JYVÄSKYLÄN KÄRÄJÄOIKEUS
Rikosasia
TUOMIO 06/815
Annettu kansliassa
2.5.2006
Asiano:
R 05/2307

Syyttäjän rangaistusvaatimus
1. KUNNIANLOUKKAUS (6160/R/001799/05) Rikoslaki 24 luku 9 §
1.7.2004-8.10.2005 LAUKAA

Manninen on esittänyt asianomistaja Pekka Monosesta ja tämän asianajotoimistosta valheellisen ja perättömän tiedon väittämällä internetissä pitämällään nettisanomat sivustolla (www.nettisanomat.com), että Mononen on asianajajana toimistonsa puitteissa laatinut häntä koskevia (POISTETTU 03.03.2016 A). Hän on sivustoillaan julkaissut oikeudenkäyntiaineistoa, joka sinällään on ollut sisällöltään oikeaa, mutta Manninen on antanut lukijoiden ymmärtää, että oikeudenkäynnissä olisi ollut kysymys jostakin laittomasta. Teko on siten huomioonottaen Monosen ammatti asianajajana ollut omiaan aiheuttamaan asianomistajalle vahinkoa sekä häneen kohdistuvaa halveksuntaa.

http://www.nettisanomat.com/2007/05/26/20060502kunnianloukkauskaraja1tuomio.htm

VAASAN HOVIOIKEUS
TUOMIO
Nro 565
Antamispäivä 23.4.2007
Diaarinro R 06/794
Verkkoviestin jakelun keskeyttäminen

Sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä annetun lain 18 §:n mukaan tuomioistuin voi virallisen syyttäjän, tutkinnanjohtajan tai asianomistajan hakemuksesta määrätä julkaisijan tai ohjelmatoiminnan harjoittajan taikka lähettimen. palvelimen tai muun sellaisen laitteen ylläpitäjän keskeyttämään julkaistun verkkoviestin jakelun, jos viestin sisällön perusteella on ilmeistä, että sen pitäminen yleisön saatavilla on säädetty rangaistavaksi. Lähtökohtana mainittua lainkohtaa sovellettaessa on saman lain 1 §:n 2 momentti, jonka mukaan viestintään ei saa puuttua enempää kuin on välttämätöntä ottaen huomioon sananvapauden merkitys kansanvaltaisessa oikeusvaltiossa.
Mannisen ylläpitämällä nettisanomat.com -internetsivustolla on materiaalia, joka kohdistuu Monosen elinkeinotoimintaan ja on sisällöltään Monosen kunniaa loukkaavaa. Monosta koskevien verkkoviestien pitäminen yleisön saatavilla on edellä mainitun lainkohdan tarkoittamalla tavalla rangaistavaksi säädetty teko ja rikos jatkuu edelleen niin kauan, kuin internetsivustolla oleva Monosta koskeva materiaali on verkkoviestinä yleisön saatavilla.
Edellä mainitut seikat huomioon ottaen Mannisen on poistettava nettisanomat.com-sivustolta kaikki sellaiset verkkoviestit, joissa mainitaan Monosen tai hänen yrityksensä nimi ja joissa on viittauksia Monoseen. Näin ollen tämän asiaa koskevan tuomion julkaiseminen mainitussa verkkojulkaisussa ei ole tarpeellista.
http://www.nettisanomat.com/2007/05/26/20070423kunnianloukkaushovituomio1tuomio.htm


Tältä sivulta on poistettu kaikki Vaasan hovioikeuden 23.4.2007 tuomiossa Nro 565 poistettaviksi määrätyt verkkoviestit.  Alkuperäinen sivu, jossa poistokohdat ovat näkyvissä, on arkistoitu osoitteeseen  http://www.12.fi/2005/03/13/etusivu.htm

Nettisanomat  13.03.2005

nettisanomat. Hetki historiaan, Sanomatalo. Tämä ei riitä! SanomaWSOY tahtoo vielä toisen samanlaisen peittämään Eduskuntatalon.          Edellinen     Seuraava   

Saahan sitä tahtoa, mutta Helsingin asukkaille kertomatta jättäminen ja kulisseissa operoiminen Suomen valtion ja Helsingin kaupungin virkamiesten ja luottamusmiesten kanssa, tuleva kaupunginjohtaja mukaanlukien, jättämällä huomioonottamatta kaikki kaupunkilaisten mielipiteet on nykyaikaa: pörssiyhtiö SanomaWSOY:n omistajien voittojen maksimaalista kasvattamista kansallismaiseman slummiuttamisella. Ministeri Aatos Erkko jää historiaan mahtimiehenä. Yhtiön  kiinteistöjohtajan ammattitaito on ihailtavaa ja lehden asiasta kertominen, tai siis kertomatta jättäminen, on sekin ihailtavan ammattitaitoista, valitettavasti myös kansalaisten halveksimista. Tämä kuva on otettu ensimmäisen vaiheen valmistumisen hetkellä. Tähän ensimmäiseen taloonkin ilmestyi jostakin kaksi ylimääräistä kerrosta ja myöhempien tietojen mukaan taloa rakennettiin myös jalkakäytävälle. Kaavoja toki muutettiin sitten myöhemmin. Elämää Villissä Lännessä tai siis Etelässä täällä Suomessa. Nettisanomat.com, Pertti Manninen sunnuntaina 13.03.2005 tämän päiväisen Helsingin Sanomien pääkirjoituksen "Keskustatunneli elää suunnitelmissa" johdosta. PS. Tämä oli myös pääkirjoitus ja pääkuva. Kuvan otin joskus matkustaessani pohjoiseen ja kuvittelin tänään. Sama. Linkkejä: Outo ovela optio! Helsingin Sanomat operoi vielä toisenkin tontin virkamiesten avustuksella Eduskuntatalon edestä villin lännen malliin! ja Martti Valkonen: Sananvapaus kauppatavarana. Lisää: Tulossa!


24.02. Puu aamulla. 27.02. Olavi Virta. 03.03. Senaatintori. 08.03. Äiti 89 v. 10.03. Hämeen linna. 13.03. Sanomatalo.

 

POISTOT (HO 19.11.2015)   Tutustu!      

Torstai on toivoa täynnä.
nettisanomat 
1999 alkae
n

  
    Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999.

Ilmoita ilmaiseksi: Linkki uusimpaan!2005. Tiistaisin extra!

Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva

edellinen numero 

nettisanomat  sunnuntaina 13. maaliskuuta 2005  etusivu  nro 318 

seuraava numero

Hetki historiaan: Sanomatalo. SanomaWSOY. Helsingin Sanomat. Aatos Erkko. Kansallismaisema.

edellinen numero 

nettisanomat  torstaina 10. maaliskuuta 2005  etusivu  nro 317 

seuraava numero

Hetki historiaan: Hämeen linna.  "Elokuvalipulla kohtuuton hinta."  "Hävisikö Jokerit tahallaan?"
FINNKINO  JOKERIT  RAUTAKIRJA  SanomaWSOY  Pörssitiedote (AATOS ERKKO)  Kuva-arvoitus.


Tänään
10.03.2005
 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 05
FINNKINO

KÄYTÄNTÖ
Nettisanomat tänään torstaina 10.03.2005. 
"Elokuvalipulla kohtuuton hinta."
"Finnkino myy elokuvalippujaan mielestäni aivan kohtuuttoman kalliilla. Yhdeksän euroa ja joissakin tapauksissa 11 euroa on todella suuri rahamäärä. Tiedän kyllä, ettei elokuvissa käynti ole tarkoitettukaan päivittäiseksi huviksi, mutta vaikka kävisin elokuvissa kerran kuukaudessa, neljätoistavuotiaan säästöni eivät riittäisi millään. " ANNI JÄMSEN, Palokan koulu, 8B. Keskisuomalainen.. Mielipiteet. Torstaina 10.02.2005.
Lue lisää ja linkkejä!
JOKERIT

KÄYTÄNTÖ
Nettisanomat tänään torstaina 10.03.2005. 
"Hävisikö Jokerit tahallaan?"
"Tappion ansiosta Jokerit välttyy kohtaamasta HIFK:ta välierissä. Jos joskus on pakko hävitä, niin eilen oli Jokerien hetki kumartaa HPK:lle Areenassa. Kerho ei ole aikaisemmin voittanut kertaakaan Areenassa ja se alkaa olla painolasti jo isännillekin. Lisäksi HPK:n voitto takasi vieraille kolmossijan SM-liigassa. Jokerien voitto olisi antanut HIFK:lle mahdollisuudet kolmanneksi..." ILKKA ALA-KIVIMÄKI, IS-Urheilu. Keskiviikko 09.03.2005. Lue lisää ja linkkejä!
FINNKINO
 
TEORIA

Nettisanomat tänään torstaina 10.03.2005. 
"Finnkino Oy on Suomen suurin elokuvateatteriketju. Yhtiö perustettiin syyskuussa 1986 kaikkiaan 34 elokuva-alan yrityksen yhteenliittymänä. Vuodesta 1994 on Finnkino kuulunut Rautakirja-konserniin.

Finnkinolla on Suomessa kaikkiaan 16 elokuvateatteria yhdeksällä paikkakunnalla. Finnkinon teatteripaikkakuntia ovat Helsinki, Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Lahti, Pori ja Rovaniemi. Näissä teattereissa on yhteensä 73 salia. Lisäksi Finnkinolla on tytäryhtiöt Latviassa, Liettuassa ja Virossa. Ulkomaan tytäryhtiöiden uusimmat yksiköt ovat Tallinnaan vuonna 2001 sekä Vilnaan ja Riikaan vuonna 2003 avatut monisaliteatterit.

Finnkino kehittää teatteripalvelujaan jatkuvasti sekä rakentamalla uusia että kunnostamalla vanhoja teattereita. Finnkinon tavoitteena on kehittää elokuvakäynnistä kokonaisvaltainen elämys tarjoamalla laadukkaiden elokuvien lisäksi paras mahdollinen katselumukavuus sekä monipuoliset oheispalvelut.

Finnkino Oy harjoittaa myös elokuvien levitystoimintaa. Finnkinon levitystoiminta keskittyy lähinnä kotimaisiin sekä oma maahantuonti ohjelmistoa täydentäviin art house - elokuviin.

Teatteritoiminnan lisäksi Finnkino tuo maahan elokuvia videojälleenmyyntiin ja -vuokraukseen."
...
Lähde: 
http://www.rautakirja.fi/index.cfm?pageid=23

RAUTAKIRJA
 
TEORIA
Nettisanomat tänään torstaina 10.03.2005. 
"Rautakirja on asiakaslähtöinen kauppa- ja palveluyritys, jonka keskeiset toimialat ovat lehtitukkukauppa, kioskikauppa, kirjakauppa
ja elokuvateatterit.

Näiden liiketoiminta-alueidemme tärkeimmät tavoitteet ovat kasvu, kannattavuus ja kansainvälistyminen. Viime vuosina olemme kasvaneet yleistä kaupan kehitystä nopeammin ja kannattavuutemme on hyvä. Rautakirja toimii tänään jo kuudessa maassa: Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Tšekin tasavallassa ja Romaniassa.

Tavoitteemme asettavat myös henkilöstömme osaamiselle ja kehittämiselle merkittäviä haasteita. Rautakirjan menestyminen ja tulos muodostuvat valtaosin niissä yli 200 miljoonassa vuosittaisessa asiakastilanteessa, joissa henkilökuntamme kohtaa kuluttajan. Rautakirja on osa SanomaWSOY-konsernia."
Lähde:
http://www.rautakirja.fi/index.cfm?pageid=729
SanomaWSOY
 
TEORIA

Nettisanomat tänään torstaina 10.03.2005. 
"Vahva eurooppalainen viestintäyhtiö
SanomaWSOY
on Suomen johtava viestintäkonserni ja alansa johtava yhtiö Pohjoismaissa. Konsernin viisi liiketoimintaryhmää toimivat viestinnän eri osa-alueilla yhteensä 20:ssa Euroopan maassa. SanomaWSOY on Euroopan viiden suurimman aikakauslehtikustantajan joukossa ja sillä on vahva asema Suomen lisäksi Hollannissa, Belgiassa, Bulgariassa, Tshekin tasavallassa, Unkarissa, Slovakiassa ja Venäjällä.

SanomaWSOY:n liikevaihto vuonna 2004 oli 2,5 miljardia euroa ja liikevoitto 239,5 miljoonaa euroa. Konserni työllisti keskimäärin 13 657 henkilöä.

SanomaWSOY:n yhtiöillä on pitkä historia aina 1800-luvulta asti. Tänään SanomaWSOY:n viisi liiketoimintaryhmää palvelee asiakkaitaan tarjoamalla monipuolisesti uutisia, viihdettä, kirjoja ja opetustuotteita.

Konsernin perusesittelyä pdf-muodossa päivitetään kuukausittain."
Lähde:  http://www.sanomawsoy.fi/aboutus/

AATOS ERKKO

Nettisanomat tänään torstaina 10.03.2005. 
Pörssitiedote. Aatos Erkko ja Patricia Seppälän kuolinpesä vähensivät omistusosuuttaan SanomaWSOY:ssä [1.3.2005 11:50] Tiedote 1.3.2005 klo 11:50

Aatos Erkko ja Patricia Seppälän kuolinpesä vähensivät omistusosuuttaan SanomaWSOY:ssä
SanomaWSOY:lle on ilmoitettu, että Aatos Erkko ja Patricia Seppälän kuolinpesä (eli Robin Langenskiöld ja Rafaela Seppälä) ovat tänään myyneet yhteensä 10 milj. SanomaWSOY:n B-osaketta, joiden osuus on 6,5 % kokonaisosakemäärästä.

Myydyistä osakkeista Aatos Erkon osuus oli 6 milj. B-osaketta ja Patricia Seppälän kuolinpesän 4 milj. B-osaketta. Osakemyyntien jälkeen omistusosuudet osakkeiden kokonaismäärästä ovat: Aatos Erkko 24,1 % osakkeista ja 26,9 % äänimäärästä ja Patricia Seppälän kuolinpesä 5,7 % osakkeista ja 8,9 % äänimäärästä.

Osakemyynti toteutettiin ns. book building -menetelmää käyttäen. Goldman Sachs International toimi myynnin pääjärjestäjänä ja toisena pääjärjestäjänä oli Enskilda Securities. Osakkeet myytiin eurooppalaisille institutionaalisille sijoittajille. Myyjät ovat sitoutuneet olemaan myymättä lisää osakkeita seuraavan kuuden (6) kuukauden aikana ilman Goldman Sachsin suostumusta.

- Suhtaudumme myönteisesti pääosakkaidemme osakemyyntiin, SanomaWSOY:n hallituksen puheenjohtaja Jaakko Rauramo kommentoi. - Myynti laajentaa yhtiön ulkomaista osakaspohjaa ja parantaa merkittävästi osakkeen likviditeettiä. Olemme panneet mielihyvin merkille osakkeidemme myyntiin kohdistuneen laajan niin ulkomaisen kuin myös kotimaisen mielenkiinnon.

- Pääosakkaiden osakemyynti on luonnollinen askel SanomaWSOY:n kasvaessa ja kansainvälistyessä. Myyjät säilyttävät edelleen merkittävän osakeomistuksen ja ovat sitoutuneita pitkäaikaisia osakkeenomistajia, mikä on yhtiön kannalta hyvin tärkeää. Myynti antaa pääosakkeenomistajille myös mahdollisuuden hajauttaa sijoituksiaan, Rauramo jatkaa.

SANOMAWSOY OYJ Matti Salmi  johtaja
talous ja hallinto

JAKELU Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet

Lue myös! Liputusilmoitus - Aatos Erkko vähentää omistustaan SanomaWSOY:ssä. Pörssi-ilmoitus 1.3.2005 klo 11:40.

Pörssitiedotteen lähde:http://www.sanomawsoy.fi/news/stock_exchange.asp?folder_id=41&document_id=595 

Ylläoleva pörssitiedote erillisellä sivulla: Lue!


"Hetki Hämeenlinnassa."
Nettisanomat tänään tiistaina 08.03.2005. 
Häikäisevä hetki historiaan, Hämeen linna. "Junamatkan kuvia kunnes muistikortti loppuu." Kuvat: Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. Missä Suomi sijaitsee? Onko sillä niin väliä? Sivistysvaltio ei pidä huolta kurjimmistaan kuitenkaan. Aika kyynistä!  Lue lisää ja linkkejä!

"Palkitsemisen hetki."
Nettisanomat tänään tiistaina 08.03.2005. 
Kuva-arvoitus. Etsi lehdistä Tutkivan journalismin yhdistyksen antama vuoden 2004 Lumilapiopalkinto-uutinen. Kuvassa Helsingin Sanomat ja Keskisuomalainen.
Pääkirjoitus. Se mistä ei kerrota (tai mikä piilotetaan) on valinta. Aikaisempaa mottoa mukaillen. Pertti Manninen, nettisanomat, pääkirjoitus punaisella 10.03.2005. Lue lisää ja linkkejä!
Tuuli käy
heidän ylitseen.

Kuva: Pertti Manninen.
Sarja. Poisnukkuneitten muistolle.
Nettisanomat maaliskuussa.
2000
Ahne Ahtisaari. Muuttuuko kimallus kullaksi?
Heikko Heinonen. Postin teurastus johtuu ajan muutoksesta!Liukas Lipponen. Perustuslaki ei ole minua varten!
Nihkeä Niinistö. Tästä kaikki alkoi!
http://www.nettisanomat.com/2000/03/09/etusivu.htm 
2001
Helsingin Sanomien selvitys, miksi Ahteen nimeä ei mainittu sukupuolisena häiritsijänä.
http://www.nettisanomat.com/2001/03/15/etusivu.htm 
2002
Kansallismaisema vuonna 2010? Kohtaako junalla pääkaupunkiin tuleva tällaisen maiseman 2010. Taustalla pilkottavat Sanomatalo ja Eduskuntatalo.
http://www.nettisanomat.com/2002/03/14/
kansallismaisema.htm
 
2003
Verimyrsky. Kuolema kulkee vääjäämättömästi. Ei auta pommien tekninen tarkkuus silloin, kun tahto tappaa on tarkempi ja voimakkaampi.
http://www.nettisanomat.com/2003/03/20/etusivu.htm 
2004
Rikoksesta epäillyn ja todisteita hävittäneen lehden toimittaja sai suuren journalistipalkinnon! Toimittaja Pekka Ervasti, Ilta-Sanomat.
http://www.nettisanomat.com/2004/03/11/
journalistipalkinto.htm

Nettisanomat kesäkuussa 2002.
"Minne hävisivät Soneran rahat"-nettikirja: Syyllisten jahtaamista.

"Relander vaati sisäpiiriään selvittämään kaikin mahdollisin
keinoin ja resurssein, ketkä olivat vuotaneet Soneran ongelmat
julkisuuteen. Sisäpiirillä ei ollut hajuakaan "syyllisistä", minkä
vuoksi kaikki soneralaiset olivat epäilyksenalaisia. Kaikki muu
laitettiin Relanderin määräyksestä sivuun syyllisten löytämiseksi.
Sonerassa vallitsi sotatila. Bisnekset saivat odottaa.
On esitetty epäilyitä siitä, että ensimmäisenä toimenpiteenään
Relander määräsi jäljitettäviksi kaikki lehtiin ja median edustajiin lähteneet tai sieltä Soneraan saapuneet puhelut. Sonerassa otettiin siis käyttöön yhtiön sisäinen puheluiden jäljittämistekniikka. Tämä ei tuottanut vaikeuksia; olihan Sonera alan asiantuntija! Tiettävästi erään merkittävän lehden toimittajat pääsivät perille tästä puheluiden jäljittämisestä. Sana Relanderin kovista konsteista levisi toimittajien keskuudessa."
Lue tämä luku kokonaan! 

Lue Kirja kokonaan!
http://www.nettisanomat.com/2002/06/27/sonera%201.htm

   Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.
pm
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
Maksuttomia arkistoja: kaleva.fi yle.fi mtv3.fi  
aftonbladet.se  (förstasidorna)
guardian.co.uk
edellinen numero 

nettisanomat.fi  -  tiistaina 8. maaliskuuta 2005  - etusivu - nro 316 

seuraava numero


Tänään
08.03.2005
 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 05
"Hetkiä Helsingissä."Kuvia perjantaina  04.03.2005 ja lauantaina 05.03.2005.  "Yökuvia". Pertti Manninen.

Nettisanomat tänään tiistaina 08.03.2005.
Viinan hinnannousu tulossa! "Hetkiä Helsingissä." Kuvasarja. Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. Alkoholin kulutus on lisääntynyt. Luonnollinen harveneminen kiihtyy. Aika kyynistä!
Lue lisää ja linkkejä!

     
  Nettisanomat tänään tiistaina 08.03.2005. 
Jättiläismyymälä tulossa! "Hetkiä Helsingissä." Kuvasarja. Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. Helsinki. Kamppi slummiutuu vastenmieliseksi möhkäleeksi. Kyllä kai siihen silmä tottuu, ei kuitenkaan niiden, jotka muistavat vanhat hyvät ajat!
Lue lisää ja linkkejä!
Nettisanomat tänään tiistaina 08.03.2005. 
Siltasaaren Elanto on Sokos! Ei tulossa! "Hetkiä Helsingissä." Kuvasarja. Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. Helsinki. Elantokin on vainaa. Kyllä kai siihen mieli tottuu, ei kuitenkaan niiden, jotka muistavat vanhat hyvät ajat!
Lue lisää ja linkkejä!

Nettisanomat tänään tiistaina 08.03.2005. 
Äiti, 89 vuotta lauantaina 05.03.2005."Hetkiä Helsingissä." Kuvasarja. Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. "Sanat eivät riitä kertomaan..."
Lue lisää ja linkkejä!

Nettisanomat tänään tiistaina 08.03.2005. (Lisäys 10.03.2005)
Lähtö tai tulo jonnekin jostakin. "Hetkiä Helsingissä."
Kuvasarja. Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. "Kiskot vievät pohjoiseen, uuteen paikkaan nyt mä meen!"
Lue lisää ja linkkejä!
"Hetkiä paikasta riippumatta."

Nettisanomat tänään tiistaina 08.03.2005. 

 Tapio Rautavaaran syntymästä tulee tänään kuluneeksi 90 vuotta. Pieni muistelo, kun hän lauloi "Anttila se ampaisee...
Pääkirjoitus. Tytöt kuuntelemassa Eskon baarissa jukeboxia. Rauli Badding Somerjoki siellä soi ja muutakin. Lopuksi Kari Tapion "Myrskyn jälkeen!"
Lue lisää ja linkkejä!

Tuuli käy
heidän ylitseen.

Kuva: Pertti Manninen.
Sarja.
Poisnukkuneitten muistolle.
     
  Nettisanomat maaliskuussa.
2000

mm. Keski-Suomen Puhelin Oy:n kaappausta koskeva selostus jatkuu.
http://www.nettisanomat.com/2000/03/02/etusivu.htm
2001
mm. Lahden MM-hiihdot 2001. Yksitoista päivää urheilua ja dopingia.
perjantaista 16.2.2001 maanantaihin 26.2.2001.
http://www.nettisanomat.com/2001/03/08/etusivu.htm
2002
mm. Gallupit oikein, tulkinnat väärin 2.
http://www.nettisanomat.com/2002/03/14/etusivu.htm
2003
mm. USA ja liittolaiset aloittivat "täsmäiskut" Bagdadiin aamuyöllä tänään 20. maaliskuuta 2003.
http://www.nettisanomat.com/2003/03/20/etusivu.htm
2004
mm. MTV3:n sensuroima osa Jäätteenmäen puolustuspuheenvuorosta.
http://www.nettisanomat.com/2004/03/04/etusivu.htm

Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.

pm
"Hetki Hämeenlinnassa."
Tulossa!
Nettisanomat tänään tiistaina 08.03.2005. 
Häikäisevä hetki historiaan, Hämeen linna. "Junamatkan kuvia kunnes muistikortti loppuu." Kuvat: Pertti Manninen.
Pääkirjoitus. Missä Suomi sijaitsee? Onko sillä niin väliä? Sivistysvaltio ei pidä huolta kurjimmistaan kuitenkaan. Aika kyynistä!
Lue lisää ja linkkejä tulossa!
     
"Palkitsemisen hetki."

Nettisanomat tänään tiistaina 08.03.2005. 
Tulossa!
Kuva-arvoitus. Etsi lehdistä Tutkivan journalismin yhdistyksen antama vuoden 2004 Lumilapiopalkinto-uutinen. Kuvassa Helsingin Sanomat ja Keskisuomalainen.
Pääkirjoitus. Se mistä ei kerrota (tai mikä piilotetaan) on valinta. Aikaisempaa mottoa mukaillen. Pertti Manninen, nettisanomat, pääkirjoitus punaisella 08.03.2005.
Lue lisää ja linkkejä tulossa!
   
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
Maksuttomia arkistoja: kaleva.fi yle.fi mtv3.fi  
aftonbladet.se  (förstasidorna)
guardian.co.uk
Aikaisemmin!

edellinen numero 

nettisanomat.fi  -  torstaina 3. maaliskuuta 2005  - etusivu - nro 315 

seuraava numero


Tänään
03.03.2005
 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 
05

Nettisanomat tänään torstaina 03.03.2005.
Kansalaiset etsivät reittejään senaatintorilla Valtioneuvoston linnan kiertäen keväällä 1980-luvulla. Kuva: Pertti Manninen. "Arkistojen aarteita".
nettisanomat maaliskuussa 2005 torstaina 03.03.2005. Ensijulkaisu tänään.
EU:n perustuslaki tulossa!

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Torstaisin ja  tiistaisin extra kyvyttäessä!

  pm  
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
Maksuttomia arkistoja: kaleva.fi yle.fi mtv3.fi  
aftonbladet.se  (förstasidorna)
guardian.co.uk

 


edellinen numero 

nettisanomat.fi  -  sunnuntaina 27. helmikuuta 2005  - etusivu - nro 314 

seuraava numero

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Torstaisin ja  tiistaisin extra kyvyttäessä!

Sunnuntaina 27.02.2005.


"Karaokeilta". "Hopeinen kuu". Kuvat ja teksti: Pertti Manninen.

 

Olavi Virta 90 vuotta. Katkelma Vexi Salmen kolumnista Hyvä vuosikerta. Katso ja lue!

Martti Valkonen: Sananvapaus kauppatavarana.
(22.02.2005)


ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!

Vanhin
29.07.1999

Arkisto.
1999

Arkisto.
2000
Arkisto.
2001
Arkisto.
2002
2003.
Tammikuu-kesäkuu.
2003.
Heinäkuu-joulukuu.
2004.
Ensimmäinen kvartaali.
2004.
Toinen kvartaali.
2004.
Kolmas kvartaali.
2004.
Neljäs kvartaali.
2005.
06.01

13.01.

20.01.

27.01.

2005.
03.02.

10.02.

15.02.

17.02.  

 22.02. 

 24.02.

 27.02. 

2005.  
 03.03. 

 08.03.

 10.03. 

 15.03.   
        

 

  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Torstaisin ja tiistaisin.

 

Maksuttomia arkistoja:
kaleva.fi
yle.fi 
mtv3.fi  
ess.fi (2004/06 lähtien)

aftonbladet.se  (förstasidorna)
guardian.co.uk

 

Maksuton tietosanakirja:
Wikipedia - Vapaa tietosanakirja.

Wikipedia on monikielinen hanke, jonka tarkoituksena on luoda jatkuvasti kasvava ja tarkentuva vapaan sisällön tietosanakirja. Englanninkielinen Wikipedia aloitti tammikuussa 2001 ja suomenkielinenkin jo vuoden 2002 lopulla. Suomeksi olemme kirjoittaneet 15361 artikkelia. Aihealueet:

Luonnontieteet: Biologia - Fysiikka - Geotieteet - Kemia - Maantiede - Matematiikka - Tilastotiede - Tähtitiede

Sovelletut tieteet: Arkkitehtuuri - Julkishallinto - Koulutus - Laki - Liikenne - Liiketoiminta ja teollisuus - Lääketiede - Maatalous - Teknologia - Terveydenhuolto - Tietotekniikka - Viestintä

Humanistiset tieteet: Antropologia - Arkeologia - Filosofia - Historia - Kieliteknologia - Kielitiede - Kansanperinne - Maantiede - Politiikka - Psykologia - Sosiologia - Taloustiede

Kulttuuri: Elokuva - Harrastukset - Kirjallisuus - Käsityöt - Matkailu - Musiikki - Ooppera - Pelit - Runous - Ruoanlaitto - Sarjakuvat - Taide - Tanssi - Teatteri - Televisio - Urheilu - Uskonto - Vapaa-aika - Viihde

Muilla tavoin luokiteltuna: Yleinen kymmenluokittelu - Aakkosjärjestyksessä - Historialliset ajanjaksot - Luettelo luetteloista Kalenteri - Elämäkerrat - Tee se itse


   

TOIMITUS. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteydenotto: mailto:nettisanomat@hotmail.com Copyright nettisanomat.com 2005/318. Sivut valmisti Pertti Manninen 13.03.2005,  ensimmäinen versio 13.03.2005. (linkit  14.03.2005). Vanhempi toimittaja ja kesätoimittaja. Kuvannut Pertti Manninen. 
nettisanomat - 2005/03/13  - Kuva: Hetki historiaan, Sanomatalo. Tämä ei riitä! SanomaWSOY tahtoo vielä toisen samanlaisen peittämään Eduskuntatalon.  - Sanomatalo. SanomaWSOY. Helsingin Sanomat. Aatos Erkko. Kansallismaisema. Kuva: Pertti Manninen. - Nettisanomat maaliskuussa. - avoin - ainakin joka torstai - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat.com.

   
 

Oikeusjuttu: Tästä kaikki alkoi:  Ulosottomiehen ja  kihlakunnanvoudin operaatio mitätöi vanhuksen etuoikeutetun saatavan 90 000 markkaa Merita Pankin hyväksi.   
Tarkka
selostus! 

Html-korjaus: Kehykset poistettu perjantaina 2013-11-01 10:14.
(Paikallisradioista puhutaan Simo-Pekka Rantalan ohjelmassa Mitä maksaa Ylen ohjelmassa ja Rasmus-kissan sylissä nukkuessa. PM).


POISTOT HO 19.11.2015. LINKKI LISÄTTY KESKIVIIKKONA 23.12.2015.
Koko vuosi 2005: Linkit tarkistettu ja korjattu sunnuntaina 14.02.2016. Tekstinetti-kansiossa SanomaWSOY konsernin aineistoa.
Sivuston poistot joulukuu 2015 - helmikuu 2016. Lisäksi torstaina 03.03.2016