POISTOT (HO 19.11.2015)


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.

Tänään: TAITEILUA

Eilen: VAKOOJIA
Huomenna: ROSKASANOMAT


Sonera.
Isonna kaikkia!
Ministerit olivat siellä sun täällä UMTS-kauppoja päätettäessä. Nämä kuvat Helsingistä ja Jyväskylästä sekä Hannoverista ja Rivieralta. Oikeuskansleri oli hämmästynyt vastausten yhteneväisyydestä. Pienissä yksityiskohdissa oli eroja, varsinkin erään Ministerin toisista poikkeava pukeutuminen aiheutti paljon päänvaivaa. Kuvat ja käsittelyt Pertti Manninen.

 

167

10.10.
2002.

Taiteilua
osa 1.


Joka torstai.
Sateella. Isonna!   Vaunulla. Isonna!   Kirkolla. Isonna!   Kellolla. Isonna!  
 
Strategialla. Isonna! Pelillä. Isonna!   Mammonalla. Isonna!   Ikeellä. Isonna!  
 
Keväällä. Isonna! Syksyllä. Isonna!   Talvella. Isonna! Annilla. Isonna!  
Ainutlaatuinen kuvareportaasi. Valikoima 1.  

Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva


Etsi arkistosta!
Aineisto vuodesta 1999.

Ihan uusin täältä!  Ministerin kuva  
  Ministerin molskahdus  


  Kuvagalleria  
  Ajan kuvat  
  Uudet kuvat  
  Unelmoinnit  
  Vanhat kuvat  
  Dokumentit  
  Animoinnit  
12
Ainutlaatuinen kuvareportaasi nro1 torstaina 10.10.2002
 

Isonna!
Ministerien kootut selitykset maanpinnalla.
Eräs ministeri poistumassa mattokaupasta Saksan UMTS-kauppojen aikaan. . Eräs oli Saksassa kadulla.

Ainutlaatuinen kuvareportaasi.
10.10.2002.
     

Isonna!

Oikeuskansleri tasapainoilemassa nuoralla Sonera-tutkimuksiaan. Suomen oikeuskansleri sai vihdoin Sonera-tutkimuksensa päätökseen; Maan hallitus ei ole mitenkään käsitellyt Soneran UMTS-kauppoja. Yllätyksenä ei voi pitää edes vastausten yhdenmukaisuutta.10.10.2002
Oikeuskanslerin apurin paljastus.

 
Lahjoita ruokaa!
 
Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.
    123456789012345678901234567890
12


  Palvelut  
  - Kirjoita mielipiteesi  
  - Ilmoita ilmaiseksi  
  - Sää  


  Info  
  - Yhteydenotto  
  - Suomi24  
  - Google   

  Torstaina 22. elokuuta 2002. Numero 160-162. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.


Kumarruksia vallalle. (22.08.2002). Kuvannut ja unelmoinut Pertti Manninen. Katso myös Alaston kaupunki. (15.08.2002).

pm

Kimmo Sasi-special
"Ohjukset ovat erittäin eettisiä... Voi sanoa, että uusi teknologia on inhimillistänyt sodankäyntiä..." Ulkomaankauppaministeri Kimmo Sasi Aleksis Kiven päivänä 10.10.2001 Ilta-Sanomissa. Kaamea, tolkuton ja säälittävä ministeri Suomessa!
"Miksi Sasi suosittelee kesien lopettamista?" Taloussanomat lauantaina 30. lokakuuta 1999 Kolumni-palstalla Tapani Pitzen. Suomen kesän puolustus jatkuu.
"Useimmiten kuulee että siinäpä mies, jonka puheet kumpuavat suoraan samasta eettisestä lähteestä, jonka päällä hän istuu." Bisquit, Seppo Ahti Ilta-Sanomissa 01.11.01. Depis ja kredit.
"Eikö hän, joka kehuu olevansa Sonera-jupakan pesänselvittäjä liikenneministeriön osalta, ole lukenut papereita?"... Hän on pyrkinyt johtamaan julkisuutta - viime kädessä äänestäjiä - harhaan. Leif Salmén. Iltalehti tiistaina 20.8.2002. Pieni kuolema.

pm


Kumarruksia vallalle. (22.08.2002). Kuvannut ja unelmoinut Pertti Manninen. Katso myös Alaston kaupunki. (15.08.2002).  Torstaina 15. elokuuta 2002. Numero 159. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.

pm

Eräs alaston poistumassa hiukan myöhässä Kauppatorin massa-alaston- kuvauksista. Lokit ja ihmiset eivät kiinnitä suurtakaan huomiota tähän nykyaikaiseen kulkijaan.Tapahtumasta myöhästyneen tunnelmissa elokuun helteessä 2002.
Alaston kaupunki. Kuvannut ja hiukan unelmoinut Pertti Manninen.

pm  Torstaina 8. elokuuta 2002. Numero 158. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.


Kuvannut Robotti.

"Elämme mielenkiintoisia aikoja."


Kuvannut Robotti.

"Elämme mielenkiintoisia aikoja."


Kuvannut Robotti.

pm

"Mielestäni julkistan kuitenkin ylivoimaisesti suurimman mokan: Omistajan, Suomen valtion toimet, jotka johtivat Soneran konkurssin partaalle. En ole jälkiviisas." Sillä:
nettisanomat.com 5.10.1999 pm "Vennamon erottamisella saatiin kansalaisten huomio kiinnittymään epäolennaisuuksiin. Olennaista on tietenkin miten kansallisvarallisuudesta luovutaan ja kenelle ja milloin. Ja ketkä tästä luopumisesta saavat suurimman hyödyn. Tämä keskustelu on kokonaan käymättä hallituksessa, jossa pääministeri on sosialidemokraatti, ja jossa vasemmisto(?)liittokin on mukana!"
nettisanomat.com 9.3.2000 Nihkeä Niinistö. Tästä kaikki alkoi! Soneran osakemyynti Soneras aktieförsäljning 28.9-12.10.19999. Kansallisvarallisuuden hukkaaminen Kansallisen kokoomuksen johdolla, kun Kansallispankkikin on jo ruotsalaisten omistuksessa! Mitä kuuluu eläkeläisten leikatuille indekseille ja pitkäaikaistyöttömien indeksikorotuksille?
nettisanomat.com 5.4.2001 pm Tästä se alkoi. Leonia järjesti. Soneran osakemyynti. Soneras aktie-försäljning. 26.9- 12.10.1999. Toinen myynti. ... ... Ja tänne se päätyi. Käväisy välillä huipulla 13. kerroksessa. Soneran osake romahti jo alle antihinnan. Ostitko ja myitkö ajoissa? Ja minne se loppuu? Lue lehti joka torstai!
nettisanomat.com 06.09.01-10.09.01. Omistajan vastuu. Paavo Lipponen ja Sauli Niinistö. Tämä Yhdysvaltojen viranomaisille tehty paperi osoittaa karun totuuden, jota Suomessa ei uskalleta kertoa kuin ruotsiksi... Soneran, kansallisomaisuuden hupeloinnista on syytetty ministeri Olli-Pekka Heinosta. Maan hallitus on moneen kertaan hokenut, että ministerillä on täysi hallituksen tuki toimissaan. Hallitus on rehellinen ja kantaa vastuun kokonaisuudessaan, niinkuin kantaakin. Ei Olli-Pekka Heinosta voi yksin laittaa vastuuseen kansallisomaisuuden hupeloinnista. Hallituksessa on ollut molempien päähallituspuolueiden puheenjohtajat, joten hupeloinnilla on korkein mahdollinen tuki takanaan. Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Sauli Niinistökin näyttää hyppäävän liian myöhään uppoavasta laivasta. Mikäli Sonera uppoaa, niin kyllä siinä täytyy hallituksenkin ja sen keskeisten ministerien kastua. Elämme mielenkiintoisia aikoja. PS. Sillä varauksella, että tällaiset asiat ylipäätään kiinnostavat. Pertti Manninen,
"Elämme mielenkiintoisia aikoja."

pm


Kuvannut Robotti.

"Elämme mielenkiintoisia aikoja."


Kuvannut Robotti.

"Elämme mielenkiintoisia aikoja."


Kuvannut Robotti.  Torstaina 1. elokuuta 2002. Numero 157. Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Joka torstai.


Tästä se alkoi.


Johan Björkdal


Tästä se alkoi.

pm

Minne hävisivät Soneran rahat? Sonera-kirja! Lue!
Minne hävisivät Soneran valvojat? Netissä julkaistun Sonera-kirjan valtio-omistajan valvonnan laiminlyöntiä koskevat luvut. Pääosissa viestintäministeri Olli-Pekka Heinonen ja valtiovarainministeri Sauli Niinistö ja pääministeri Paavo Lipponen sekä maan hallituksen ydinosa sekä tietenkin vastuussa olevat virkamiehet.

Paljasta nettikirjailija, saat tonnin!
Lue! Arvopaperi maksaa tuhat euroa henkilölle, joka johdattaa toimituksemme internetissä julkaistun ”Sonera-kirjan” kirjoittajan jäljille. Arvopaperi-niminen lehti: 31.07.2002.

Taloustoimittaja Johan Björkdal kirjoitti! Lue! Ihmisjahti Suomessa on alkanut. Nettisanomat.com paljastaa Sonera-kirjan kirjoittajan hänen luvallaan. Hän on lehdessämme mm. Keski-Suomen Puhelin Oy:n kaappauksesta kirjoittanut taloustoimittaja Johan Björkdal. (KSP-kaappaus. Keski-Suomen Puhelin Oy:n kaappaushistoria 1998. Pertti Mannisen ja Johan Björkdalin kirjoittamina.) Tässä vaiheessa hän voi tulla esiin, koska lumivyöryn tavoin levinnyt kirjan teksti on jo riittävän yleinen ja tuhannet suomalaiset ovat keskustelupalstoilla ottaneet kantaa Sonera-asioihin.
Internet, netti avasi uuden aikakauden! Nyt eivät enää valtalehdistö ja päättäjät voi piiloutua vaikenemiseen! Näin kävi vielä Pentti Sainion Hjallis-kirjalle vuonna 1999. (Harkimoiden hattutemppu - Lastenklinikalta Hartwall Areenalle.) Nettisanomat.com on julkaissut tästä vaietusta kirjasta joitakin katkelmia, esimerkiksi edellämainittu linkki vie "Kun Hjallis kusetti HIFK:iä"-osaan. Myös Journalisti-lehdessä kesäkuussa 1999 Pekka Vehviläinen kertoi Sainion kirjan kohtalosta (Erään kirjan kohtalo).

pm


Ja tänne se päätyi.


Johan Björkdal


Ja tänne se päätyi.

VAIKO TÄNNE? TELIA.

0
TOIMITUS päätoimittaja
Kuva: Mika Hänninen
Yhteydenotto: nettisanomat@hotmail.com. copyright nettisanomat.com 2002/167.
Sivut valmisti Pertti Manninen, 10.10.2002. November 3, 2002 15:30
2002/10/10 - nettisanomat.com - etusivu - taiteilua - oikeuskansleri narulla - ministerien kootut selitykset kuvin - pertti manninen - UMTS-kaupat - aleksis kivi - risto rasa - sonera - paavo nikula - olli-pekka heinonen - tiivis sisällysluettelo - sonera - avoin - joka torstai - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat.

Navigointi-tekstit "edellinen, seuraava" lisätty 2011-09-23.
POISTOT HO 19.11.2015. LINKKI LISÄTTY KESKIVIIKKONA 23.12.2015.
Koko vuosi 2002: Linkit tarkistettu ja korjattu sunnuntaina 14.02.2016. Kolme logokuvaa puuttuu. Yksi tyylimäärittely puuttuu.