n mukaan tuomioistuin voi virallisen syyttäjän, tutkinnanjohtajan tai asianomistajan hakemuksesta määrätä julkaisijan tai ohjelmatoiminnan harjoittajan taikka lähettimen. palvelimen tai muun sellaisen laitteen ylläpitäjän keskeyttämään julkaistun verkkoviestin jakelun, jos viestin sisällön perusteella on ilmeistä, että sen pitäminen yleisön saatavilla on säädetty rangaistavaksi. Lähtökohtana mainittua lainkohtaa sovellettaessa on saman lain 1 §:n 2 momentti, jonka mukaan viestintään ei saa puuttua enempää kuin on välttämätöntä ottaen huomioon sananvapauden merkitys kansanvaltaisessa oikeusvaltiossa.
Mannisen ylläpitämällä nettisanomat.com -internetsivustolla on materiaalia, joka kohdistuu Monosen elinkeinotoimintaan ja on sisällöltään Monosen kunniaa loukkaavaa. Monosta koskevien verkkoviestien pitäminen yleisön saatavilla on edellä mainitun lainkohdan tarkoittamalla tavalla rangaistavaksi säädetty teko ja rikos jatkuu edelleen niin kauan, kuin internetsivustolla oleva Monosta koskeva materiaali on verkkoviestinä yleisön saatavilla.
Edellä mainitut seikat huomioon ottaen Mannisen on poistettava nettisanomat.com-sivustolta kaikki sellaiset verkkoviestit, joissa mainitaan Monosen tai hänen yrityksensä nimi ja joissa on viittauksia Monoseen. Näin ollen tämän asiaa koskevan tuomion julkaiseminen mainitussa verkkojulkaisussa ei ole tarpeellista.
http://www.nettisanomat.com/2007/05/26/20070423kunnianloukkaushovituomio1tuomio.htm

   

TÄMÄ SIVU EI OLE MUUTTUNUT.

 

Syyskuu
2005
September

Sanomisen ja julkaisemisen
vapautta vuodesta 1999.

  Sunnuntaina 11. syyskuuta 2005. Etusivu.

11.09.1973.
Kuva. "Toinen 11.09".
Salvador Allende viimeisen kerran syyskuun 11. päivänä 1973 Santiago de Chilessä. Tänään on siis 32. vuosipäivä. Mustavalkoisesta lehtikuvasta tulkinnut Pertti Manninen. Arkistokuva jutusta Sosialistinen Chile jäi puolitiehen.  Keskisuomalainen 09.09.2003. 2003/09/11/salvadorallende.htm#alku2  Lue myös! Janne Virkkunen tänään. (11.09.2004). 2004/09/11/etusivu.htm   Lue myös! KUOLEMA NYKISSÄ 11.09.01. Henkilökohtaisia tunnelmia ja lehdistä luettua suruaamuna. 2001/09/13/etusivu.htm  Lue myös! Irak. Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Kaadot Irakin armeijasta kymmeniä tuhansia. Surmat siviiliväestöstä jopa satatuhatta. Kaadot liittoutumasta tuhansia. Tappaminen jatkuu. Joukkotuhoaseiden etsintä ei jatku.


 

Uusin

 

Arkisto

 

Depis

 

Elokuva

 

Gallup

 

Imagine

 

Maisema

 

Kuvagalleria

 

Lehdet

 

Liikunta

 

Opetus

 

Perhe

 

Politiikka

 

Sota ja rauha

 

Tv ja radio

 

Talous

 

Työtä

 

Valokuva

 

Velka

 

Viikon kuva

 
 

Sunnuntaina 11. syyskuuta 2005. Etusivu.


 

Etsi nettisanomista!

1999 alkaen


 

Linkit

 
 

Linkit joka numeroon ja haku, myös skandit! 

 

 

Yhteys

 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 

 

Vaikea kuva

 
 

 **

     

Nettisanomat sunnuntaina 11.09.2005.
Aatos Erkon mukaan poliitikot latistavat yrittäjyyden Suomessa. Helsingin Sanomat.  Tulossa!
Alibi. Jättireportaasi Bodom oikeudenkäynnistä. Alibi löysi uuden todistajan: "Nils tunnusti minulle!" Gustafsson Alibille: "En tunnustanut!" Tulossa! 
Kuva: Satukissa aamulla. Tulossa! 
Päivän meili. Ministeri Aatos Erkko, Helsinki. Iltalehti.  Tulossa! 
"Mutta optimistit - he muuttavat maailman". Presidentti Tarja Halonen. Tulossa! 
"Amnesty on syvästi pettynyt YK:n ihmisoikeuskoneiston toimintaan". Pääsihteeri Irene Khan. Tulossa!  
Kuva: Tämänvuotinen fasaani kurkkii ruohikossa.  Tulossa! 
Kuva. Messias". 
"Nato on ainoa vaihtoehto." Max Jakobson.  Torstaina 1. syyskuuta 2005. 

     


Tulossa harvinaista herkkua: ministeri Aatos Erkon kommentteja tähän päivään! 
Aatos Erkko ei kannata Suomen liittymistä Naton jäseneksi. Helsingin Sanomat maanantaina 05.09.2005. Tulossa! 
Erkolta napakka ei Nato-jäsenyydelle. Keskisuomalainen maanantaina 05.09.2005. Tulossa!
 Aatos Erkon mukaan poliitikot latistivat yrittäjyyden Suomessa. Helsingin Sanomat tiistaina 06.09.2005. Tulossa! 
Vanhemmat lukiokirjabisneksen armoilla. Helsingin Sanomat. Mielipide tiistaina 06.09.2005. Tulossa! 
Vatanen esittää Ahtisaarta ehdolle presidentinvaaleihin. Keskisuomalainen keskiviikkona 07.09.2005, ei siis 01.04! Tulossa!

Guardian Unlimited
Eight ways to change the world
In pictures:
The Millennium Development Goals exhibition.

Bisquit. Seppo Ahti.
Yhden talous. Ilta-Sanomat torstaina 08.09.2005.
"Kaupallinen, sittemmin kokonaan ulkomaalaisomistukseen ajautunut tv-yhtiö näyttää kuvaa, kuinka Amerikassa (tietysti) lentokoneet törmäävät miljoonakaupungin mahtaviin kaksoistorneihin. Vain suomalainen yhtiö pystyy lähettämään samanaikaisesti suomalaisen Mauri Pekkarisen puhetta suoraan suomalaisesta kansanedustuslaitoksesta".
Lue myös!  Varallinen tehtävä. Bisquit, Seppo Ahti. Ilta-sanomat 20.09.01.
"A propos Jeesuksen toinen tuleminen."Jos sitä päivää ei ole vielä määrätty, kannattaisi ehkä harrastaa hieman timemanagerien vertailua Yleisradion ohjelmasuunnittelun kanssa.
"Eihän voi olla kummallekaan osapuolelle kunniaksi, jos Jeesuksen toinen tuleminen joudutaan keskeyttämään Mauri Pekkarisen tärkeän eduskuntapuheenvuoron vuoksi." nettisanomat.com/2001/09/20/ylejalive2.htm#varallinen 

 
Toimitusjohtaja 1.1.2006 alk. Anne Brunila. Metsäteollisuus ry. Radiohaastattelu nimityspäivänä.Yle radiouutiset tiistaina 06.09.2005 päivällä. Tiistaina 6. syyskuuta 2005.
Sonera ja Sauli Niinistö. Valikoiva muisti, erikoinen laskuoppi ja kuulopuheet. Katkelma radiohaastattelusta. Maanantaina 29. elokuuta 2005.  

Lue myös! Väärää tietoa työttömyydestä. Anne Brunila. "Työttömyyden hoitoon mallia Tanskasta". Helsingin Sanomat maanantaina 9. elokuuta 2004. Oikaisun näkymättömyyden Suomen ennätys!
nettisanomat.com/2005/05/17/brunila.htm 
Lue myös! Niinistön työllistämisesityksille tukea omilta. Keskisuomalainen 08.08.2000.
Niinistö lievensi kantaansa työttömyysturvan porrastukseen. Helsingin Sanomat 08.08.2000. Niinistön tukiseteli-idean takana radikaali malli. Keskisuomalainen 09.08.2000. Niinistö - Pehkosen esitys perseestä. Nettisanomat 17.08.2000. nettisanomat.com/2000/08/17/etusivu.htm
Lue myös! Sauli Niinistö-Special. nettisanomat.com/2003/02/06/niinistokuva.htm

   

Pääkirjoitus keskiviikkona 7.syyskuuta 2005.
Uusi Jukebox tuotiin sisään. Vinyylikone on juuri viety pois. Asennus on käynnissä, mutta innokkaimmat soittajat vetävät välistä ja asentajat antavat tyttöjen valita mielimusiikkiaan. Luen Iltalehteä kahvia siemaillen. Aatos Erkkokin on päässyt pääkirjoitussivun meilin kohteeksi suositeltuaan Tarja Halosen uudelleenvalintaa ja joku kirjoittaa nuorisotyöttömyydestä mielipidepalstalla. Erkko vaati lehtiä kirjoittamaan arjen huolista eilen tai toissapäivänä Helsingin Sanomissaan. Saman päivän lehdessä oli lukijan kirjoitus, jossa ihmeteltiin lukion kirjojen jatkuvaa vaihtumista. Kalliksi käy kukkarolle. Siinä ohjetta SanomaWSOY:n omistajalle arjen murheista ja elokuvalippukin on liian kallis nuorten ja köyhien kukkarolle. Taas ohjetta SanomaWSOy:lle, joka omistaa Rautakirjan, joka omistaa Finnkinon. Tämän kirjoitin vasta illalla, päivällä keskityin auringonpaisteessa muihin asioihin. "Hetki elämästä eräänä kauniina päivänä". Pertti Manninen.
Kuvat 07.09.2005 klo 13:n molemmin puolin. Cafe Laukaa. 

Lue myös!  Elokuvalipulla kohtuuton hinta.
nettisanomat.com/2005/03/10/elokuvalippu.htm 

Pääkirjoitus maanantaina 29.08.2005.
Köyhät köyhtyvät, rikkaat rikastuvat. Suomalaiset mengelet jatkavat mellastustaan yleisen hyväksymisen siivittäminä. Eräs takavuosien köyhien kurittaja on nyt presidenttiehdokkaana uutta pehmeää imagoa tyrkyttäen! Sauli Niinistö kuuluu käyneen edesmenneen Veikko Hurstin järjestämässä köyhien ja kodittomien joulujuhlassakin! Niinistön ollessa valtiovarainministerinä ongelmat vain pahenivat, vaikka hän itse muistaa toisin. Sama rumba oli myös Sonera-jutussa, josta hän radiohaastattelussa pesi kätensä.
Ja vielä vain Irak-vuodon ihmeellisyyksiä: Jos Paavo Lipponen olisi saanut jatkaa, ei varmaankaan olisi poistettu köyhien toimeentulotukea saavien ns. asumistuen 7 prosentin omavastuuosuutta, joka asetettiin Lipposen 1. hallituksen toimesta. Tässä hallituksessa edellämainittu presidenttiehdokaskin oli voimamiehenä mukana. Kyseinen kepitys oli vertaansa vailla olevaa ilkeilyä ja se aiheutti suoranaista hätää ja tragediaa monella tavalla. Turhia häätöjä ja turhia henkilökohtaisia ratkaisuja. Tässä kurituksessa vasemmistoliittokin oli mukana hyväksyen kepityksen!
Nyt tämä omavastuu poistuu sitten kokonaisen vuoden päästä, ei aikaisemmin. Kepitystä loppuun saakka!
PS. Tällä kertaa pääministeri Matti Vanhanen ja sosiaaliministeri Liisa Hyssälä pääsivät vähällä, puhumattakaan valtiovarainministei Antti Kalliomäestä, näistä viinaveron sekoilijoista ja ihmiskokeiden suorittajista. Heidänkin vuoronsa kyllä tulee!
PS2.  Autoverosekoilun takuumies oli muuten entinen valtiovarainministeri, nykyinen presidenttiehdokas Sauli Niinistö. Asia ei ole vielä kaikilta unohtunut! 
Maanantaina 29.08.2005. Pertti Manninen.
Uudestaan!

Tänään myös! Hallitus armeliaana: Köyhyyspaketti kolmasosa rikkaiden varallisuusveron poistosta!  Varallisuusvero poistuu tammikuun alusta 2006, köyhyyspakettiin löytyy varoja vasta syyskuussa! Kuvasarja. 
Isonna ja lue!
Tänään myös!   Sonera ja Sauli Niinistö. Lue! 

Lue myös!
Huussin perältä. Muut lehdet. "Kokoomuslaiset hykertelevät varallisuusveron poistoa. Näin hallitus muistaa Suomen rikkaimpia." Iltalehti. Uutiset lauantaina 11.12.2004.
2005/05/04/varallisuusvero.html 
Optimistinen Arvio. Leif Salmén.
2005/01/13/salmen.htm 
Elokuvalipulla kohtuuton hinta.
2005/03/10/elokuvalippu.htm 
Lue myös! 
"Jossakin on myös määritelmä, tai pikemminkin sen kritiikki, jonka kaivan esille esimerkiksi tästä laajasti käsittelemästäni aiheesta, ensin kuitenkin mielipidevaikuttajan asiaa sekoittava kirjoitus:
Ben Zyskowicz: Köyhien määrä on laskenut, niin pitääkin.
2001/03/29/koyhyys.htm#ben 
ja samaan aikaan toisaalla julkaistu rehellinen kuvaus:
Päivi Ketolainen: Köyhättääkö?
2001/03/29/koyhyys.htm#pai
Nyt sitten se kritiikki: Pääkirjoitus: köyhyyden määritelmän kritiikki: 2001/03/29/paakirjoitus.htm "
 

** 

Jonathan Steele: "Terrorism is a technique, not an enemy state that can be defeated".  The Guardian. Saturday November 22, 2003  A war that can never be won

 

 

 

It is an insult to the  dead to deny the link with Iraq.
Tony Blair put his own people at  risk in the service of a foreign power. Comment. Seumas Milne. "The London bombers were to blame for attacks on civilians that are  neither morally nor politically defensible. But the prime minister - who  was warned by British intelligence of the risks in the run-up to the war -  is also responsible for knowingly putting his own people at risk in the  service of a foreign power. The security crackdowns and campaign to uproot  an "evil ideology" the government announced yesterday will not extinguish  the threat. Only a British commitment to end its role in the bloody  occupations of Iraq and Afghanistan is likely to do that." The Guardian. Thursday July 14,  2005.  

 

 

 

Alla har de rätt till vår sorg.
TORSTEN KÄLVEMARK om offren i Irak - och London. "Trots min kärlek till det brittiska och till vår västerländska kristna kultur skulle jag känna mig som en fascismens medlöpare om jag inte förmådde bevara denna jämvikt. Det är en hållning som inte löser frågan om behovet av våld för att störta tyranner. Men den kräver proportionalitet i våldet och den förutsätter militära insatser som inte bygger på lögn och manipulationer.Och återigen: Barbariet i London eller Falluja kan aldrig försvaras. Tusentals offer i Irak kan aldrig vägas mot hundra i London. Det finns inget kollektivt lidande, bara enskilda människor, alla med samma värde. Det är detta som är själva grunden för den civilisation vars namn så många nu missbrukar." Aftonbladet. Onsdag  13 juli 2005.

 

nettisanomat.com - juttuja


        
Hallitus armeliaana: Köyhyyspaketti kolmasosa rikkaiden varallisuusveron poistosta!  
Maanantaina 29. elokuuta 2005.  - Ministeri Kari Rajamäki Helsingin Sanomien suojeluksessa. Lehti piilotti uutisen oikeusasiamiehen Rajamäelle antamasta huomautuksesta yhdelle palstalle lyhyesti-juttujen sekaan.  Maanantaina 29. elokuuta 2005.  - Paniikki Bagdadissa - yli 600 kuollutta.  Keskiviikkona 31. elokuuta 2005. -Toimitusjohtaja 1.1.2006 alk. Anne Brunila Metsäteollisuus ry.Radiohaastattelu nimityspäivänä.Yle radiouutiset tiistaina 06.09.2005 päivällä. Tiistaina 6. syyskuuta 2005.  -   "Kuusikätisesti".   Kuva: Pertti Manninen. Uusi Jukebox ja sen ensimmäiset käyttäjät. kuuntelevat laitetta käsinkosketellen. Kuva sarjasta "Hetki elämästä eräänä kauniina päivänä".  Katso ja lue pääkirjoitus!  Keskiviikkona 7. syyskuuta 2005. -  MIELENOSOITUS AKATEEMISIA TAIKAMENOJA VASTAAN - Kirkko irti valtiosta ja yliopistosta!  - "Senaatintori 1980-luvulla". Isonna!  Kuva: Pertti Manninen. Torstaina 8. syyskuuta 2005.

 

nettisanomat.com - kuvia


        
Kuva. "Messias". "Meille EU:n perustuslaillisen sopimuksen hylkääminen merkitsee, että olemme jääneet paitsioon. Nato on ainoa vaihtoehto." Max Jakobson.    Torstaina 1. syyskuuta 2005. - 1928. Kuva. "The Strong Man".  Harry Langdon. Genre: Komedia. ."VI Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit, Forssa 2.9.2005 - 4.9.2005.  Perjantaina 2. syyskuuta 2005. - "Sakari Rimmisen harvinainen elokuva Pilvilinna (1970), jossa ollaan koululaisanarkian alkulähteillä suomalaisittain ... provosoiva elokuva kannabiksen käryttämisineen ...  Lauantaina 3. syyskuuta 2005. - Kuva. "Bodom 1960 eli revitty ihminen 2005". Yksityiskohta MTV3:n uutistoimittajan vierestä torstaina 01.09.2005 klo 19.12 televisiokuvan tuomin raidoin ja ikkunasta tulleiden heijastusten pehmentämänä.  Sunnuntaina 4. syyskuuta 2005.
       
Kuva 04.09.2005. "CYCLONE: LES SECOURS S'ORGANISENT". Syklonin pelastustoimet organisoitu. TV5 INFOS- kuvaa sunnuntaina 4. syyskuuta 2005. klo 13.05.
Maanantaina 5. syyskuuta 2005.  - Kuva. Toimitusjohtaja 1.1.2006 alk. Anne Brunila Metsäteollisuus ry.Radiohaastattelu nimityspäivänä.Yle radiouutiset tiistaina 06.09.2005 päivällä. Tiistaina 6. syyskuuta 2005.
Kuva 07.09.2005 klo 13.15. "Kuusikätisesti". Kuva: Pertti Manninen. Uusi Jukebox ja sen ensimmäiset käyttäjät. kuuntelevat laitetta käsinkosketellen. Kuvasarjasta "Hetki elämästä eräänä kauniina päivänä". Cafe Laukaa.  Keskiviikkona 7. syyskuuta 2005.  - "Senaatintori 1980-luvulla". Isonna!  Kuva: Pertti Manninen. -  Kuva "Pyörä pyörän päällä."  Torstaina 8. syyskuuta 2005. 


 

Uusin

 

Arkisto

 

Depis

 

Elokuva

 

Gallup

 

Imagine

 

Maisema

 

Kuvagalleria

 

Lehdet

 

Liikunta

 

Opetus

 

Perhe

 

Politiikka

 

Sota ja rauha

 

Tv ja radio

 

Talous

 

Työtä

 

Valokuva

 

Velka

 

Viikon kuva

 

Etsi nettisanomista!
1999 alkaen


  Sisällysluettelo  
 

2005.  Tammikuu
2005.  Helmikuu
2005.  Maaliskuu
2005. Huhtikuu
2005. Toukokuu 
2005. Kesäkuu
2005. Heinäkuu
2005. Elokuu

  

Yhteys

 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 
 

Vaikea kuva

 
 

  

Etusivu maanantaina 29. elokuuta 2005.

     1234567890123456789012345678012

Maanantaina 29.08.2005.
Sonera ja Sauli Niinistö. Valikoiva muisti, erikoinen laskuoppi ja kuulopuheet. Katkelma radiohaastattelusta. Lue!
Lue myös! Sauli Niinistö-special
2003/02/06/niinistokuva.htm

 

Maanantaina 29.08.2005.
Ministeri Kari Rajamäki Helsingin Sanomien suojeluksessa. Lehti piilotti uutisen oikeusasiamiehen Rajamäelle antamasta huomautuksesta yhdelle palstalle lyhyesti-juttujen sekaan. Vertailu kymmeneen muuhun lehteen. Lue!
Lue myös! Suojelupoliisi teki ennalta estävää turvallisuustyötä. (Etusivulla alhaalla  ministerin Tsetshenia-selityksiä)
2004/11/25/etusivu.htm

 

Maanantaina 29.08.2005.
Carolina Klüft kentän pinnassa. Isonna!
Lue myös!
Kuka hän on? -
Tyttö, josta tuli supernainen. 2003/08/28/kukahanon.htm
#kukahanon

 

Maanantaina 29.08.2005.
Kuvia kukista ja perhosista sekä puista. Luontokuvia.
Isonna ja lue!

 

Maanantaina 29.08.2005.
Kymmeniä tikkejä kaljussa! Toni Halme vauhdissa.Isonna!
Lue myös! Hakkaamista Harkimon Hartwall-areenalla ja muuallakin.
1999/11/25/n9917urheilu.htm

 

The Strong Man
Harry Langdon
Isonna kuva!

 

Maanantaina 29.08.2005.
VI Kansainväliset Mykkäelokuvafestivaalit, Forssa
2.9.2005 - 4.9.2005
 
 Isonna kuva!

 

Maanantaina 29.08.2005. Pääkirjoitus.
Köyhät
köyhtyvät, rikkaat rikastuvat. Suomalaiset mengelet jatkavat mellastustaan yleisen hyväksymisen siivittäminä. Eräs takavuosien köyhien kurittaja on nyt presidenttiehdokkaana uutta pehmeää imagoa tyrkyttäen! Sauli Niinistö kuuluu käyneen edesmenneen Veikko Hurstin järjestämässä köyhien ja kodittomien joulujuhlassakin! Niinistön ollessa valtiovarainministerinä ongelmat vain pahenivat, vaikka hän itse muistaa toisin. Sama rumba oli myös Sonera-jutussa, josta hän radiohaastattelussa pesi kätensä.
Ja vielä vain Irak-vuodon ihmeellisyyksiä: Jos Paavo Lipponen olisi saanut jatkaa, ei varmaankaan olisi poistettu köyhien toimeentulotukea saavien ns. asumistuen 7 prosentin omavastuuosuutta, joka asetettiin Lipposen 1. hallituksen toimesta. Tässä hallituksessa edellämainittu presidenttiehdokaskin oli voimamiehenä mukana. Kyseinen kepitys oli vertaansa vailla olevaa ilkeilyä ja se aiheutti suoranaista hätää ja tragediaa monella tavalla. Turhia häätöjä ja turhia henkilökohtaisia ratkaisuja. Tässä kurituksessa vasemmistoliittokin oli mukana hyväksyen kepityksen!
Nyt tämä omavastuu poistuu sitten kokonaisen vuoden päästä, ei aikaisemmin. Kepitystä loppuun saakka!
PS. Tällä kertaa pääministeri Matti Vanhanen ja sosiaaliministeri Liisa Hyssälä pääsivät vähällä, puhumattakaan valtiovarainministei Antti Kalliomäestä, näistä viinaveron sekoilijoista ja ihmiskokeiden suorittajista. Heidänkin vuoronsa kyllä tulee!
PS2.  Autoverosekoilun takuumies oli muuten entinen valtiovarainministeri, nykyinen presidenttiehdokas Sauli Niinistö. Asia ei ole vielä kaikilta unohtunut! 
Maanantaina 29.08.2005. Pertti Manninen. Uudestaan!Tänään myös!
Hallitus armeliaana: Köyhyyspaketti kolmasosa rikkaiden varallisuusveron poistosta!  Varallisuusvero poistuu tammikuun alusta 2006, köyhyyspakettiin löytyy varoja vasta syyskuussa! Kuvasarja.  Isonna ja lue!
Tänään myös!
  Sonera ja Sauli Niinistö. Lue!

Lue myös! Huussin perältä. Muut lehdet. "Kokoomuslaiset hykertelevät varallisuusveron poistoa. Näin hallitus muistaa Suomen rikkaimpia." Iltalehti. Uutiset lauantaina 11.12.2004. 2005/05/04/varallisuusvero.html 
Lue myös! Optimistinen Arvio. Leif Salmén. 2005/01/13/salmen.htm 
Lue myös! Elokuvalipulla kohtuuton hinta.
2005/03/10/elokuvalippu.htm 

Lue myös!  "Jossakin on myös määritelmä, tai pikemminkin sen kritiikki, jonka kaivan esille esimerkiksi tästä laajasti käsittelemästäni aiheesta, ensin kuitenkin mielipidevaikuttajan asiaa sekoittava kirjoitus:
Ben Zyskowicz: Köyhien määrä on laskenut, niin pitääkin. 2001/03/29/koyhyys.htm#ben 
ja samaan aikaan toisaalla julkaistu rehellinen kuvaus:
Päivi Ketolainen: Köyhättääkö?
2001/03/29/koyhyys.htm#pai
Nyt sitten se kritiikki: Pääkirjoitus: köyhyyden määritelmän kritiikki: 2001/03/29/paakirjoitus.htm "

 

Tuuli käy heidän ylitseen. Poisnukkuneitten muistolle.Sarja.
Kuva: Pertti Manninen.

 

Aikaisemmin:

        Oikeusjuttu-painajainen

9 suomalaisen lehden etusivut Lontoon pommi-iskuja seuraavana päivänä perjantaina 08.07.2005.  12.07.2005.
9 suomalaisen lehden pääkirjoitukset Lontoon pommi-iskuja seuraavana päivänä perjantaina 08.07.2005. 12.07.2005
14 JUILLET 2005. Kuvat: Pertti Manninen. 14.07.2005.  
It is an insult to the dead to deny the link with Iraq. -  Alla har de rätt till vår sorg. 14.07.2005.
Oikeusjuttu - Painajainen. Täydelliset tekstit alkuperäisessä julkaisujärjestyksessä.  Linkit dokumentteihin. Nettisanomat 17.05.2001 alkaen. 19.07.2005

 
       

Kuvasarja avaruussukkulan laukaisemisesta tiistaina 26. heinäkuuta 2005 klo 17:39- 17:44. Kuvat: Pertti Manninen. 26.07.2005
Tunti elämästä. Kuvat: Pertti Manninen. 04.08.2005.
Hiroshima ja Helsinki 06.08.2005. Kuva: Pertti Manninen. 11.08.2005.
Suomalainen todellisuus. Kuvat: Pertti Manninen. 15.08.2005.
Sararock 2005. Kulkijan kuvia. Pertti Manninen. 21.08.2005.
 

Sunnuntaina 11. syyskuuta 2005. Etusivu. Toinen kuva.

10.09.2005.
Kuva lauantaina 10.09.2005. Adam Nelson 21.93. "SPACE FOR RENT". Gaz de France. 2. Monaco 2005. GP-kilpailujen päätöskilpailut Monacosta TV2:n lähettämänä. Välittömästi ennen lähetystä urheiluruudussa kerrottiin tuloksia ja se, että seuraavana alkaa erikoislähetys!. Tästä voi siis päätellä, että ainakin osa kilpailuista näytettiin nauhoitettuna, ei siis livenä. Sarjasta "Kilpaurheilu". Tulossa!
Lue myös! Oikeus kaupallisuuteen. Urheilu. Oikeus kaupallisuuteen. Niklas Herlin kertoo kuinka Yle jätti näyttämättä maailmanmestarin palkintojenjakoseremoniat livenä. "Yleisradio toteututti viime perjantaina julkisen palvelun tehtäväänsä hämmästyttävällä pieteetillä. Sillä oli mahdollisuus näyttää Hanna Maria Seppälän kultamitaliuinnin palkintojen jako suorana lähetyksenä. Yle muistaa velvollisuutensa lujaa, mutta vähälukuista uintifriikkien katsojakuntaa kohtaan. Viime perjantaina klo 20.11., Seppälän noustessa korkeimmalle korokkeelle, pidätellessä sinivalkoisia kyyneleitään Maamme-laulun soidessa, Yle välitti nauhoitettua kuvaa miesten 800 metrin vapaauinnin finaalista, jossa mukana olivat alan parhaat miehet. Tosin ei yhtään suomalaista." ... "Toisin kuin Ylen urheilutoimitus, kaupallisten kanavien toimitukset arvostavat suuria katsojalukuja ja urheilun dramatiikkaa. Jos kaupallisella kanavalla olisi ollut mahdollisuus näyttää Seppälän palkintojenjako suorana, kaupallinen kanava olisi tarttunut tilaisuuteen." Ilta-Sanomat tiistaina 29.07.2003. www.nettisanomat.com/2003/07/31/urheiluoikeus.htm
Lue myös! Yle olisi ihan hyvin voinut näyttää myös Hanna-Maria Seppälän mm-uinnin livenä! Seppälällä oli kauden paras tilatoaika, hän oli selviytynyt finaaliin, myös Ilta-Sanomien toimitus otsikoi finaalipäivänä jutttunsa ison kokosivun kuvan kanssa: "Katse kultaan". Mtv3:n urheilutoimitus kertoi tuloksen seitsemän uutisissa. Aluksi tuntui siltä, että MTV3 petti katsojat, mutta hetkeä myöhemmin hellitti ja oli iloinen ja hämmentynyt tästä saavutuksesta. Täytyi vain kiltisti jäädä odottamaan tunniksi TV2:n jälkilähetystä, koska kaikki suomalaiset eivät ole Eurosportin tavoitettavissa. TV2:sta taisi muuten tulla juuri kultamitaliuinnin aikaan jonkun tupakkamainosrallin punaisia autoja niinikään jälkilähetyksenä! Kuva: "Erika, sorsien sukua" sarjasta Kesän hyvä teko: opeta lapsi uimaan. Pertti Manninen, kuva ja teksti. www.nettisanomat.com/2003/07/31/urheiluoikeus.htmEdelliseen numeroon!   
      Seuraavaan numeroon!

 


uusimpaan!


Kesän hyvä teko:
Opeta lapsi uimaan!

 

 TOIMITUS. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: mailto:nettisanomat@hotmail.com Copyright nettisanomat.com 2005/385. Sivut: 11.09. 2005,   (nettiin 11.09.2005, llinkit 11.09.2005).     

nettisanomat - 2005/09/11 - Kuva. "Toinen 11.09". - 1973. Salvador Allende viimeisen kerran syyskuun 11. päivänä 1973 Santiago de Chilessä. Mustavalkoisesta lehtikuvasta tulkinnut Pertti Manninen. Arkistokuva jutusta Sosialistinen Chile jäi puolitiehen. Keskisuomalainen 09.09.2003. - Etusivu sunnuntaina 11.09.2005 - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat.


 
 
 
 
 
 
 

POISTOT HO 19.11.2015. LINKKI LISÄTTY KESKIVIIKKONA 23.12.2015.
Koko vuosi 2005: Linkit tarkistettu ja korjattu sunnuntaina 14.02.2016. Tekstinetti-kansiossa SanomaWSOY konsernin aineistoa.
Sivuston poistot joulukuu 2015 - helmikuu 2016. Lisäksi torstaina 03.03.2016