POISTOT (HO 19.11.2015)
"Helsinki saa osan Espoota" - "Tässä on uusi Itä-Helsinki" - Sipoosta pakkolohkaisupäätöksen kummisedät ja kummitädit - Kuva. Sipoo-Sibbo eli Vanhanen vs. Liljeström - Sananvapaus kauppatavarana - 12 lehteä - Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen: "Pitää haluta olla oikeudenmukainen" - Pääkirjoitus. Mietteitä oikeudenmukaisuudesta - Kirjoituksia Sipoosta - Päätoimittaja Janne Virkkusen esitelmä Katse eteenpäin seminaarissa - Pääministeri (Statsministern, Finnish PM) Matti Vanhanen - SanomaWSOY:n tekemä rikos jäi selvittämättä! - BONNE ANNEE 2008 - Asianajan laskutus, kunnianloukkaus ja asianajajan lausuma (Korjattu 2015-11-25).
Nettisanomat - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999Ilmoita ilmaiseksi! - Arkisto
 N:o 722. Perjantai  2008-01-18
edellinen    seuraava   UUSIN   - Chartres- Katedraali - Muisto

Muisto.
Chartres- Katedraali - Muisto. Kuvat NATIONAL GEOGRAPHY-kanavalta eilen torstaina 2008-01-17, kaksosten syntymäpäivänä, hiukan ennen puoltayötä. Pertti Manninen.
Muisto: 1980-luvun alussa olin kolme viikkoa Pariisissa Unescon kurssilla. Eräänä viikonloppuna kurssikaverini, pomoni Seppo Vuorinen pyysi minua mukaansa junamatkalle Chartreen. Lähdimme niin, että ehdimme Jumalanpalvelukseen. Olo oli mykistyttävä, unohtumaton. Katolinen palvelus oli minulle uutta, kynttilät, messut, tila. Muistin myös Isabellan, jonka olin tavannut Pariisissa ruotsalaisen kurssilaisen Raymond Smedbergin aktiivisuuden ansiosta. Palasin Suomeen ja yhden kirjeen Isabella lähetti minulle ja minä hänelle. Tältä matkalta ottamani sadat valokuvat ja diat olivat kateissa "vuosikymmenet", kunnes Lasse ne löysi muutama vuosi sitten. Jos hyvin käy niin, saan ne joskus työstettyä. Optimistisesti: Tulossa!
"Chartres katedral. Den har funnits i 800 år. Den är ett lysande exempel pä medeltida ingenjörskonst. - och visade världen vad den gotiska arkitekturen kunde åstadkomma. Men den berättar en mörk historia om människans misslyckanden... ...förödelse och våld... ...och om vapnen i striden mellan Europas aristokrater- och den mäktiga katolska kyrkan."
Chartres- Katedraali - Muisto. Pertti Manninen. Nettisanomat perjantaina 2008-01-18.

Guardian Unlimited  Friday January 18, 2008Chess champion Bobby Fischer dies

One of the world's greatest chess geniuses, Bobby Fischer, has died at the age of 64, Icelandic TV and radio said today.
A spokesman for Fischer, Gardar Sverrisson, said the former world chess champion died in a Reykjavik hospital yesterday. Information on the cause of death has not been released.

Fischer, who grew up in Brooklyn, New York, gained fame in his teens for his chess-playing ability. At 14, he became the youngest player ever to win the US championship; at 15, he became the youngest international grandmaster in history. He won the US championship eight times in eight attempts.

He gained international fame in 1972 when he beat the Soviet Union's Boris Spassky in what was dubbed as the "match of the century" to become the first US chess champion for a century.

Chess champion Bobby Fischer dies
Obituary: Bobby Fischer
Gallery: Fischer's life in pictures
From the archive: Bobby and me
News blog: Tributes pour in for chess


Bobby Fischer hakee turvapaikkaa Japanista. Nettisanomat 2004-08-05.
Tuuli käy heidän ylitseen. Kuvasarja.

Nettisanomat  N:o 721. Torstai  2008-01-17 2p.
"Helsinki saa osan Espoota" - Jussi Pajunen: "Pitää haluta olla oikeudenmukainen" & "Päättäjän on pystyttävä
vastustamaan kovaäänisimpiä vaatijoita, jotka uhkaavat putsata pajatson muiden nenän edestä." Lue!
KHO: Lex SipooSibbo oli jo! - Pääkirjoitus: Oikeudenmukaisuudesta - KHO:n Päätös - Ralf Wadenström-blog

"Helsinki saa osan Espoota"
Savon Sanomat. Kotimaa. Keskiviikkona 2008-01-16. Helsinki STT

"Suomen pääkaupunki laajenee ensi vuonna reippaasti ... Asia ratkesi varhain tiistaina, kun korkein hallinto-oikeus ilmoitti hylänneensä ... laskelmien mukaan kunta menettää lähivuosina liitoksen vuoksi satoja miljoonia euroja . Kunnan johto ei kui
tenkaan vielä tiistaina tarkentanut millaisia verirahoja ... Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen puolestaan ilmoitti heti KHO:n päätöksen jälkeen, että uuden alueen kaavoitus alkaa pikavauhdilla. Hänen mukaansa alueelle rakennetaan kaupunkimaista pientaloasutusta ja työpaikkoja. Myös metroa jatketaan .... yhdistys aikoo valittaa Helsinki-pakkoliitoksesta EY-tuomioistuimeen. ... liitospäätös on lainvastainen, sillä sille ei ole lain vaatimia erittäin painavia syitä. ... myös arveltiin, että KHO:n päätös tarkoittaa sitä, että suuret kunnat vievät maat naapureiltaan."
"Helsinki saa osan Espoota"
Savon Sanomat. Kotimaa. Keskiviikkona 2008-01-16. Helsinki STT

"Helsinki saa osan Espoota". Kuva: Pertti Manninen torstaina 2008-01-17.

 

 Nettisanomat N:o 720. Torstai 2008-01-17

"Tässä on uusi Itä-Helsinki".

Iltalehti keskiviikkona 16.1.2008. Pasi Lehtonen haastatteli kaupunginjohtaja Jussi Pajusta, jonka utopioiden ja visioiden perusteella tuntemattomaksi jäänyt taiteilija piirsi uuden "puutarhakaupunkimaiden ilmeen" kuvaksi.
Nettisanomat torstaina 2008-01-17.


Sipoosta pakkolohkaisupäätöksen kummisedät ja kummitädit.

Suunnittelu: Jussi Pajunen, kaupunginjohtaja, Helsinki. Jan Vapaavuori, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Helsinki, asuntoministeri, Suomi. Janne Virkkunen, päätoimittaja, Helsingin Sanomat.

Likainen työ: Mari Kiviniemi, hallinto- ja kuntaministeri, Suomi. Hannes Manninen, hallinto- ja kuntaministeri, Suomi. Matti Vanhanen, pääministeri, Suomi.

Siunaus: Korkeimman hallinto-oikeuden päätös KHO:2008:1. "Asian ovat ratkaisseet presidentti Pekka Hallberg sekä hallintoneuvokset Ahti Rihto, Pirkko Ignatius, Niilo Jääskinen, Irma Telivuo, Anne E. Niemi, Sakari Vanhala ja Heikki Harjula. Asian esittelijät kansliapäällikkö Riitta Mutikainen ja vanhempi hallintosihteeri Anneli Tulikallio."
Nettisanomat torstaina 2008-01-17.

Kuva: "Pilvilinna". Aluksi kuvan nimi oli "Viisi virhettä. Etsi!" Kuva: Pertti Manninen torstaina 2008-01-17.

"Tässä on uusi Itä-Helsinki" -

Jussi Pajunen: "Pitää haluta olla oikeudenmukainen"

KHO: Lex SipooSibbo oli jo! -

Pääkirjoitus: Oikeudenmukaisuudesta
-

KHO:n Päätös
-

Ralf Wadenström-blog - Myllyniemi utreder igen - Fallet Finland - Ett överraskande beslut - Ralf Wadenström-blog


 
Midnight Sun Restaurant Patong Kata phuket.fi 


  arsedel.fi 

Opeta lapsi uimaan!

Sananvapaus kauppatavarana


"Elokuvalipulla kohtuuton hinta"

Kuvat 2008

Otsikot 2008
2007 Nettisanomat Torstai 2007-06-28. N:o 674. Sipoo-Sibbo

Kuva. Sipoo-Sibbo. Vanhanen tyrmäsi Liljeströmin 8-4. Ottelusta jätetään protesti ja lopullinen tulos ratkeaa protestin tultua käsitellyksi.

"Matti Vanhanen, statsminister, c. Christel Liljeström, orförande kommunstyrelsen i Sibbo"
.

"I juridiska frågor sker det ofta sä här." FST5:n kuvista torstaina 2007-06-28 ja Bildin kuvasta maanantaina 2007-06-25.
Kuvat yhdisteli hätäisesti Pertti Manninen. Isonna!
Katso myös!
Box-Kracher Sylvester.

Sananvapaus kauppatavarana

" Uhattu Helsinki tuo esille erittäin kiinnostavia yksityiskohtia Sanomatalosta. Siihen lisättiin rakentamisen aikana kaksi kerrosta korkeutta alkuperäisestä asemakaavasta poiketen ja sitä levennettiinkin sivusuuntaan. Talon oli määrä olla ensin Kiasman ja sitten Postitalon korkuinen, mutta valmiina talo ylittää reippaasti molemmat ja jättää koollaan Eduskuntatalon varjoonsa.5) Selostaessaan lehtiyhtiön menettelyä Rakennuslehti kirjoitti: "Sanoma Oy:lle annettiin ilman julkista keskustelua Helsingin arvokkaimpiin kuuluva tontti Töölönlahdelta ja vielä optio toiseen tonttiin. Se paremmin kaupunki kuin Sanomatkaan eivät pitäneet tiedottamisen arvoisena sitä, että rakennukseen myönnettiin jälkikäteen kahden kerroksen verran lisää korkeutta. Sanoma Oy:n toimitusjohtaja Seppo Kievarikin myönsi Hufvudstadsbladetissa, että kaupunkilaisille selvisi vasta rakentamisvaiheessa, kuinka suuri talosta todella tulee."6)

Vuotta aiemmin korkein hallinto-oikeus KHO oli käsitellyt Sanomatalon kaavavalitusta ja hyväksynyt sen äänin 4-1 hallintoneuvos Lauri Tarastin vastustaessa, kirjoitti Rakennuslehti. Sanoma Osakeyhtiö oli rakennusaikana ryhtynyt hakemaan lisärakennusoikeutta kahden kerroksen verran Helsingin kaupungilta. Toisin sanoen lehtiyhtiö haki lautakuntatasolta muutosta Helsingin kaupunginvaltuuston hyväksymään kaavaan ja sai sen. Sanomatalon piirustuksia muutettiin rakentamisaikana. Helsingin Sanomat ei pitänyt näitä muutoksia uutisen eikä polemiikin arvoisina, vaikka Helsingin keskustan avoimet maisemat pimennettiin kertaheitolla kaikilta tulevilta sukupolvilta nykyisin elävän lisäksi."

Katkelma kirjasta MARTTI VALKONEN Journalismin salat I: SANANVAPAUS KAUPPATAVARANA
Nettisanomat 2005-02-22.Guardian Unlimited Thursday January 17, 2008Judge frees 'arrogant' OJ Simpson after bail breach

OJ Simpson walked free from jail early today after a judge branded him "arrogant" and "ignorant" for breaking the terms of his bail in a robbery case. The former American football star was released from a Las Vegas prison just after 11pm (local time) and was driven away without comment.
Simpson, 60, was arrested last Friday in Florida after suggestions he had violated his bail conditions by threatening a co-defendant in his forthcoming armed robbery trial.

Full US coverage

Nettisanomat  N:o 719. Keskiviikko 2008-01-16

 

 

Netistä poimittua muutama tunti päätöksen jälkeen tiistaina 2008-01-15: Kaksitoista lehteä!

AAMULEHTI
HBL
HS.fi
ILTALEHTI.fi
ILTA-SANOMAT
Kaleva.plus
KESKISUOMALAINEN+
MAASEUDUN TULEVAISUUS.fi
SAVON SANOMAT
SUOMENMAA
Turun Sanomat
US Kotimaa


Nettisanomat   N:o 718. Tiistai  2008-01-15
Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen: "Pitää haluta olla oikeudenmukainen".
Nettisanomat keskiviikkona 2006-07-12.

"Pitää haluta olla oikeudenmukainen."

"Päättäjän on pystyttävä vastustamaan kovaäänisimpiä vaatijoita, jotka uhkaavat putsata pajatson muiden nenän edestä."


"Jussi Pajusen toimintamalli on, että itseään pitää pystyä katsomaan työpäivän jälkeen peilistä silmiin".

Kirkko & kaupunki keskiviikkona 2005-12-14.

Näin alkoi lehden juttu, joka kertoi kaupunginjohtajasta joulun edellä viime vuonna jolloin Jussi Pajunen kumppaneineen jo suunnitteli kaikessa hiljaisuudessa Sipoon maiden ryöstöä Helsingille.

Lue lisää tämä ja muitakin artikkeleja näistä "kannibaaleista" ja tästä "kannibalismista", jolle Helsingin Sanomat on torstaina 22.06.2006 antanut luvan pääkirjoituksessaan "Helsingin alueliitosesitys on tyly mutta perusteltu" kannibaalit nimeltä mainiten. Maan hallitus toteuttaa nämä suunnitelmat erityislailla valtiomies Matti Vanhasen siunauksella!
Lue lisää!

Nettisanomat tiistaina 2008-01-15.

Pääkirjoitus. Mietteitä oikeudenmukaisuudesta.

Demokratiaan kuuluu, että kaikki päätökset ovat oikeudenmukaisia, tai ainakin oikeudenmukaisuuteen pyrkiviä. Näinhän ei tietenkään oikeasti ole kuin määritelmässä. Todellisuus on toisenlainen: raadollinen. Ahneus ja omien etujen puolustaminen on johtotähti. Heikommat ja heikoimmat hävitkööt!

Esimerkkejä on turha luetella, mutta lueteltakoon niitä turhuudesta huolimatta. Teollisuusmaat riistävät kehitysmaita. Lapset kuolevat.

Työssäkäyvät riistävät työssäkäymättömia, eläkkeet on leikattu, vanhukset, jopa sodankäyneet veteraanit, kurjistuvat. Klopit, joiden isät eivät ole olleet sodassa, nujertavat nyt näitä vanhuksia, ja jos he ovat jo kuolleet, niin heidän lapsiaan.

Hokemalla hoetaan, että köyhät köyhtyvät ja rikkaat rikastuvat. Jotain pitäisi tehdä, mutta varallisuusvero poistetaan, perintöveroa ollaan rikkailta poistamassa. Osinkotulot ja pääomatulot pursuvat joka paikkaan, rikkaille, ja niistäkään ei viitsitä maksaa matalaa veroa, vaan piiloudutaan muka ulkomaalaisomistuksen taakse. Kaikki tapahtuu valtiovallan, tällä hetkellä siis pääministeri Matti Vanhasen erityisessä suojeluksessa.

Tätä taustaa vasten
on ymmärrettävä KHO:n päätös Sipoon amputoimisesta. Laki on niinkuin se luetaan. Asia oli muuttunut jo arvovaltakysymykseksi, eikä mikään instanssi halua ehdon tahdoin asettua tällöin ruokkijaansa vastaan, kun kerran päätös joko hyvällä tai huonolla omallatunnolla voitiin kirjata mahtimiesten hyväksi, joille rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta.

Pieni väliesimerkki, henkilökohtainen. Kun Vaasan hovioikeus eväsi kuulusteluoikeuden asianajan laskutusta koskevassa riidassa, niin tästä oikeudenkäyntivirheestä huolimatta KO (korkein oikeus) ei ottanut juttua käsiteltäväkseen, kysymys oli vahvemman oikeudesta. Oikeuslaitos suojeli asianajaa. Tämä oikeuden istunnon osa on nauhoitettu ja nauhoitus on purettuna luettavissa, josta asia ilmenee. Sivulta on poistettu asianajaa ja asianajotoimistoa koskevat tunnistetiedot. Lue otsikolla: Laskuthovivirhe 2004-07-08.

Sipoo-päätös toi tosiaan mieleen oikeudenmukaisuuden. Nettisanomissa oikeudenmukaisuutta on käsitelty monessa yhteydessä, mutta tähän lopuksi vain yksi lainaus Jan Myrdalin kirjoituksesta: Oikeuden voitto eli rehellisin kansa. Analogia on ilmeinen.

"Ruotsalaiset talonpojat kyselivät ennen aikaan nälkätalvina toisiltaan arvoituksia. Yksi niistä kuului: "Mikä on rehellisin ammatti?
Vastaus: Pyövelin ammatti, sillä hän hoitaa sitä kaikkien nähden". ...

"Täytyy valita millä puolella on. Joko on ihanteiden, oikeudenmukaisuuden, isänmaan, moraalin, maailmanmarkkinoiden, hyvinvoinnin, elinkeinoelämän - ja napalmin puolella - tai niiden karkeiden kansojen puolella joita kiinnostavat enemmän puuvillanhinnat ja maa ja oikeus kuin yläluokan oikeudenmukaiset ihanteet." Jan Myrdal 24.07.1966 Aftonbladet. Nettisanomat 2003-04-10.

Nettisanomat. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. 2008-01-15.
Nettisanomat N:o 711. Lauantai   2008-01-05

2006. Kirjoituksia Sipoosta.

Sipoo on pääministerin tonttisodan ensiaskel. Rakennuslehti 2006-11-23.

Lex Sibbo


http://360.yahoo.com/wadenstrom
Lex Sibbo. Den 3 januari 2008

"Helsingin Sanomat on jo ottanut heti kantaa tulevaan oikeusprosessiin" (
Nettisanomat 2006-12-03)
Eksyikö pääministeri Matti Vanhanen Sipoon korpeen? Nettisanomat. Pääkirjoitus sunnuntaina 2006-12-03.

Helsingin Sanomien pääkirjoitus Sipoon pitäisi kyetä näkemään kokonaisetu kokonaisuudessaan Nettisanomissa sunnuntaina 2006-12-10

Helsingin Sanomat. Seitsemän kirjoitusta Sipoosta. 
Päätoimittaja Janne Virkkusen esitelmä Katse eteenpäin seminaarissa.

Ilta-Sanomat. Neljä pääkirjoitusta Sipoosta.

Kolmentoista lehden kirjoittelu perjantaina 2006-12-01 selvitysmies Pekka Myllyniemen Sipoo-selvityksestä. Nettisanomat sunnuntaina 2006-12-10 

Suuri maaryöstö. Osat 1-4. 2006/11/23/etusivu.html

Suuri maaryöstö. Sipoo. Vanhasen valinnat ja Mannisen manipuloinnit paljastumassa! Pääkirjoitus. Sipoo - Sibbo. Lue!

Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta! Toista sataa otsikkoa ja katkelmia kirjoituksista. Lue! 

  Sunnuntai 2008-01-13. Kuvat 2008. Nro 1.


Kerjäläinen maassa. Ma 2008-01-07.


Pyörä talutuksessa. Ma 2008-01-07.


Lapsi vaunussa. Ma 2008-01-07.


Poika lumikasassa. Ma 2008-01-07.Avantouinnin SM 25.-27.1.2008. www.peurunka.fi

2007 Pääministeri (Statsministern, Finnish PM) Matti Vanhanen

Aftonbladet Onsdag 2007-02-21.
Guardian Unlimited Saturday March 17 2007
Iltalehti maanantai 2007-03-19.
Nettisanomat perjantai 2007-03-23.

Nettisanomat perjantai 2007-10-05.
Pitkä-Matti haastoi ex-morsiamensa käräjille: Nyt minulle riittää! Nyt saat kunnon selkäsaunan!


Isonna!


Ydinaseeton vyöhyke on tehtävä taas ajankohtaiseksi

Mauno Koiviston aukiolta Urho Kekkosen kadulle The GazettE ...
Nettisanomat torstaina 2004-03-25


SanomaWSOY:n tekemä rikos jäi selvittämättä!

Irak-vuoto-asiakirjat olivat Helsingin käräjäoikeuden päätöksen mukaan salaisia. Ilta-Sanomat julkisti niitä kuitenkin neljään eri kertaan, siis rikkoi lakia toistuvasti jatkuvasti. Suomen lain mukaan rikokseen osallistunutta pitää rangaista kuin olisi sen itse tehnyt. Valtakunnansyyttäjä Matti Kuusimäki ei kuitenkaan nostanut syytettä Ilta-Sanomia vastaan, koska lehden edustajat olivat poliisikuulusteluissa kertoneet, etteivät tiedä kuka asiakirjat oli lähettänyt ruskeassa kirjekuoressa toimitukseen. Kirjekuoretkin on sittemmin hävitetty.
SanomaWSOY:n tekemä rikos jäi selvittämättä!  


  N:o 707. Tiistai 2008-01-01

edellinen  seuraava UUSIN - Onnellista vuotta 2008! - Rochefortin tytöt - Crack! Snap! Futz! -

BONNE ANNEE 2008

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin loputtua, klo 00.05 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen tiistaina 2008-01-01 klo 01.05.

Onnellista vuotta 2008!

2007 2008 Isonna!
Guardian Search all sites Human Rights

Sök Aftonbladet mänskliga rättigheter

Lapsen oikeuksien julistus


Nettisanomat - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999
Ilmoita ilmaiseksi! - Arkisto - Kuvat 2008   Otsikot 2008

Nettisanomat. Perjantai 2008-01-18. N:o 722. Chartres- Katedraali - Muisto - Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys. nettisanomat@hotmail.com Sivut 2008-01-18, nettiin 2008-01-17, linkkejä 2008-01-18.

Linkit vuoden 2007 sivujen perusaineistoon.

Linkit vuoden 2008 otsikoihin.

Linkit vuoden 2008 kuviin.


2008/01/18 - Nettisanomat - Chartres- Katedraali - Muisto - Chess champion Bobby Fischer dies at 64 - Seppo Vuorinen - Isabella - Raymond Smedberg - Lasse - Pertti Manninen - cathédrale - cathedral - katedral- "Helsinki saa osan Espoota" - Savon Sanomat - Kuva. Pilvilinna - Sipoosta pakkolohkaisupäätöksen kummisedät ja kummitädit - Suunnittelu: Jussi Pajunen, kaupunginjohtaja, Helsinki. Jan Vapaavuori, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Helsinki, asuntoministeri, Suomi. Janne Virkkunen, päätoimittaja, Helsingin Sanomat. Likainen työ: Mari Kiviniemi, hallinto- ja kuntaministeri, Suomi. Hannes Manninen, hallinto- ja kuntaministeri, Suomi. Matti Vanhanen, pääministeri, Suomi. Siunaus: Korkeimman hallinto-oikeuden päätös KHO:2008:1. "Asian ovat ratkaisseet presidentti Pekka Hallberg sekä hallintoneuvokset Ahti Rihto, Pirkko Ignatius, Niilo Jääskinen, Irma Telivuo, Anne E. Niemi, Sakari Vanhala ja Heikki Harjula. Asian esittelijät kansliapäällikkö Riitta Mutikainen ja vanhempi hallintosihteeri Anneli Tulikallio." - "Tässä on uusi Itä-Helsinki". Iltalehti keskiviikkona 16.1.2008. Pasi Lehtonen haastatteli kaupunginjohtaja Jussi Pajusta, jonka utopioiden ja visioiden perusteella tuntemattomaksi jäänyt taiteilija piirsi uuden "puutarhakaupunkimaiden ilmeen" kuvaksi. - 12 lehden etusivut netissä. - KHO: Lex SipooSibbo oli jo! - Jussi Pajunen: "Pitää haluta olla oikeudenmukainen" - AAMULEHTI, HBL, HS.fi, ILTALEHTI.fi, ILTA-SANOMAT, Kaleva.plus, KESKISUOMALAINEN+, MAASEUDUN TULEVAISUUS.fi, SAVON SANOMAT, Suomenmaa, Turun Sanomat, US kotimaa, Yahoo 360 Ralf Wadenström- Sipoo uutinen. Pakkoliitos - Pääkirjoitus. Mietteitä oikeudenmukaisuudesta. Pertti Manninen -Jan Myrdal - Lex Sipoo-Sibbo. - Eksyikö pääministeri Matti Vanhanen Sipoon korpeen? Pääkirjoituslinkki. -Le plus grand cabaret - kuva -    Kuvat Pertti Manninen Nettisanomat perjantai 18.01.2008 - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat - 12.fi - Lakisanomat
 


Liite.
Asianajan laskutus, kunnianloukkaus ja asianajajan lausuma (Korjattu 2015-11-25)..Lakisanomat.
Kiinniotto. Kuva Pertti Manninen heinäkuussa 2006, Helsinki Pasila.

KunnianloukkausSivun alkuun!
POISTOT HO 19.11.2015. LINKKI LISÄTTY KESKIVIIKKONA 23.12.2015.
Koko vuosi 2008: Linkit tarkistettu ja korjattu keskiviikkona 17.02.2016.
Sivuston poistot joulukuu 2015 - helmikuu 2016. Lisäksi torstaina 03.03.2016.
Sivuilla, joilla on ollut teksti "(151poistettu 24.02.2016)" on teksti korvattu tekstillä "viittauksia tekaistuihin laskuihin" torstaina 13.05.2021.

 

 

2012-05-02: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 

 


POISTOT HO 19.11.2015. LINKKI LISÄTTY KESKIVIIKKONA 23.12.2015.
Koko vuosi 2008: Linkit tarkistettu ja korjattu keskiviikkona 17.02.2016.
Sivuston poistot joulukuu 2015 - helmikuu 2016. Lisäksi torstaina 03.03.2016.
Sivuilla, joilla on ollut teksti "(151poistettu 24.02.2016)" on teksti korvattu tekstillä "viittauksia tekaistuihin laskuihin" torstaina 13.05.2021.