POISTOT (HO 19.11.2015)

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Keskiviikko 2011-10-12- N:o 1261 - Kävijätilasto: Syyskuu 2011

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae!
Yhteys Viikkosanomat

Sankarin vastaanotto Lue!
Väentupa ry 25 vuotta. 
Lue!
IS kysely: Niinistön kannatus on noussut. Jotain mätää ...
Lue! Naisen palkinto 20 prosenttia miehen palkinnosta ...
Lue! 

Arkistosta 1999- 2010:  Lokakuun 6. & 12.
"Kissa ihmettelee ristiriitaisia uutisia samasta lehdestä samasta asiasta samana päivänä." Lue! 2011-10-12

 

Korkman: Kreikan tilanne lahja pankeille.
"Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen johtaja Sixten Korkman toivoo Kreikan päätyvän hallittuun velkasaneeraukseen. Hänen mukaansa nykyinen vapaaehtoinen velkajärjestely on kuin lahja pankeille. Velkasaneerauksessa sijoittajien vastuu toteutuu paremmin.
...
Korkmanin mielestä EU-maiden johtajien virallisen toiveikkaat lausunnot alkavat jo murentaa poliitikkojen uskottavuutta."
Keskisuomalainen lauantaina 2011-10-08.

Sdp:n puoluevaltuusto
Sankarin vastaanotto
Puheenjohtaja Jutta Urpilainen sai kiitosta takausvastuiden hoitamisesta.
" ...
- Vakuusasia hoidettiin hienosti. Vaalilupaukset on pidetty, Leena Mustonen Kuusamosta kiitteli.
Pirkkalasta kotoisin oleva Risto Koiviston mukaan Urpilainen on saanut merkittävästä teostaan pilkkaa ja vähättelyä. Koiviston mukaan lehdistö on ollut mukana pilkkaamassa.
- Urpilainen ansaitsee hattuunsa suuren sulan, riikinkukon peräsulan, hän hehkutti.
Urpilainen hyrisi itsekin tyytyväisyyttä vakuuksiin. Hänen mukaansa vakuuksia kritisoineet eivät olleet perehtyneet niihin kunnolla. Suomen hyvän maineen EU:ssa hän uskoi vain lisääntyneen.
- 30 vuoden kuluttua vakuuksien on arvioitu olevan 2,2 miljardia euroa, joka vastaa Suomen osuutta lainasta. Eikö ole parempi, että vakuusrahat ovat Suomessa, kuin ne olisivat saksalaisten ja ranskalaisten sijoittajien taskussa. ..."

Kuvateksti: "Hymy herkässä. Puheenjohtaja Jutta Urpilaista juhlittiin SDP:n puoluevaltuuston kokouksessa perjantaina Helsingissä kuin sankaria."
Keskisuomalainen lauantaina 2011-10-08.
Teksti: Vesa Somppi. Kuva: Kimmo Mäntylä/ Lehtikuva.

Kirjekuori pöydällä: HÄTÄAPU - NÖDHJÄLP (Unicef).
Kissa pöydällä: Rasmus.
Kuva: Lauantaina  2011-10-08 klo 09:46. Pertti Manninen.


Lehtiä lukeva tai ainakin niistä kiinnostunut kissa. Kuvia.

2008.  Maailmanpolitiikkaa ihmettelevä kissanpentu tai oikeastaan pöydältä poistumiskomentoa odottava.

 
Kuva sunnuntaina 2008-12-21.

"Sotaretken unohdetut veteraanit.
Irakin sota. Useat Yhdysvaltalaiset veteraanit odottavat sotavammakorvauksiaan jopa kaksi vuotta Tässä ajassa ehtivät monet työkyvyttömät velkaantua pahoin."
Keskisuomalainen. Ulkomaat. Mika Horelli. Sunnuntai 2008-12-21.
Isonna kuva!

2010. Caj Bremer - humanisti ja tarinankertoja & Rasmus - utelias Kissa.Sunnuntai 2010-04-11 klo 08:14. Helsingin Sanomat. Kuva: Pertti Manninen. Isonna!


Viikkosanomat-blogi 2011-05-11 ja 2011-08-27.

"Tässä oli ketunhäntä, jolla pönkitettiin omaa asemaa ja ei kuitenkaan hirttäydytty hylkäämään Portugal-pakettia vaan aina vaan vaadittiin sijoittajien ja pankkien vastuuta määrittelemättä mitä ne voisivat olla. Sdp:lle oikeasti kelpaa sekin, että sijoittajat joutuvat joskus myöhemmin vastuuseen, jos vain joku näin lupaisi jossakin, että tällaiseen pyritään. Hallitukseen kuitenkin mennään!"
Portugal-paketti. 2011-05-11. Pertti Manninen.
http://viikkosanomat.fi/2011/05/09/perussuomalaiset-ajettiin-paitsioon-hallituspaikat-jaavat-haaveiksi-portugal-paketti/

"Kun kysymys on yli 100 miljardista ellei peräti yli 200 miljardista eurosta, on niin suurista summista kysymys, että turvaavien vakuuksien saaminen on mahdotonta." Vakuushumpuukia kansalle. 2011-08-27. Pertti Manninen.
http://viikkosanomat.fi/2011/08/27/kovalevy-pamahti-vakuushumpuukia-kansalle-katainen-ja-urpilainen-huhuhhuh-vai-hahhahhah/

Viikkosanomat-blogi - Lokakuu 11, 2011
LAINAUS TALOUSMEDIA-blogista.

“Vakuus”huijaus: Urpilainen ja Katainen ostivat 880 miljoonan euron “vakuudet” kreikalta lainaamalla kreikalle ERVV:n kautta 800 miljoonaa euroa ylimääräistä!

lokakuu 10, 2011

”Heinäkuussa EU-johtajat ja Jyrki Katainen muiden mukana sopivat kreikan toisesta pelastuspaketista jonka kooksi sovittiin 109 miljardia euroa siinä kokouksessa jossa Kataisen mukaan kaikki nyökkäsivät suomen vakuusvaatimuksille. Tämä 109 miljardia lainataan kreikalle ERVV:n kautta.

Viime viikon alussa Jutta Urpilainen esitteli saamansa “vakuudet” melkein 3 kuukauden erittäin vaikeiden neuvottelujen jälkeen mutta vakuuksista kertoneessa EU-tilaisuudessa oli hyvin omituista se että osa poliitikoista sekä osa yleisöstä nauroi suomelle.

Suomi saisi Urpilaisen mukaan 880 miljoonan euron vakuudet ja mediamyrsky alkoi sillä olivathan Urpilainen ja Katainen sopineet hallitusohjelmassa että suomi vaatii täydet vakuudet ja Urpilainen oli käynyt SDP:n onnistuneen eduskuntavaalikampanjan ykkösteemanaan täydet vakuudet ja saanut äänestäjien luottamuksen SDP:lle nimenomaan jatkuvalla vakuuksien rummuttamisella.

Urpilainen kehui saavutustaan ja ylpeili tienanneensa miljoona euroa tunnissa suomalaisille vakuusneuvotteluissa ja Katainen riensi kertomaan että suomi sai mitä halusi.

Perussuomalaiset,keskusta ja osa mediaa haukkui Urpilaisen neuvottelutuloksen koska vakuuksia saatiin vain 880 miljoonaa ja koska mikään muu maa ei ollut kiinnostunut vakuuksista joten neuvottelutulosta pidettiin huonona siihen liittyvine ehtoineen kuten se että suomen osuus EVM:n alkupääomasta eli 1,44 miljardia pitää maksaa kerralla 2013 kun muut maksavat 5 vuodessa ja se että vakuudet saa haltuunsa vasta 15-30 vuoden päästä kreikan velkasaneerauksesta/konkurssista.

SDP, Kokoomus, muut hallituspuolueet ja osa mediaa taas kehui Urpilaisen neuvottelutuloksen huipentuen siihen kuinka demarit kehuivat Juttaa melkein kyyneleet silmissä SDP:n puoluevaltuuston kokouksessa.

Useimmilta jäi kuitenkin huomaamatta että samaan aikaan kun tuli tieto Urpilaisen neuvottelemista 880 miljoonan vakuuksista niin tuli tieto että suomen osuus kreikan toisesta pelastuspaketista nousee heinäkuussa ilmoitetusta 1,4 miljardista 2,2 miljardiin.

Nekin jotka huomasivat suomen osuuden nousun 2,2 miljardiin eivät kiinittäneet siihen sen enempää huomiota vaikka minulle ainakin pisti heti silmään että nousu 1,4 miljardista 2,2 miljardiin on 800 miljoonaa eli melkein sama summa kuin Urpilaisen saamat “vakuudet”.

Rupesin tutkimaan mistä tämä 800 miljoonan nousu johtuu ja luin Valtionvarainministeriön tiedotteeseen vakuuksista ja Talouselämän aiheesta tekemän jutun tarkasti.

Talouselämän jutussa valtionvarainministeriön virkamies Martti Salmi selitteli tiistaina 4.10 vakuusratkaisusta kertovassa taustatilaisuudessa suomen osuuden yhtäkkistä nousua kreikan toisessa pelastuspaketissa heinäkuun 1,4 miljardista nykyiseen 2,2 miljardiin sillä että “Kreikan talouden näkymien synkkenemisen vuoksi maa tarvinnee odotettua suuremman lainapaketin”.

Tämä pisti silmääni koska luen paljon kansainvälistä talousmediaa työni vuoksi enkä muistanut nähneeni missään niistä juttua siitä että kreikan toisen pelastuspaketin kokoa oltaisiin kasvattamassa heinäkuussa sovitusta 109 miljardista joten kävin läpi Reutersin ja Bloombergin enkä löytänyt mitään uutisia joissa oltaisiin puhuttu kreikan toisen pelastuspaketin koon kasvattamisesta  ja sitten Bloombergilla silmiini osui juttu jossa kreikan valtionvarainministeri Venizelos puhuu Bloombergille 4.10 edelleen kreikan toisesta pelastuspaketista 109 miljardin pakettina vaikka suomessa valtionvarainministeriön virkamies Martti Salmi puhuu täysin päinvastaista niinikään 4.10.

Suomen osuus kreikan toisesta paketista nousi heinäkuussa ilmoitetusta 1,4 miljardista 800 miljoonalla 2,2 miljardiin eli prosentteina 57% (0,8/1,4=0,57) ja jos suomen osuus olisi noussut kreikan toisen pelastuspaketin koon kasvamisen vuoksi niin silloin kreikan toisen pelastuspaketin koon olisi pitänyt nousta heinäkuussa ilmoitetusta 109 miljardista niinikään 57% eli sen uuden koon pitäisi olla 171 miljardia (109*0,57=62 ja 109+62=171)

Kun kreikan toisen pelastuspaketin kasvattamisesta ei löydy mitään uutisia ja kreikan valtionvarainministerikin puhuu edelleen 109 miljardin paketista samana päivänä kun suomessa suomen osuuden pomppausta 1,4 miljardista 2,2 miljardiin selitellään valtionvarainministeriön toimesta kreikan toisen pelastuspaketin koon kasvattamisella niin on selvää että suomalaisia yritetään nyt huijata valehtelemalla meille päin naamaa nykyisen hallituksen toimesta.

Loogisesti ainoa järkevä selitys on se että Jutta Urpilainen ja Jyrki Katainen ovat nostaneet suomen osuutta kreikan toisesta 109 miljardin pelastuspaketista 800 miljoonalla eurolla saadakseen vastineeksi 880 miljoonan euron näennäiset vakuudet eli koko neuvottelumenestys ja saadut “vakuudet” ovat täyttä kusetusta.

Urpilainen ja Katainen ovat tällä halunneet pelastaa kasvonsa ja peittää täydellisen epäonnistumisensa molempien luvattua hallitusohjelmassa täydet vakuudet ja Urpilaisen vielä huijattua yli 500 000 äänestäjää eduskuntavaaleissa lupaamalla äänestäjille täydet vakuudet.

Tajuttuani Urpilaisen ja Kataisen kusetuksen ymmärrän täysin miksi suomelle naureskeltiin EU:n tiedotustilaisuudessa jossa vakuuksista kerrottiin ja ymmärrän täysin miksi mikään muu maa EI halua vakuuksia.

Kun olemme tajunneet että Urpilainen ja Katainen maksoivat 880 miljoonan “vakuuksista” 800 miljoonaa niin tarkoittaako se että suomi nyt sai sentään 80 miljoonaa? Ei tietenkään! Muistellaanpa niitä ehtoja joihin suomi suostui saadakseen Urpilaisen ja Kataisen “vakuudet” eli suomi maksaa koko EVM:n alkupääoman eli 1,44 miljardia kerralla kun muut maksavat sen 5 vuodessa. Tästä tulee suomelle korkotappiota 280 miljoonan euron tasaerillä ja 3% korolla laskettuna (jota valtionvarainministeriön paperissa pidetään AAA-maiden papereiden keskimääräisenä korkona)  seuraavasti ((280*0,03) + (280*0,06) + (280*0,09) + (280*0,12) = 8,4+16,8+25,2+33,6=84  yksinkertaistettuna ilman korkoa-korolle) eli kun korkotappio 84 miljoonaa lasketaan niin näyttää siltä että Urpilainen ja Katainen ovat kuukausien neuvottelemisella saaneet 4 miljoonan lisätappion suomalaisille (80-84= -4) .

EVM-tuottojen odottaminen missään muodossa on täysin epä-realistista koska EVM:lle tulee luottotappioita aivan varmasti niinkuin valtionvarainministeriö ja Urpilainen osoittivat argumentoimalla ERVV:n tuotoista luopumisen olevan merkityksetön asia koska tuottoja EI ole tulossa joten Urpilaisen ja Kataisen “neuvotteluiden johdosta suomi menetti 4 miljoonaa euroa lisää ja suomi teki itsestään pellen jolle nauretaan EU-pöydissä ja lisäksi Urpilainen ja Katainen tuhosivat suuresti suomalaisten uskoa poliitikkoihin ja demokratiaan härskillä huijauksellaan.

Urpilainen ja Katainen ovat minun mielestäni menettäneet täysin poliittisen uskottavuutensa sillä näin röyhkeää kusetusta ei ole ollut sitten 90-luvun laman ja siihen liittyvän politiikan.

SDP ja Kokoomus puolueina ansaitsisivat “vakuus”huijauksestaan ja suomen kansalle päin naamaa valehtelustaan isomman kannatusromahduksen kuin mitä keskusta koki viime vaaleissa vaalirahoitus-skandaalin johdosta.

Yli-velkaantumisen aiheuttamia ongelmia ei voi korjata lisävelalla.

Rahan lainaaminen täysin yli-velkaantuneelle ja velanhoitokykynsä menettäneelle kreikalle on kuin yrittäisi hoitaa maksakirroosia juomalla joka päivä pullon vodkaa.

Timo Soini ja persut ovat olleet oikeassa alusta asti euro-kriisissä. Kreikan voi pelastaa vain velkasaneeraus -50% ja omaan valuuttaan eli drakmaan palaaminen.

Markkinatalous on palautettava pankkisektorille pääomittamalla pankkeja osakkeita vastaan ja vakavimmissa tapauksissa ottamalla pankit valtion haltuun mutta jokaisen valtion pitää hoitaa omat pankkinsa ja pankkiireiden jotka ovat tehneet tyhmiä päätöksiä pitää saada potkut.

Suomen pitää lopettaa rahan heittäminen kreikkaan ja muihin euro-kriisimaihin sillä nykyinen EU-politiikka tuhoaa hyväkuntoisetkin EU-maat kuten Saksan ja Suomen jos sitä jatketaan.

lähteet:
Valtionvarainministeriön tiedote:

http://www.vm.fi/vm/fi/04_julkaisut_ja_asiakirjat/03_muut_asiakirjat/
20111004Kysymy/Kysymyksiae_ja_vastauksia_Kreikan_lainaohjelman_
vakuusjaerjestelystae.pdf

Talouselämän juttu jossa valtionvarainministeriön virkamies selittelee suomen osuuden nousua kreikan toisessa pelastuspaketissa 1,4 miljardista 2,2 miljardiin:

http://www.talouselama.fi/uutiset/arvio+noussut+nyt+suomi+lainaa+
kreikalle+22+miljardia/a697609

Kreikan valtionvarainministeri Evangelos Venizelos puhuu 4.10 edelleen 109 miljardin kokoisesta toisesta kreikan pelastuspaketista:

http://www.bloomberg.com/news/2011-10-04/greece-has-cash-to-cover-needs-until-mid-november-finance-minister-says.html

Valtionvarainministeriön tiedotteessa muuten vahvistetaan että suomi todellakin lainaa kreikalle ERVV:n avulla 2,2 miljardia sillä siinä vahvistetaan että ERVV:n ylitakausta 165% prosenttiin saakka EI ole laskettu mukaan 2,2 miljardiin.”
LAINAUS LOPPUU.

Viikkosanomat. Pertti Manninen, Tiistai 2011-10-11 klo 23:51.

http://talousmedia.wordpress.com/2011/10/10/vakuushuijaus-urpilainen-ja-katainen-ostivat-880-miljoonan-euron-vakuudet-kreikalta-lainaamalla-kreikalle-ervvn-kautta-800-miljoonaa-euroa-ylimaaraista/

Tags: , , , , , , , ,

Viikkosanomat-blogi - Lokakuu 11, 2011

Top Fourteen - Kävijätilastot syyskuu 2011.
nettisanomat.com 34 362 - viikkosanomat.fi 24 622 - sanomanetti.fi 8 167 - sanomatori.fi 2 243 - vuosisanomat.fi 2 019 - 12.fi 1 902 - sanomapark.fi 1 521 - hs24.fi 1 246 (elokuu) - n24.fi 924 - let.fi 880 - jyppi.fi 642 - shit.fi 592 - fy.fi 567 - venus.fi 503 -
Eri kävijät. -
Linkit
Top Fourteen yhteensä 80 190.

Nettisanomat. Arkisto. "Lokakuun 12." 1999- 2011.

1999
 

"6 vuoden linnatuomio"

Aho - anteeksiantamaton amatööri?
Hallitus, jossa Esko Aho oli pääministeri hoiti pankkien omistajien asiat hyvin ja pankkien asiakkaiden, tavallisten suomalaisten asiat hyvin huonosti ja epäoikeudenmukaisesti. Pääministeri oli silloin sellaisessa virkamiesten ja liikemiesten pyörityksessä, että hän amatööriydessään hyväksyi pankkien osakkeenomistajien pelastamisen ja kansalaisten hukuttamisen.

Jos hänessä silloin olisi ollut todellista valtiomiesmäisyyttä hän olisi tullut heikompien puolelle, viimeisellä hetkellä kun se Suomessa olisi ylipäätään ollut enää mahdollista.

Presidenttiehdokas Ahon menestyminen riippuu täysin siitä kuinka moni antaa hänelle anteeksi. Ahon pelastukseksi voivat tulla muut ehdokkaat!
http://www.nettisanomat.com/1999/10/14/n9911prespeli.htm

2000
"Murtuma erittäin pirstaleinen."
http://www.nettisanomat.com/2000/09/07/etusivub.htm

2001
 
Kuva: USA:n puolustusministeriö.

7.10.2001. Tomahawk.
live.

Kaamea, tolkuton ja säälittävä ministeri Suomessa!
Suomen ministeri asemannekiinina!
Ministeri Sasi tienaa ohjuksilla.
Kimmo Sasin eettinen omistus!
Nettisanomat
torstaina 11. lokakuuta 2001.

"Ohjukset ovat erittäin eettisiä... Voi sanoa, että uusi teknologia on inhimillistänyt sodankäyntiä ..." Ulkomaankauppaministeri Kimmo Sasi.
Aleksis Kivenpäivänä 10.10.2001 Ilta-Sanomissa.

Ilta-Sanomat:
"Yhdysvallat moukaroi Afganistia ohjuksilla, joihin ulkomaankauppa-ministeri Kimmo Sasi on sijoittanut. Sasin mukaan ohjukset ovat "erittäin eettisiä tuotteita."
"Sasi omistaa Raytheonin osakkeita 36 kappaletta. kokonaisarvo on suunnilleen 8000 markan luokkaa."
"Ohjukset ovat erittäin eettisiä."

"Raytheonin tuotteet toimivat tappavalla teholla."
"Ne ovat erittäin eetttisiä tuotteita, mitä Raytheon valmistaa. Se tekee järjestelmiä, joilla pyritään pitämään huolta siitä, että ohjulset osuvat täsmällisesti."
"Voi sanoa, että uusi teknologia on inhimillistänyt sodankäyntiä."

"Tuskinpa saisimme omistaja-alennusta. En ole tosin tarkistanut."
"Luulen, että Raytheon ei ole myynyt aseita talebaneilla, vaan he ovat saaneet ne aikanaan Yhdysvaltain hallitukselta. "
"
Raytheon on noudattanut omia eettisiä periaatteitaan. Mitä niille (aseille) sen jälkeen on tapahtunut, siitä vastaavat muut."

Katkelmia Ilta-Sanomien artikkelista 10.10.2001.
http://www.nettisanomat.com/2001/10/11/
suomenministeri.htm
 

2002Sonera. Isonna!
Ministerit harjoittelemassa vastausta oikeuskanslerille. Sovittiin, että jokainen oli UMTS-kauppoja päätettäessä terassin pöydällä alastomana. Oikeuskansleri oli hämmästynyt vastausten yhteneväisyydestä. Pienissä yksityiskohdissa oli eroja, joku oli nähnyt kirjavan pässinkin naapuripöydällä. Kuva ja käsittely Pertti Manninen.
Ainutlaatuinen kuvareportaasi.Oikeuskansleri tasapainoilemassa nuoralla Sonera-tutkimuksiaan. Suomen oikeuskansleri sai vihdoin Sonera-tutkimuksensa päätökseen; Maan hallitus ei ole mitenkään käsitellyt Soneran UMTS-kauppoja. Yllätyksenä ei voi pitää edes vastausten yhdenmukaisuutta.
Oikeuskanslerin apurin paljastus.*

http://www.nettisanomat.com/2002/10/10/etusivu.htm

2003

Kuva ainakin on manipuloitu. Pertti Manninen.

Työttömät nuoret ilmoittautumassa Nato-joukkoihin Helsingin Sanomien innostamina.
Postitalo ja Eduskuntatalo näyttävät kääpiöiltä massiivisen Sanomatalon puristuksessa. Lue SanomaWSOY:n lisärakentamisesta:
"Kansallismaisema vuonna 2010?" 

09.10.2003. NATO. Vauhti-viikko. Helsingin Sanomat 2003.
La 20.09.
Tarvitaan suoraa puhetta.
Kolumni. Max Jakobsson.
Su 21.09.
EU-puolustus tulee nopeasti.
Kolumni. Janne Virkkunen.
Ma 22.09.
EU:n tuleva puolustusydin uhkaa jakaa Euroopan kahtia.
Ulkomaat. Petteri Tuohinen.
Ti 23.09.
Kaskeala: EU:n turvatakuut edellyttävät Naton jäsenyyttä.
Politiikka. Arto Astikainen.
Ke 24.09.
Suomen turvallisuuspoliittisen ympäristön muutos kiihtyy.Pääkirjoitus.
To 25.09.
Suomettumisen sankarit ja konnat.
Max Jakobsonin 1900-luku päättyy kansainvälisen ja kansallisen lähihistorian huikeaan katsaukseen. Kulttuuri. Jussi M. Hanhimäki.
Su 28.09.
Ulkopolitiikka välitilassa.
Kolumni. Erkki Pennanen.
Ti 30.09. Hidastelun turhuudesta.
Kolumni.
Pertti Sadeniemi.
http://www.nettisanomat.com/2003/10/09/etusivu.htm

2004

Kuvan unelmoinut Pertti Manninen.

Tänään torstaina 14.10.2004 tulee kuluneeksi päivälleen 40 vuotta siitä kun Nobel-komitea ilmoitti myöntävänsä Rauhan palkinnon Martin Luther Kingille.
2005
Todellisuus näinä päivinä: Jokaisesta hokemasta yksi euro eläkeläisille.
Kansaneläkettä esitetään nostettavaksi ensi vuonna: 2006 yhteensä 5 eurolla! Korotus ehkä vuoden alusta tai sitten ei.
Varallisuusveroa kyllä esitetään poistettavaksi kokonaan jopa vuoden alusta. Alle 40.000 suomalaista paremmin toimeentulevaa jakaa tämän jättipotin. Veron poistamisesta keskustelu jäi sopivasti Fortumin optioiden päivittelemiseen, joka on jatkunut jo viikkoja ja jatkuu viikkoja. Tiistaina 11.10.2005 Pertti Manninen. Pääkirjoitus.

Lue esim! 
Läpinäkyvää journalismia. Ex-kauppa-ja teollisuusministeri Sinikka Mönkäre puolustautuu.
Lue esim!
Miksi Helsingin Sanomat valitsi juuri tämän ajankohdan Fortumin johtajien optioiden massiiviselle julkituonnille?
Lue esim!
Budjetti: Rikkaalle reippaasti ja köyhällekin vähän eli hyvinvointivaltion pohja uhattuna. 

http://www.nettisanomat.com/2005/10/11/etusivu.htm


2006


Maanantai-illan 2006-10-09  ajankohtaisohjelmista: "... teknologin har till 100 % skapats i Demokratiska folkrepubliken Korea." FST5 klo 20.

Nettisanomat maanantai 2006-10-09.Pääkirjoitus.
Paariavaltiosta varteenotettavien valtioiden joukkoon.
Ydinaseiden purkaminen on aloitettava nyt kaikkialla, eikä vain hoettava Pohjois-Korean pahuutta. Israelista kukaan ei puhu mitään.

Suomenkin hallituksen tekopyhyyteen on havahduttava. EU:n puheenjohtajamaa Suomi antaa paheksuvia lausuntojaan parhaana mallioppilaana ja juoksupoikana. Vaikka näin tehdäänkin viran puolesta, on aika nähdä pitemmälle.

Ydinaseiden hävittäminen täytyy ottaa ensisijaiseksi tavoitteeksi ja siinä on maailman mahtivaltioidenkin nöyrryttävä ihmiskunnan painostuksen takia. Tällaista roolia Suomenkin pitäisi harjoittaa, eikä mennä aidolla (?) innolla militaristien kelkkaan.
Pääkirjoitus 2006-10-09. Pertti Manninen. Nettisanomat

Lue myös!
Maanantai 2006-10-09 Yle 24 Uutiset online
EU tuomitsee jyrkästi ydinkokeen   
Vaahtoranta: Ydinkoe jatkoa uhkailulinjalle 

Lue myös!
Monrday October 9 2006  Guardian Unlimited
N Korea claims first nuclear test   North Korea said today it had performed its first-ever nuclear weapons test, a move that prompted swift international condemnation.  
Simon Tisdall's world briefing   
Test unnerves Asian markets    
Nuclear trial a test for UN   
Special report: N&S Korea

Lue myös!
Onsdag  2006-10-04 Aftonbladet
Hotar med atombomb
För Nordkorea är det en livförsäkring

Nordkorea vill försäkra sig om att deras livförsäkring fortfarande gäller.
Provspränger de en atombomb är det en gång för alla bevisat att landet har kärnvapen.
Det enda som garanterat håller USA på avstånd.
Wolfgang Hansson
Hotar med atombomb För Nordkorea är det en livförsäkring

http://www.nettisanomat.com/2006/10/09/etusivu.html#
paariavaltiosta


2007


Sateet tulivat. Ruudun takaa.
Kuva. Helsinki Mannerheimintie Töölönlahti. Pertti Manninen perjantaina 2007-10-12 klo 11.50.
http://www.nettisanomat.com/2007/10/15/etusivu.htm

2008


"Viimeinen ilta".
Kuva Pertti Manninen. Keski-Suomi. Laukaa. Peurunka. Tänään sunnuntaina 2008-10-12 klo 18:13.

Pääkirjoitus sunnuntaina 2008-10-12.
Rauhanpalkintokaan ei rauhoittanut: Martti Ahtisaari haluaa yhä ydinaseita Suomeen.

Nobelin rauhanpalkinnon jälkeisenä päivänä presidentti Martti Ahtisaari lausui Ylen haastattelussa yhä haluavansa Suomen liittyvän Natoon. Natossa saamme siis niskaamme tai ainakin syliimme ydinaseiden taakan. Häveliäästi tästä ei puhuta, koska Suomen kansa ei halua ydinasevaltioksi. Sotilaatkin ja ministerit vaahtoavat rypälepommeista, eivät sanaakaan ohjusten ydinkärjistä. Lue!
Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi.

Ydinaseintoilija rauhanpalkinnon saajana on suunnilleen yhtä absurdi kuin kansojenmurhaaja Henry Kissinger, jolle rauhanpalkinto aikoinaan myönnettiin hänen allekirjoitettua rauhansopimuksen Vietnamin kanssa. Aikalaisten myöhemmistä historian kirjoituksista on paljastunut, että Henri Kissinger “nauroi räkäisesti” kuultuaan saaneensa palkinnon.
Lue!
Sotarikoksista syytetty Nobel-palkittu Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Henry Kissinger.

 >>>

... 2008 jatkuu

Martti Ahtisaari kannatti USA:n sotaa Irakia vastaan ja viis veisasi väitetyistä todisteista Irakin joukkotuhoaseista. “Tietäen, että noin miljoona ihmistä on tapettu Irakin hallinnon toimesta, minä en paljon niitä joukkotuhoaseita enää tarvitse."
Lue!
Ahtisaari ei kaipaa todisteita.

Rauhanpalkinnon saajan toivoisi olevan eettisesti korkeatasoisen henkilön. Presidenttikautensa jälkeen Martti Ahtisaari napsii pörssiyhtiöiden hallituspalkkioita ja optioita  Lisäksi hänen toimistonsa kerää rahaa maailmalta erilaisia asiantuntijalausunnoiksi naamioituja kirjoituksia suoltamalla, esim. Turkin EU-jäsenyyttä markkinoidessaan.
Lue!
Turkki. Ahtisaari asialla: Kurdit myytävänä.

Pääkirjoitus sunnuntaina 2008-10-12. Nettisanomat. Pertti Manninen. P.S. Kirjoitus perustuu muistinvaraisesti joihinkin Nettisanomissa aikaisemmin julkaistuihin kirjoituksiin, jotka on tämän pääkirjoituksen kirjoittamisen jälkeen poimittu seuraavaan lähdeluetteloon lähes kattavasti. Sama.

http://www.nettisanomat.com/2008/10/12/etusivu.html#
rauhanpalkintokaan


2009
Lauantai 2009-10-10 Aleksis Kiven päivä
”Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla.” Muistinvaraisesti. Pertti Manninen.

http://www.aamulehti.fi/
STT 09.10. - 16:18 (Luotu: 12:47)
Stubb: "Erinomainen ratkaisu" ...
Ulkoministeri Alexander Stubb pitää presidentti Obaman rauhanpalkintoa erinomaisena ratkaisuna Nobel-komitealta. Stubb arvioi STT:lle, että palkinto vahvistaa entisestään Obaman ja hänen hallintonsa uutta ulkopoliittista linjaa. Stubbin mukaan Obama on luonut kansainväliseen politiikkaan uuden, myönteisen ilmapiirin. Stubb kertoi myös presidentti Tarja Halosen olevan erittäin iloinen Obaman palkitsemisesta.
http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/stubb-erinomainen-ratkaisu-ja-muita-suomalaiskommentteja/158216

Comment is free Cif America
War and peace prizes
The dismaying gift of the Nobel prize puts Barack Obama on the list of its winners who promised peace but prosecuted war

Howard Zinn guardian.co.uk, Saturday 10 October 2009 08.00 BST

Nobel peace prize winer Henry Kissinger (right) with Richard Nixon. Photograph: AP

I was dismayed when I heard Barack Obama was given the Nobel peace prize. A shock, really, to think that a president carrying on two wars would be given a peace prize. Until I recalled that Woodrow Wilson, Theodore Roosevelt, and Henry Kissinger had all received Nobel peace prizes. The Nobel committee is famous for its superficial estimates, won over by rhetoric and by empty gestures, and ignoring blatant violations of world peace.
...
Oh yes, the committee saw fit to give a peace prize to Henry Kissinger, because he signed the final peace agreement ending the war in Vietnam, of which he had been one of the architects. Kissinger, who obsequiously went along with Nixon's expansion of the war, with the bombing of peasant villages in Vietnam, Laos and Cambodia. Kissinger, who matches the definition of a war criminal very accurately, is given a peace prize!

People should be given a peace prize not on the basis of promises they have made – as with Obama, an eloquent maker of promises – but on the basis of actual accomplishments towards ending war, and Obama has continued deadly, inhuman military action in Iraq, Afghanistan and Pakistan.

The Nobel peace committee should retire, and turn over its huge funds to some international peace organization which is not awed by stardom and rhetoric, and which has some understanding of history.
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/cifamerica/
2009/oct/09/nobel-peace-prize-war-obama


http://www.nettisanomat.com/2009/10/10/etusivu.htm

2010

Matti Vanhasen kohtalonkokous alkoi”. Viikkosanomat. Pertti Manninen. Tiistai 2010-10-12 klo 11:42
Tunnin päästä ratkeaa siis, tai silloin asiasta tiedotetaan, aloitetaanko ex-pääministeri Matti Vanhasta koskeva esitutkinta jääviysrikoksesta tai pikemminkin virkavelvollisuuksien väärinkäytöstä tai jostakin sellaisesta. En tiedä voiko asiasta lyödä vetoa jossakin, varmaankin voi. Jos löisin vetoa, niin sijoittaisin siihen, että esitutkinta käynnistetään. Tämä perustuu siihen, että eivät isot puolueet kokoomus ja sdp voi jättää näin herkullista tilaisuutta käyttämättä. Vaalit ovat ovella ja Jyrki Katainen tahtoo pääministeriksi ja Jutta Urpilainen ja Eero Heinäluoma vallan kamareihin.

Pääministeri Mari Kiviniemi on esiintynyt pääministeriaseman tuomalla karismalla ja Jyrki Katainen on jäänyt kohelluksissaan taka-alalle. Onpa hänet onnistuttu saamaan raivon partaalle eduskunnan täysistunnossa. Kataisen päässä on kylmä rinki, josko sittenkin nykyisen pääministerin asema puree niin, että tämä pääsisikin jatkamaan vaalien jälkeenkin. Tästä syystä kokoomus tulee esittämään esitutkinnan aloittamista, eikä sdp pane sitä pahakseen. Kaikenlaista näytelmää on tietenkin käyty ja muka punnittu asiaa huolellisesti. Asiat on saatu näyttämään ikään kuin kysymyksessä ei olisi raaka valtapeli. Kokoomuksen likaisen työntekijä-ohjaaja Jyri Häkämies on käsikirjoittanut tämän näytelmän, jota Kimmo Sasi sitten selostaa vilpittömän näköisenä.

Nyt on siis enää kolme varttia tietoon. Ovatkohan luukut jo sulkeutuneet. Siitä hyvä tässä on pamista, että mahdollinen voitto tai tappio on virtuaalista ts. kuviteltua ja epätodellista. Tähän lopuksi Ilta-Sanomista lainaus STT:n kohtalonuutisesta. Viikkosanomat. Pertti Manninen. Tiistai 2010-10-12 klo 11:42

LAINAUS:
Matti Vanhasen kohtalonkokous alkoi 12.10.2010 07:20, päivitetty 12.10. 10:41
Eduskunnan perustuslakivaliokunta on kokoontunut ratkaisemaan, pyytääkö se valtakunnansyyttäjää teettämään esitutkinnan entisen pääministerin Matti Vanhasen (kesk.) ministerivastuuasiassa. Oikeuskansleri on halunnut poliisitutkintaa Vanhasen rikosoikeudellisen vastuun selvittämiseksi raha-automaattiavustusten jaossa Vanhasta vaaleissa tukeneelle Nuorisosäätiölle. Perustuslakivaliokunta pitää asiasta tiedotustilaisuuden puoli yhdeltä eduskunnassa.
LAINAUS LOPPUU
http://www.nettisanomat.com/2010/10/12/etusivu.htm

2011


Kuva. "Kissa ihmettelee ristiriitaisia uutisia samasta lehdestä samasta asiasta samana päivänä."
http://www.nettisanomat.com/2011/10/12/etusivu.htm

 


Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi


Patong
Ravintola

Flying Finn
Vene-Kalastus
Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa
Midnight Sun Restaurant Facebookissa!

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Perjantai 2011-10-07- N:o 1260 - Kävijätilasto: Elokuu 2011

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae!
Yhteys Viikkosanomat

Väentupa ry 25 vuotta. Lue!
IS kysely: Niinistön kannatus on noussut. Jotain mätää ... Lue! Naisen palkinto 20 prosenttia miehen palkinnosta ...
Lue! 
Kaavoitus ja arvonnousu.
Lue! 

Arkistosta 1999- 2010: Syyskuun 29.  Lokakuun 6.

"Kissa ihmettelee kuinka paljon sukkapareja löytyikään!" Perjantai 2011-10-07


Kissan nimi on Rasmus ja se haukottelee ja ihmettelee kuinka monenlaisia parillisia sukkia ja parittomiakin sekä risoja löytyy tässä perusteellisessa lajittelussa, kassikaupalla!

Kuva: Sunnuntaina 2011-10-02 klo 08:53, silloin kun oli vielä puhtia saada tämä vaatehuoltotyö päätökseen. Pertti Manninen.

Viikkosanomat-blogi Lokakuu 4, 2011

Vakuudet: Mallioppilas Suomi lähettää rahaa Kreikkaan etuajassa!

RAHAA KREIKKAAN ETUAJASSA! TODELLA NEROKASTA.
MUUT MAKSAVAT,  SIIS LAINAAVAT,  5 VUODEN AJAN JAKSOISSA.
SUOMI SIIS KERTARYSÄYKSELLÄ.

ENTÄS SITTEN JOS KREIKKA ROMAHTAA ESIM. 3:N VUODEN KULUTTUA. SUOMEN RAHAT HÄIPYIVÄT. SAATIINKO SITTEN JOTAIN TAKUUTA ETTÄ TÄMÄ KAHDEN VUODEN ETUKÄTEEN MAKSETTAISIIN TAKAISIN.

HÖLMÖLÄISTEN HOMMAA. TOIVOTTAVASTI NÄMÄ NYKYAIKAISET ISÄNMAAN PARTURIT OVAT OTTANEET TÄLLAISENKIN MAHDOLLISUUDEN HUOMIOON. VAI ONKO TÄLLE SITTEN SOVITTU MAKSUN ALOITTAMINEN 30-50 VUODEN PÄÄSTÄ.

EI SAATU AKROPOLISTA VAIKKA NÄIN ALUKSI AINAKIN KATAINEN UNELMOMOI. PUBITKIN JÄIVÄT IRLANTILAISILLE SILLOISEN VALTIOVARAINMINISTERIN JYRKI KATAISEN PONNISTELUISTA HUOLIMATTA.

VIIKKOSANOMAT. PERTTI MANNINEN. TIISTAI 2011-10-03 KLO HIUKAN VAILLE 8 ILLALLA.

TÄNÄÄN OLI MUUTEN VÄENTUPA RY:N 25-VUOTISKAHVIT SIELLÄ TOMIPISTEESSÄ KATAJAMÄENTIELLÄ LAUKAASSA KESKI-SUOMESSA. OIKEUTEEN EN JAKSANUT LÄHTEÄ, KUN AVUSTAJAN LÄSNÄOLO RIITTI.

 

Torstai 2011-10-06

Väentupa ry 25 vuotta

"Väentupa ry:n toiminnan käynnistäjänä on ollut huoli vaikeuksiin joutuneiden ihmisten turvallisen elämän peruspilareista. Työn keskiössä on alusta asti ollut päihdeongelmaisten hoidollinen ja toiminnallinen tukeminen."
http://www.vaentupa.fi/"Tiistaina 4.10.2011 AVOIMET OVET
SER-hallit, Katajamäentie 6, Laukaa.
Kirppari & vanerimyynti auki normaalisti. Kahvitarjoilu klo 10-14."


Palveluohjaaja Satu-Marja Hassi kaataa juhlakahvia  SER-vastaava Tuomo Mäkeläiselle. "Aidosti lähellä ihmistä POP Pankki Konneveden osuuspankki www.poppankki.fi". Kuvat Pertti Manninen tiistaina 2011-10-04 puolilta päivin.

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

 "Varjoja ja heijastuksia eli oma kuva eräänä kiitävänä hetkenä eräänä syyskuun lopun aurinkoisena päivänä". Keskiviikko 2011-09-26  klo 15:51. Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Keskusta. Pertti Manninen. 

Sunnuntai 2011-10-02

IS kysely: Niinistön kannatus on noussut. Jotain mätää kyselyssä.
Lokakuu 1 2011

VAIKKA MAAILMASSA ON MONTA IHMEELLISTÄ ASIAA EI TÄMÄ NÄIN MENE VAIKKA SITÄ JOTKUT TOIVOISIVATKIN

IS KYSELYSSÄ ON JOKU VIRHE JA SE KANNATTAA SELVITTÄÄ

KAKSI VIIKKOA SITTEN KANNATUS OLI 54 PROSENTTIA
JA TÄNÄÄN 62 VAIKKA SOINI VASTA NYT ON VIRALLISESTI EHDOKAS
TAI AINAKIN SINETTIÄ VAILLE

VIRHEMARGINAALIT  JUURI JA JUURI SELITTÄISIVÄT ASIAN MUTTA TÄSSÄKIN ON OTETTAVA HUOMIOON SE ETTÄ UUSI KYSELY EI MUISTA EDELLISTÄ

NIINKUIN UUSI LOTTORIVIKÄÄN EI MUISTA EDELLISIÄ JOTEN VANHOJEN RIVIEN JULKAISEMINEN
TAI AINAKIN NUMEROIDEN ESIINTYMISJAKAUMIEN JULKAISEMINEN ON SIIS HUMPUUKIA SIINÄMIELESSÄ ETTÄ NIIDEN PERUSTEELLA VOISI JOTENKIN ENNUSTAA UUTTA RIVIÄ

AINOA ILO OLISI SEN TIETÄMISESTÄ ON TIETENKIN SIINÄ ETTÄ JOS AIKOO SAADA OIKEIN ISON POTIN NIIN PITÄISI SITTEN VALITA SELLAINEN RIVI ETTÄ SAISI SEN YKSIN EIKÄ SITTEN JOKU TOINEN TULISI TÄTÄ ILOA JAKAMAAN!

VIIKKOSANOMAT.  PERTTI MANNINEN. LAUANTAI 
2011-01-01 KLO KYMMENEN JÄLKEEN.

ANTEEKSI PAINOVIRHEET.  KORJAAN KUN PÄÄSEN KUNNOLLISELLE NÄPPÄIMISTÖLLE!(Korjattu yksittäisiä kirjaimia n. 10 kpl sunnuntaina 2011-10-02 klo 22.16 PM).

http://viikkosanomat.fi/2011/10/01/is-kysely-niiniston-kannatus-on-noussut-jotain-mataa-kyselyssa/

Prosenttilaskua: Naisen palkinto 20 prosenttia miehen palkinnosta yhdistyksessä, jonka puheenjohtaja on Sauli Niinistö. Kai siinä Nordeallakin oli sormensa pelissä. Kuvat Suomen Cupin loppuotteluista lauantaina 2011-09-24.

 

Kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki onnitteli PK-35:n kapteenia jakaessaan cup-palkintoa, joka ei kyllä ollut pokaali Suomen Cupin loppuottelun jälkeen. Tampereen Ilves hävisi niukasti. Suomen Palloliiton puheenjohtaja Sauli Niinistö sai kunnian antaa HJK:n kapteenille komean "kannun",jota kelpaa esitellä palkintoshekin yläpuolella. Kuopion Palloseura hävisi niukasti ja teki ottelusta jännittävää viihdettä. Naiset vs. miehet: 5 000 euroa vs. 25 000 euroa. Lahjoittajina ainakin Nordea ja Master Card, jotka kai sitten ovat ohjeistaneet rahasummat Palloliitolle. Kuvat Pertti Manninen mobilla tietokoneen ruudulta Ylen Areenalta lauantaina 2011-09-24 päiväsaikaan.


Viikkosanomat-blogi Syyskuu 26 2011

Kaavoitus ja arvonnousu. Poistettu myynti-ilmoitus. Asianajotoimisto Pekka Mononen.

Mitään laitonta ei tietenkään ole tapahtunut, ainakaan vielä, mutta esimerkkinä menettelee seuraava myynti-imoitus  (Asemakaavapäällikön ja -arkkitehdin lausunto 6.4.2011 ) ja sen poisto. Tekstissä hyvin käy ilmi kuinka siellä taustalla spekuloidaan mahdollisilla arvonnousuilla. Laittomaksi asia tulee vasta silloin, kun kaavoittaja, viranomainen, ottaa tai saa jotain hyötyä ja vastaavasti lain rikkomukseen syyllistyisi hyödyn tarjoaja.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2011-09-26 klo 19:28.

LAINAUS lepotilaan laitetusta ilmoituksesta:

Talon ja tontin tiedot

Kaavatiedot Voimassaoleva rakennustehokkuus 0.25=547,75 k-m2. Helsingin kaupunki on halukas nostamaan rakennustehokkuuden kaksin-kolminkertaiseksi (1095-1642 k-m2) naapuritonttien tehokkuutta vastaavasti.
Kaavatilanne Asemakaavapäällikön ja -arkkitehdin lausunnon (6.4.2011) mukaan tontin luoteispuolella olevalle kerrostalotontille on osoitettu rakennusoikeutta tonttitehokkuuden e=0,7 mukaisesti. ”Nämä tehokkuudet tulevat todennäköisesti ohjaamaan tonttien kaavoitusta”
Liikenneyhteydet Hyvät liikenneyhteydet. Juna-asema lähellä.”

LAINAUS LOPPUU

Lue myös!
http://viikkosanomat.fi/2011/07/02/osoite-monessa
Osoite monessa mukana. Asianajaja Pekka Monosen toimiston osoite on sama kuin Forma Futuran ja Pekka Terävän asunnon, jossa asuu nyt Leila Tuominen.

Tags: , , , , , ,

http://viikkosanomat.fi/2011/09/26/kaavoitus-ja-arvonnousu-poistettu-myynti-ilmoitus-asianajotoimisto-pekka-Mononen/


Kuva: "Pyörre pelissä".

pyorrepelissa

Keski-Suomi. Laukaa. Keskusta. Lauantai 2011-09-03 klo 16:39.
2-lohkon ottelu Vihtavuoren Pamaus - Santa Claus. 4-0.

Aluksi tasaisen ottelun käänsi Pamaus voitokseen. Rovaniemeläisten joulupukkien takaa-ajoa haittasi lopulta punainen kortti. Suunsoitto oli harvinaisen räikeää johon olisi toivonut puututtavan aikaisemminkin. Peli on peliä ja lopuksi kuitenkin reilusti käteltiin ja toivoteltiin hyvää kotimatkaa sinne napapiirille.
Kuva ja pyörteily mobin zoom-kuvasta Pertti Manninen.

Viikkosanomat-blogi Syyskuu 26 2011

Ex-kaupunginjohtajalle kaksinkertainen eroraha ja yksinkertainen muotokuva. (Pekka Kettunen).

Jyväskylän ex-kaupunginjohtaja Pekka Kettuselle myönnetty eroraha on kahteen kertaan Korkeimmassa hallinto-oikeudessa tuomittu perusteettomaksi ja lainvastaiseksi. Tästä huolimatta rahan takaisinperintään ei ole ryhdytty.

Asiassa on huijattu matkan varrella suruttomasti niin kuntalaisia kuin hallinto-oikeuksia, kun on annettu ymmärtää, että rahan maksaminen perustuisi johonkin sopimukseen. Sopimuksia kyllä tehtiin moneen kertaan, mutta mikään niistä ei jäänyt voimaan, Näin ainakin kaupungin lausuntoa antamassa ollut kaupunginlakimies Anna-Liisa Lehtinen totesi pöytäkirjojen mukaan, jotka ovat luettavissa kaupungin sivuilta ja myös Nettisanomien sivuilta.

Mainittakoon, että nykyinen kuntaministeri Henna Virkkunen toimi kaupunginvaltuuston puheenjohtajana erään huijausvastauksen aikaan: ”Tahdottiin tuoda asia uudelleen valtuustoon …”. Tällä huijausten ketjulla pelattiin vain aikaa, jotta kaikin puolinen mahdollisuus saada rahoja takaisin mitätöitiin ja samalla puolihuomaamatta myönnettiin itselle, päättäjille vastuuvapaus tästä sotkusta.

Näin siis Kettunen saa pitää kaksinkertaiset erorahansa ja nyt hänet on sitten palkittu yksinkertaisella, toivottavasti, muotokuvalla kaupungin talon seinälle. Laattaan tiettävästi tulee myös nimike: ”doctor filungis, hc”.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2011-09-26 klo 10:19.

PS. Googlaamalla löytyy useitakin perusteellisiakin juttuja: ”Nettisanomat + Kettunen”.

http://www.nettisanomat.com/2004/08/03/kettunen.htm
Kalliit kaupunginjohtajat

http://www.nettisanomat.com/2005/04/05/etusivu.htm
Paska ei pöyhien parane (Nettisanomat)  & Saivarteleva hallinto-oikeus (Keskisuomalainen, Erkki Laatikainen).

http://www.nettisanomat.com/2009/11/10/etusivu.htm 
Huijarit asialla! Jyväskylän kaupunki (kaupunginhallituksen puheenjohtaja, kaupunginjohtaja, kaupunginlakimies) tilaa tuhansien eurojen lausunnon sopimusoikeuden dosentilta sopimuksesta, jota ei ole edes olemassa! Keskisuomalainen selostaa kritiikittä ja pitää lukijoitaan paariajoukkona!

mm.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

http://viikkosanomat.fi/2011/09/26/ex-kaupunginjohtajalle-kaksinkertainen-eroraha-ja-yksinkertainen-muotokuva-pekka-kettunen/

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogiKuva: "Pyörre pelissä".

pyorrepelissa

Keski-Suomi. Laukaa. Keskusta. Lauantai 2011-09-03 klo 16:39.

2-lohkon ottelu Vihtavuoren Pamaus - Santa Claus. 4-0.

Aluksi tasaisen ottelun käänsi Pamaus voitokseen. Rovaniemeläisten joulupukkien takaa-ajoa haittasi lopulta punainen kortti. Suunsoitto oli harvinaisen räikeää johon olisi toivonut puututtavan aikaisemminkin. Peli on peliä ja lopuksi kuitenkin reilusti käteltiin ja toivoteltiin hyvää kotimatkaa sinne napapiirille.
Kuva ja pyörteily mobin zoom-kuvasta Pertti Manninen.

Tiistai 2011-09-13

Sitä saa mitä tilaa eli kysymyksen asettelun vaikeudesta. Ilta-Sanomat -Kreikka-kysely.

Ilta-Sanomat viihtyy näiden kyselyjensä parissa. Joskus kysellään aivan hurjia ja joskus johdatellaan kysymyksen asettelulla mitä minnekin ja kuta kunnekin. Välillä julkistetaan tulokset ikäänkuin niillä olisi jotain muuta kuin viihdearvoa.

Esim. Naton kannatuskysely otsikoitiin näyttävästi ja kuin ohimennen sentään kerrottin, että tätä kyselyä ei voi suoraan verrata muihin kyselyihin. Päädyin silloin virhemarginaaliin 40-90 % mutta sekin oli hatusta vedetty. Yli 100 %:n virhemarginaali lienee sentään mahdoton, ellei sitten simpansseja ole opetettu painelemaan vastauksia!

Nyt Kreikka kyselyn vaihtoehdot olivat seuraavat:

LAINAUS
www.iltasanomat.fi tiistaina 2011-09-13 puolen päivän aikaan.
”Ota kantaa Oletko ollut tyytyväinen poliitikkojen toimiin Kreikka-kriisissä?
Kyllä, ovat tehneet parhaansa mahdottomassa tilanteessa 20%
En, sohlaamiseksi on mennyt 80%
Äänestys luotu 12.09.2011 klo 18:18 Ääniä yhteensä: 22066 ”
LAINAUS LOPPUU

Sinänsä tilanne on nyt kovin herkullinen ellei se olisi niin traaginen, koominen se ainakin, siis tragikoominen. Kysymys: Oletko ollut tyytyväinen poliitikkojen toimiin Kreikka-kriisissä? Vastausvaihtoehtoja lisää, jolloin tuloskin olisi helpompi ymmärtää.

- Kyllä, ovat näyttäneet leijonankyntensä.
- Kyllä, kellään ei ole näkynyt paskat housuissa tai kintuissa, hameessa.
- Kyllä, nämä sotkun luoneet jotka nyt haikailevat presidentiksi näyttävät partiopojilta näiden nykyisten kovanaamojen rinnalla.
- Kyllä, oligarkit juhlivat lopuksi.
- Kyllä, suomalaiset näyttävät taitavasti kusettavan näitä pöytämaita.

- Ei, jumalauta kansaa kuritetaan kaikkialla.
- Ei, nuoleskellaan liikaa Saksaa, Ranskaa …
- Ei, kotoasiat ensin kuntoon.
- Ei, haikailen Lipposen Euro-näkemystä ja euro-näkemystä.
- Ei, kaipaan Niinistön Toblerin veron kannattajia halventavaa äänensävyä ja sitä kuinka hän päätteli kannattajien tätä veroa kannattavan ”kun se nimi oli niin helppo lausua”, Bilderbergkikin on vaikeampi.

Tulokset: Kyllä: 15 Kyllä: 5 Kyllä: 20 Kyllä: 5 Kyllä: 30
Ei: 10 Ei; 10 Ei: 25 Ei: 20 Ei: 5
Vastanneiden luku katosi bittiavaruuteen, mutta prosenteista vastaa tutkimuksen tekijä, Viikkosanomien toimitus, (Simpansseja oli kyllä mukana!) Viikkosanomat. Pertti Manninen 2011-09-13 klo 12:58.

Tags: , , , , , , , ,

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

"Näyttelyssä."
Taiteilija Koivumäen teoksia Laukaan kirjastossa.
Kuva Pertti Manninen torstaina 2011-09-15.


Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

joutsenetkivella

Maanantai 2011-08-29

"Lepohetki"

Pohjois-Savo. Keiteleen kunta. Nilakka.
Maanantaina 2011-08-29 klo 16:30.
Kuva: Pertti Manninen.


TOP 15.  Kävijätilastot kesäkuu 2011.

viikkosanomat.fi 19 040 -
nettisanomat.com 18 923 - 12.fi 4 950 - sanomanetti.fi
3 733 - sanomatori.fi 1 094 - n24.fi 960 - infoinfo.fi 869 - vuosisanomat.fi 836 - sanomapark.fi 780 - asiat.fi 684 - hs24.fi 661- fy.fi 616 - jyppi.fi 522 - wincapita.fi 443 - kuvasanomat.fi 412. Eri kävijät. Linkit!

Kävijätilasto heinäkuu 2011. nettisanomat.com 35 221!


uusipaiva

"Uusi päivä"

Pohjois-Savo. Keiteleen kunta. Nilakka.
Tiistaina 2011-08-16 klo 05.22.
Kuva: Pertti Manninen.

Sunnuntai 2011-08-28

Kovalevy pamahti. Vakuushumpuukia kansalle (Katainen ja Urpilainen). huhuhhuh vai  hahhahhah.

TV:n ulottumattomissa olleena, radion varassa eläneenä ja matkalta palauttuani ja heti kovalevyn pamahdettua ja tiedon hakemisesta varmistuksista kuluikin jo tovi ennenkuin jotain tekstiä syntyy. Huvittuneena kuuntelin tätä vakuusfarssia, johon sisältyy kaikki humpuukin ainekset, joista pahin on tietenkin se, että kansalaisia, alamaisia, pidetään niin hölmöinä, että kehdataan päivästä päivään ja viikosta viikkoon ja kuukaudesta kuukauteen ja nyt jo vuodesta toiseen uskotella, että joitain todellisia vakuuksia voitaisiin ylipäätään saada. Kun kysymys on yli 100 miljardista ellei peräti yli 200 mijlardista eurosta, on niin suurista summista kysymys, että turvaavien vakuuksien saaminen on mahdotonta.

Tietenkin jotain takaisin saataisiin sitten tulevaisuudessa asevoimin, mutta Kreikan  saarien siirtely paikasta toiseen on tietenkin mahdotonta, vaikka esim. Katainen näin keväällä uskottelikin, ainakin itselleen. Urpilaisen käytös on fiasko ja koko käsikirjoituksen juoni oli tietenkin siinä, että päästiin hallitukseen ja sitten vain puppua puhumaan. ministerin paikat on jaettu ja ehkä joku paremmaksi muuttuu, mutta tuskinpa ”hyväksi ei milloinkaan”.

Mitä seuraavaksi?  Höpistään uusista vakuusmalleista. Tähän mennessä on tietenkin naurettavin tämä viimeinen, jossa olisi annettu lainaksi 1500 miljoona euroa ja olisi sitten siitä saatu takaisin 200 miljoonaa riihikuivaa rahaa pankkitilille. Vakuus-käsitteen todella luovaa tulkintaa!

Voiko sitten hölmömmäksi mennä? Kyllä voi, koska vakuuksiin on hirttäydytty ja kansalaiset ovat tyhmiä, näin siis uskottelevat ainakin itselleen Suomen pääministeri Jyrki Katainen ja valtiovarainministeri Jutta Urpilainen. Kokoomus ja Sdp ja Vasemmisto ja Vihreät ja RKP. Hyvin menee!

PS. Kovalevyn pelastusoperaatio on käynnissä, ohjeita sain Petteriltä ja kun nyt tiedostot on pelastettu (ainakin tärkeimmät) niin ehkä tämä UBUNTU-haara (Linux) pystyisi jotakin auttamaan. Voi olla, että taidot eivät ihan riitä. saa nähdä. Viikkosanomat. Pertti Manninen. Lauantai 2011-08-27 klo 11:32.


Sunnuntai 2011-08-07

"Ventti ja Kymppi"

JyPK vs Karhu (Kauhajoki) lauantaina 2011-08-06 klo 15 Hippos, Jyväskylä.
Naisten Ykkösen B-lohkon päätösottelu.

JJK vs HJK lauantaina 2011-08-06 klo 18.30 Harjun stadion.
Veikkausliiga.

Ventti 21 M. Syrjälä.
Kymppi 10 J. Litmanen.


Kuvat: Erika Manninen klo 15:42 ja 20:29.


Lopputulokset:
JyPK vs Karhu: 4-1. JyPK voitti lohkonsa ja jatkaa jatkosarjaan jonka voittaja nousee Liigaan.

JJK vs HJK: 0-2. HJK vankisti johtoaan Veikkausliigassa ja JJK jatkaa kolmantena. (PM)


JyPK vs Karhu (Kauhajoki). Maiju Syrjälä (21) ja Susanna Rinne (6). Naisten Ykkösen B-lohko. - JJK vs HJK. Jari Litmanen (10) ja Tamas Gruborovics (14). Veikkausliiga. Lauantaina 2011-08-06 klo 16:11 Hippos, Jyväskylä ja klo 20:31 Harjun stadion, Jyväskylä. Kuvat: Erika Manninen. Isonna! Ventti - Kymppi
Kesäkuussa 2011:
Ykkönen: JYPK - Sport Kuva

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

Suomi voittaa aina - Kimi - Idylli - Russia - Arvokuljetus - Sarvikuljetus - Nordkappiin - Tärkeä puhelu - Kimifani - Lippu - Tuulimylly - Liehu - 112 Ural - Puttosen Esso on nyt St1. (Poikaa nostettu ylöspäin). - Show must go on, Larsen & Eriksen, Norge - Laukaassa tapahtuu - Ralliradio - Rallilehti.
Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Keskusta. Matkalla Vuolakkeen uimarannalle (kuvat 1-9) ja takaisin (kuvat 10-18). Torstai 2011-07-29 klo 16:37- 18:46. Kuvat: Pertti Manninen. Klikkaa!

"Käden ojennus". Uusi tulkinta aikaisemminkin julkaistusta kuvasta. Pertti Manninen. Viikon kuva torstaina 31.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/31/viikonkuva.htm

Lisäys torstaina 2011-07-28:
Hyvää syntymäpäivää, Erika! Toivoo Faija - ... ja kaikki muutkin tänään syntymäpäiväänsä viettävät. Toivoo Nettisanomat.


12.fi 2021.fi aamusanomat.fi asiat.fi cine.fi digisanoma.fi eduskuntatalo.fi elokuvasto.fi 
end.fi erika.fi fax.fi fiftyfifty.fi fin24.fi findig.fi finlines.fi finpap.fi finpax.fi
finpix.fi finrex.fi fotola.fi fy.fi gagarin.fi gigastore.fi helkinginsanomat.com helsinginsanomanetti.fi
helsinkisanomat.fi heti.mobi hs2.fi hs24.fi hs24.mobi hs27.com hsdigi.fi hsn.fi hstalous.fi
hstv.fi hsurheilu.fi iltaset.fi infoinfo.fi infola.fi istalous.fi
juice.fi jyppi.fi kansalaistori.fi kasvosto.fi katsaus.fi kauppasanomat.fi kes.fi
keskiviikko.fi kinola.fi kroisos.fi kronikka.fi kuvala.fi kuvanen.fi
kuvasanomat.fi kuvasarja.fi
Sanomatori.fi -
Kaiken keskellä aina läsnä!


Kesän hyvä teko:
Opeta lapsi uimaan!
kuvasivut.fi kuvaviikko.fi
kuvavuosi.fi lakisanomat.fi laukaansanomat.fi leaks.fi leh.fi
lennon.fi let.fi linkisto.fi listasto.fi lukemisto.fi
maanantai.fi mailma.fi mediasanomat.fi mobix.fi n0.fi
n24.fi netnews.fi nettifoto.fi  nettila.fi
nettilehti.com nettimobi.com nettimobi.fi nettinen.com 
nettinen.fi nettisanomat.com nettisanomat.fi nyky.fi
nykyaika.com oikeusministeri.fi pahkasika.fi paikasto.fi
per.fi  ps24.fi raw.fi san.fi sanala.fi   sananen.fi
sanat.fi sanomaa.com sanomadigi.fi sanomahouse.fi sanomakirja.fi sanomakonserni.fi
sanomakuvat.fi sanomamags.fi sanomamobi.fi sanomanet.fi sanomanetti.fi sanomapark.fi
sanomatori.fi sanomatv.fi sanomisto.fi sanonet.fi shit.fi summer.fi suomenaani.fi
suomensanomat.fi suomiaani.fi   suomisanomat.fi sokrates.fi  tabbis.fi tietosanomat.fi
tiistai.fi torvalds.fi totuudentorvi.fi uaalto.fi une.fi uutisto.fi vahtija.fi
valokuvasto.fi vanhasuomi.fi week.fi venus.fi viikko.fi viikkonen.fi viikkosanomat.fi blogi
viikkosanomat.fi lehti wincapita.fi vuosi.fi vuosisanomat.fi  
Lauantai
2011-05-28
Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi


Haku. Nettisanomat 2003 alkaen

Vuodet 1999- 2002 täällä!Nettisanomat - Kaiken keskellä aina läsnä -
Maailman luetuin suomalainen Nettisanomat -
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta
1999 -
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen -

Yhteys: nettisanomat @hotmail.com

Ilmoita ilmaiseksi! -
Hae Nettisanomista!
-
Linkki jokaisen numeron etusivulle!Ilmoita ilmaiseksi sivu!

101 ilmoitusta!

 

Arkisto 2001.

 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 

Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin.

Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan. 
 

Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin
tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to  

+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (tammikuun 2011 hinta, ei tekstiviestejä).

www.thailand.fi     www.phuket.fi    www.patong.fi    www.flyingfinn.info     www.midnightsunrestaurant.info

 

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


Lue myös!
Björn Wahlroos-story.

Nettisanomien kirjoituksia 1999-  

http://www.nettisanomat.com/2009/08/26/
etusivu.htm#nettisanomat20090818

Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".
Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen

 

 

Nettisanomat. Arkisto. "Lokakuun 6." 1999- 2011.

1999
"Nuoria kusetetaan työkkärissä"
Kun nuoria patistetaan työharjoitteluun, ei kerrota mitä siitä seuraa.
Kun alle 25-vuotias nuori saadaan houkuteltua työharjoitteluun vaikka kuukauden mittaiseen, hänen työttömyyspäivänsä nollautuvat, ja näin pitkäaikaistyöttömien hyväksi tarkoitetut yhteiskunnan toimenpiteet siirtyvät hamaan tulevaisuuteen. Lisäksi tilastotkin näyttävät kauniimmilta!
Tällaista tapahtuu ainakin Jyväskylässä.
(nettisanomat.com 5.10.99 pm)
http://www.nettisanomat.com/1999/10/07/n9910nuoriakus.htm
2000
"Murtuma erittäin pirstaleinen."

http://www.nettisanomat.com/2000/09/07/etusivub.htm

2001Todisteet vakuuttavia!
Vuoto ulkoministeriössä.
Suomen hallitus päätti, että WTC:n ja Pentagonin tuhoamiseen osallistuneiden terroristeiksi epäiltyjen todisteet pidetään salaisina ja niitä ei kommentoida. Helsingin Sanomat on kuitenkin saanut lausunnon asiakirjoihin tutustuneelta ulkoministeriön virkamieheltä, että
todisteet ovat vakuuttavia!
Todisteet eivät vakuuta!
Laajasti eri puolella maailmaa ollaan sitä mieltä, että esitetyt todisteet eivät ole kovinkaan vakuuttavia vaan ne ovat tekaistuja ja Osama bin Ladenista on tehty syntipukki, jotta päästäisiin aloittamaan kostoiskut tai vastaiskut niinkauan kuin rauta on vielä lämmin. Lähiaikoina tulemme näkemään hirmuisen verenvuodatuksen jatkumisen.
http://www.nettisanomat.com/2001/10/04/etusivu.htm

2002
Erään asiakirjan anatomia. Tuleeko totuus koskaan ilmi?
ASIAKIRJAN ANATOMIA. ENSIMMÄINEN VERSIO
ERITTÄIN LUOTTAMUKSELLINEN! ASIAKIRJAN TEKSTI Lähde: Ilta-Sanomat
ILTA-SANOMAT 02.10.2002. JUTTUJEN OTSIKOT
HRUTSHEVIN VIERAILU HELSINGISSÄ 1957. VAKOOJAKUVIA
ASIAKIRJAN ANATOMIA. TOINEN VERSIO
ASIAKIRJAN ANATOMIA. YLLÄTTÄVÄ PALJASTUS

http://www.nettisanomat.com/2002/10/03/etusivu.htm

2003


"Purkutuomio vahvistettiin silloin, kun musiikki- ja taidekeskuksen arkkitehtikilpailu ratkaistiin. Voittajaehdotus Rhodorendron edellyttää tyhjää tonttia." Viikon Kettunen 01.06.2000.

Torstaina 02.10.2003.
Keisarin uudet vaatteet.
Höynäytettyään päättäjät hyväksymään tämän funkkis-huoltoaseman purkamisen suunnitellun konserttitalon tieltä Jyväskylän kaupunginjohtaja Pekka Kettunen esittääkin nyt rakentamista muualle ja tontin myymistä.
Kuva Pertti Manninen.

02.10.2003.
Konserttitalon paikasta päätetään maanantaina.

Kaupunginjohtaja Kettunen esittää rakentamista Lutakkoon.

"Jyväskylän uuden konserttisalin paikaksi näyttää varmistuvan Lutakko. Kaupunginhallitus päättää maanantaina, jatketaanko salin suunnittelua Paviljongin kylkeen kaupunginjohtajan esityksen mukaisesti.

Konserttitalon rakentaminen Lutakkoon tulee huomattavasti halvemmaksi ja myös sen käyttökulut ovat pienemmät kuin Kilpisenkadun vaihtoehdossa. Konserttisalia suunniteltiin alunperin Kilpisenkadulle valtiontalon viereen tontille, jossa nyt on parkkipaikka.
...
Samoin on arvioitava konserttisalille alunperin kaavaillun tontin hinta. Tontin myynnistä voidaan saada peruspääomaa uudelle salille Lutakkoon.
...
Noin 10 miljoonan euron hanke on ajateltu rahoittaa neljällä 2,5 miljoonan euron potilla, jotka syntyvät Kilpisenkadun tontin myynnistä , avustuksesta, kaupungin lainasta ja pankkilainasta. Konserttisalin rakennuttaisi Paviljonkisäätiö."
...
Keskisuomalainen lauantaina 20.09.2003. Kotimaa. Eeva Salminen.


http://www.nettisanomat.com/2003/10/02/keisarinuudet.htm

2004
  Tiistaina 05.10.2004. Backman putosi kyydistä. Lipponen kiukuttelee. Vanhanen tekee politiikkaa. Salaliittoa A ei ollut.  Salaliittoa B ei ollut. Ei ehkä C:täkään. "Wessberg jatkaa ja sehän se vasta kallista onkin." Viimeisen kerran Backman. 
Tiistaina 05.10.2004. populärmusik från VITTULA. Om musikplinkande och andra mer eller mindre manliga aktiviteteter. "...det finns scener som är så roliga i den här filmen att man nästan ramlar av stolen och ner pä golvet."  populärmusik från VITTULA.

Tiistaina 05.10.2004. Backman syyttää mediaa Ylen vahingoittamisesta.  - Ylen halpaa populismia.  -  Yleisradion vallan koomiset valtiaat.  - Peluri vai uhri? - Backman löysi lopulta hyvän tien. - Ylen sankiat prihat. - Minna O. Yleisradion johtoon. - Halusimme Ylen johtajavalintojen ykköskriteeriksi ammatilliset näytöt. - Viimeisen kerran Backman.  
Maksuttomia arkistoja:
kaleva.fi
yle.fi 
mtv3.fi  
aftonbladet.se  (förstasidorna)
guardian.co.uk
2005


05.10.2005. Isonna!05.10.2005. Isonna!
Kuvat: Pertti Manninen.
Katso myös.  
"Läpinäkyvää journalismia".

"Meteorologi kertoo, että näin lämmin kahden viikon lokakuulle ulottuva jakso on kerran viidessäkymmenessä vuodessa."

Siemaillessani iltapäiväkahviani ja lukiessani iltapäivälehteäni aurinkoisella Rosannen terassilla keskiviikkona 5. lokakuuta 2005 ohitseni kulkee miesjoukko reippaasti askeltaen. Arvelen, en kyllä tiedä, että läheisestä virkistys- ja kuntoutuskeskuksesta, Peurungasta, porukka on lähtenyt nauttimaan tästä  parikymppisestä lämpötilasta.

Hetken kuluttua he tulevatkin, pankkiautomaatilla käytyään, siemaisemaan oluet terassin varjoisampaan päähän. Kyllä joku näyttää limsaankin tyytyvän. Olin juuri kuvaamassa "läpinäkyvää journalismia", kun he pöytään istahtivat ja kuinka sattuikaan yhdessä kuvassa Iltalehden takana näkyy osa heistä.

Kahvila-ravintola sulkee ovensa hetkeä myöhemmin ja miehet suuntaavat kulkunsa omille teilleen niinkuin minäkin omalleni. Sitten myöhemmin illalla kuulen: "näin lämmin kahden viikon lokakuulle ulottuva jakso on kerran viidessäkymmenessä vuodessa". Kyllä sen melkein itsekin arvasin tai ainakin aistin.

Keskiviikkona 05.10.2005, pojan syntymäpäivänä, Pertti Manninen. PS. Olkoon tämä myös pääkirjoitus "Lämmin syksy" tälle kauniille päivälle ja onnittelu kaikille päivänsankareille. Isonna!


2006


Pääkirjoitus. Suomi 2006.   "Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä?"  Lue!  Pääkirjoitus. Suomi 2006.  SanomaWSOY:n Jokerien uusin palkkalainen kuvassa. Lue!  Pääkirjoitus. Suomi 2006.  Vittumaista politiikkaa - Tanja Saarela.  Lue!   Pääkirjoitus. Suomi 2006. Mulkkumaista politiikkaa - Matti Vanhanen.  Lue!

Suuri maaryöstö. Sipoo. Vanhasen valinnat ja Mannisen manipuloinnit paljastumassa! Pääkirjoitus. Sipoo - Sibbo. Lue! Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta! Toista sataa otsikkoa ja katkelmia kirjoituksista. Lue!      Koululainen: "Elokuvalipulla kohtuuton hinta."  
Lue

Iltalehti  maanantai  2006-10-02. Edustajatoverit piikittelevät. "Saarela luonnehtii kirjassaan Heinäluomaa ..."    ltalehti. Lööppi keskiviikko 2006-10-04. "Olli Saarela puolustaa Tanjaa: Heinäluoma on akkamainen jätkä".    Ilta-Sanomat. Lööppi keskiviikko 2006-10-04. "Tanja Saarelan mies käy Heinäluoman kimppuun".    Keskiviikko 2006-10-04. "Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa?Pääkirjoitus. Suomi 2006. "Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä?"
… ”Onko lumppuja, luita tai pulloja? Pannaanpa tuulemaan. Tarjotaanko 76? Tarjotaanko 1776? Mietittekö, mitä teen täällä. Tulin hakemaan poikaani. Hyvästelin molemmat. Missä poikani muuten on? Neiti, voitteko nousta, että näen poikani. - Teet siis läksyjä koulussa. - Hei ukko! Oppilaat haluaisivat varmaan kuulla suunnitelmistanne. Sanoitte sen jo. Täällä vain puhutaan. Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä? Pysähtykää ja näyttäkää avioliittolupanne.

Rehtori Wagstaff, nyt kun olette astunut kenkiini … Johtokunnalla on teille muutamia ehdotuksia. Ei suunnitelmat mua kiinnosta, eivät yhtään innosta. Vaikka kuka ehdottaisikaan olen vastaan. En kelpo ehdotustakaan mä suostu huutelemaan. Ei muutoksetkaan tässä auta lainkaan - olen vastaan! Minä vastustan, periaatteesta mä vastustan. Hän vastustaa. Hän näyttää vastustavan vaan. Jo ennen pojan syntymää pääs ilmaan mulla huuto tää. …

Pääkirjoitus. Suomi 2006. "Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä?" Pertti Manninen.

Alkupuolen repliikkejä, joku välistä pois jääden, elokuvasta Hevosen sulat. USA 1932. Groucho Marx rehtorina esittelee ohjelmansa lukukauden avajaisissa. TV1000 Classic keskiviikkona 2006-10-04. Kuvasarja tulossa!"Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä?"

http://www.nettisanomat.com/2006/10/04/etusivu.html

2007


Pitkä-Matti haastoi ex-morsiamensa käräjille: Nyt minulle riittää! Nyt saat kunnon selkäsaunan!  
Kuvat tv:stä sunnuntaina 2007-09-30. Pertti Manninen.http://www.nettisanomat.com/2007/10/05/etusivu.htm

2008
 

Joutsenet levähtävät hetken rauhallisella lahdellaan.

Kuva: Pertti Manninen. Keski-Suomi. Laukaa. Peurunkajärvi. Tänään lauantaina 2008-10-04 klo 18:35-18:36. Isonna!

http://www.nettisanomat.com/2008/10/04/etusivu.html

2009
Vanhasen talosta löytyi nimettömät!
Matti Vanhasen talotarkastuksessa löytyi kuin löytyikin: nimettömät. Tieto perustuu HMTT:n ennakkotietoon tarkastuksen tuloksesta. Nettisanomat kirjasi tuloksen jo tänään Hevosmiesten tietotoimiston avustuksella, kun toimittaja joutuu huomenna lähtemään kunnon sahapintaisen puutavaran hakumatkalle huussin rakennustyömaalle. Nettisanomat.

http://www.nettisanomat.com/2009/10/04/etusivu.htm

2010
Viikkosanomat– blogi: Jyrki Katainen vs Seppo Nevala. - Paavo Lipponen vs Anneli Jäätteenmäki - Lue! - Iltalehti lottohuijarina. Lue! Jäähyväiset?
"Iltapäiväkahvin aikaan liikuin sen verran rannalla, että kauempana olleet joutsenet tulivat tervehtimään ja lipuivat hiljalleen ohitseni, sitten ne lähtivät ja kaarsivat oikealle lounaaseen häipyen puiden latvojen taa. Palasivat kuitenkin illemmalla jo hämärän saapuessa. Eivät vielä lähteneetkään, luulen niin." Kuvat: Pertti Manninen. Pohjois-Savo. Keitele. Nilakka. Keskiviikko 2010-10-06 klo 14:06.
http://www.nettisanomat.com/2010/10/06/etusivu.htm

2011


Väentupa ry 25 vuotta
"Väentupa ry:n toiminnan käynnistäjänä on ollut huoli vaikeuksiin joutuneiden ihmisten turvallisen elämän peruspilareista. Työn keskiössä on alusta asti ollut päihdeongelmaisten hoidollinen ja toiminnallinen tukeminen."
http://www.vaentupa.fi/

http://www.nettisanomat.com/2011/10/06/etusivu.htm

Nettisanomat 2011/10/12 -  Kuva. Kissa ihmettelee ristiriitaisia uutisia samasta lehdestä samasta asiasta samana päivänä. - LAINAUS TALOUSMEDIA-blogista. Vakuushuijaus: - Vakuudet: Mallioppilas Suomi lähettää rahaa Kreikkaan etuajassa! - Kuva. Rasmus-kissa ihmettelee ... -Väentupa ry 25 vuotta -  Kuvia - SER-hallit, Katajamäentie 6, Laukaa. KIrppari & vanerimyynti - Arkistosta "Syyskuun 6." 1999-2011 - IS kysely: Niinistön kannatus on noussut. Jotain mätää kyselyssä. - Kuva. "Varjoja ja heijastuksia ... -  Kuva: Naisen palkinto - Kaavoitus ja arvonnousu, Asianajotoimisto Pekka Mononen, poistettu ilmoitus - Kettunen sai muotokuvan - "OM kehottaa asiakkaitaan nousemaan uurnaan ilman lippua" - Kuva: "Pyörre pelissä" - Sitä saa mitä tilaa eli kysymyksen asettelun vaikeudesta. Ilta-Sanomat -Kreikka-kysely.  - Kuva . "Lepohetki" - Kuva.  - Kuva. Lepohetki. Joutsenet kivellä. Kuva. Uusi päivä -  Kuvapari. "Ventti ja Kymppi" - Ventti 21 M. Syrjälä. Kymppi 10 J. Litmanen. Kuvat: Erika Manninen. - Kuva. Suomi voittaa aina - Neste Oil Rally Finland - Suomen MM-ralli - Jyväskylän MM-ralli. - - Kuva. Käden ojennus. Karuselli. - torstai 06.10.2011 - etusivu - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista --- , , , , , , , , , , , , ,  - Jutta Urpilainen, Sixten Korkman, Kreikka, vakuus, vakuudet, huijaus, kissa. Keskisuomalainen
N:o 1261
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2011-10-12, nettiin 2011-10-127 klo 16:56, linkkejä 2011-10-12.


Sivun alkuun!

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Torstai 2011-10-06- N:o 1259 - Kävijätilasto: Elokuu 2011

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae!
Yhteys Viikkosanomat

IS kysely: Niinistön kannatus on noussut. Jotain mätää kyselyssä. Lue! - Naisen palkinto 20 prosenttia miehen palkinnosta ...Lue! - Kaavoitus ja arvonnousu. Lue!  - Eroraha ja muotokuva. Lue!

Arkistosta 1999- 2010: Syyskuun 29.  Lokakuun 6.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Torstai 2011-09-29- N:o 1257 - Kävijätilasto: Elokuu 2011

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae!
Yhteys Viikkosanomat

Kaavoitus ja arvonnousu. Lue!  Ex-kaupunginjohtajalle  eroraha ja muotokuva. Lue!
"OM kehottaa asiakkaitaan nousemaan uurnaan ilman lippua" Lue!

Arkistosta 1999- 2010: Syyskuun  11. & 13. & 29.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Sunnuntai 2011-10-02- N:o 12587 - Kävijätilasto: Elokuu 2011

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae!
Yhteys Viikkosanomat

Prosenttilaskua: Naisen palkinto 20 prosenttia miehen palkinnosta... Lue! Kaavoitus ja arvonnousu. Lue!  Ex-kaupunginjohtajalle  eroraha ja muotokuva. Lue!

Arkistosta 1999- 2010: Syyskuun 29.

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Torstai 2011-09-22- N:o 1256 - Kävijätilasto: Elokuu 2011

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae!
Yhteys Viikkosanomat

Sitä saa mitä tilaa Lue!
Lepohetki Kuva
Syksyn laulu Kuva
Vakuuttavat vakuudet Lue!

Arkistosta 1999- 2010: Syyskuun 2. & 11. & 13.

 

 

2012-05-02: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 

 


POISTOT HO 19.11.2015. LINKKI LISÄTTY KESKIVIIKKONA 23.12.2015.
Koko vuosi 2011: Linkit tarkistettu ja korjattu maanantaina 08.02.2016.
Sivuston poistot joulukuu 2015 - helmikuu 2016. Lisäksi torstaina 03.03.2016