POISTOT (HO 19.11.2015)

JYVÄSKYLÄN KÄRÄJÄOIKEUS
Rikosasia
TUOMIO 06/815
Annettu kansliassa
2.5.2006
Asiano:
R 05/2307

Syyttäjän rangaistusvaatimus
1. KUNNIANLOUKKAUS (6160/R/001799/05) Rikoslaki 24 luku 9 §
1.7.2004-8.10.2005 LAUKAA

Manninen on esittänyt asianomistaja Pekka Monosesta ja tämän asianajotoimistosta valheellisen ja perättömän tiedon väittämällä internetissä pitämällään nettisanomat sivustolla (www.nettisanomat.com), että Mononen on asianajajana toimistonsa puitteissa laatinut häntä koskevia (POISTETTU 03.03.2016 A). Hän on sivustoillaan julkaissut oikeudenkäyntiaineistoa, joka sinällään on ollut sisällöltään oikeaa, mutta Manninen on antanut lukijoiden ymmärtää, että oikeudenkäynnissä olisi ollut kysymys jostakin laittomasta. Teko on siten huomioonottaen Monosen ammatti asianajajana ollut omiaan aiheuttamaan asianomistajalle vahinkoa sekä häneen kohdistuvaa halveksuntaa.

http://www.nettisanomat.com/2007/05/26/20060502kunnianloukkauskaraja1tuomio.htm

VAASAN HOVIOIKEUS
TUOMIO
Nro 565
Antamispäivä 23.4.2007
Diaarinro R 06/794
Verkkoviestin jakelun keskeyttäminen

Sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä annetun lain 18 §:n mukaan tuomioistuin voi virallisen syyttäjän, tutkinnanjohtajan tai asianomistajan hakemuksesta määrätä julkaisijan tai ohjelmatoiminnan harjoittajan taikka lähettimen. palvelimen tai muun sellaisen laitteen ylläpitäjän keskeyttämään julkaistun verkkoviestin jakelun, jos viestin sisällön perusteella on ilmeistä, että sen pitäminen yleisön saatavilla on säädetty rangaistavaksi. Lähtökohtana mainittua lainkohtaa sovellettaessa on saman lain 1 §:n 2 momentti, jonka mukaan viestintään ei saa puuttua enempää kuin on välttämätöntä ottaen huomioon sananvapauden merkitys kansanvaltaisessa oikeusvaltiossa.
Mannisen ylläpitämällä nettisanomat.com -internetsivustolla on materiaalia, joka kohdistuu Monosen elinkeinotoimintaan ja on sisällöltään Monosen kunniaa loukkaavaa. Monosta koskevien verkkoviestien pitäminen yleisön saatavilla on edellä mainitun lainkohdan tarkoittamalla tavalla rangaistavaksi säädetty teko ja rikos jatkuu edelleen niin kauan, kuin internetsivustolla oleva Monosta koskeva materiaali on verkkoviestinä yleisön saatavilla.
Edellä mainitut seikat huomioon ottaen Mannisen on poistettava nettisanomat.com-sivustolta kaikki sellaiset verkkoviestit, joissa mainitaan Monosen tai hänen yrityksensä nimi ja joissa on viittauksia Monoseen. Näin ollen tämän asiaa koskevan tuomion julkaiseminen mainitussa verkkojulkaisussa ei ole tarpeellista.
http://www.nettisanomat.com/2007/05/26/20070423kunnianloukkaushovituomio1tuomio.htm


Tältä sivulta on poistettu kaikki Vaasan hovioikeuden 23.4.2007 tuomiossa Nro 565 poistettaviksi määrätyt verkkoviestit.  Alkuperäinen sivu, jossa poistokohdat ovat näkyvissä, on arkistoitu osoitteeseen  http://www.12.fi/2004/11/09/etusivu.htmNettisanomat 09.11.2004


 
edellinen numero 

nettisanomat.fi  - tiistaina  09.11.2004  - etusivu - nro 295 

seuraava numero
 

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Torstaisin ja  tiistaisin extra!

The Truman Show.
Jim Carrey ja Laura Linney. 
Ohjaus: Peter Weir, USA 1998. Nelonen perjantaina 12.11.2004 klo 21.10.
The Helsingin Sanomat Show.

Canossan matka?
Helsingin Sanomien lasipalatsi. Kuva: Pertti Manninen. Isonna!
"Jäsenmaiden päättäjät allekirjoittivat EU:n perustuslaiksi kutsutun perustuslaillisen sopimuksen komeissa puitteissa..."Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus lauantaina 30. lokakuuta 2004. Lue myös! "Salaliittoteoria". 
Täällä päätettiin EU:n perustuslaki-nimen muuttamisesta sopimus-nimeksi! Nettisanomat 25.09.2004.

ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
nettisanomat 
1999 alkae
n

  P.Manninen

Uusin lehti Arkistohaku Depis Elokuva Gallup Imagine Kaupunkikuva Kuvagalleria Lehdet Liikunta
Opetus Perhe Politiikka Sota ja rauha Tv ja radio Talous Työtä Valokuva Velka Viikon kuva
 

Tänään
09.11.2004
 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 

 

 
Viikon linkki
 
   
 
 
Sodan kuva
 
   
pm
Tiistaina 09.11.2004. Canossan matka. Pääkirjoitus.
Ympyrä sulkeutuu. Aluksi Suomessakin puhuttiin EU:n perustuslaista. Sitten jotkut veijarit, pääministeri Matti Vanhanen ja muut Helsingin Sanomain lakeijat ryhtyivät puhumaan EU:n perustuslaillisesta sopimuksesta ja lopulta jopa vain perussopimuksesta! Voi alamaisia! Välillä he eivät tienneet, mistä oikein nämä neropatit puhuivat. Sitten Ylekin rupesi puhumaan sopimuksesta. MTV3 ja lähes koko muu media puhui perustuslaista. Hämäysyritys jää häpeään, vaikka tarkoitusperät olivatkin ja ovat selvät: hokemalla sopimuksesta  Suomen eduskunnassa päätetään EU:n perustuslaista ei-perustuslain säätämisjärjestyksessä, jonkinlaisena valtiosopimuksena. Tämä valtiopetos tullaan näkemään ja selittäjiä piisaa!  Pertti Manninen 09.11.2004. Canossan matka. Pääkirjoitus.
Aikaisemmin:
Torstaina 28.10.2004. Perustuslaki - perussopimus - kansanäänestys. Media hämmentyy ja hämmentää: EU-kansanäänestyksestä lakialoite. STT, YLE24. Julkaistu 27.10.2004, klo 16.45. -  EU:n perustuslakiäänestyksestä aloite. MTV3-STT. Julkaistu 27.10.2004 15:57 - (EI ENÄÄ MITÄÄN PERUSTUSLAISTA TAI PERUSSOPIMUKSESTA.) TUOREIMMAT UUTISET TORSTAINA 28.10.2004. Helsingin Sanomat. - EU:n perustuslaista vaaditaan kansanäänestystä. Turun Sanomat. Päivitetty 28.10.2004 3:00:45. - Lakialoite EU- kansanäänestyksestä. Etelä-Suomen Sanomat. 28.10.2004 02:31. - EU-kansanäänestyksestä lakialoite. Keskisuomalainen. Helsinki, 27. 10. STT. Ke 13:10. "Tällä hetkellä netissä". Tulossa!
Torstaina 28.10.2004. "EU:n perustuslaki allekirjoitetaan huomenna perjantaina 29.10.2004 Roomassa. Kaikki muut EU:n maat allekirjoittavat perustuslain, vain Suomen pääministeri Matti Vanhanen tuntee allekirjoittavansa jotain muuta: perustuslaillisen sopimuksen! Mahtaa harmittaa!" 
Lauantaina 25.09.2004. "Salaliittoteoria". Täällä päätettiin EU:n perustuslaki-nimen muuttamisesta sopimus-nimeksi! Vielä joulukuussa 2003 Helsingin Sanomissa luki perustuslaki: "Neuvottelut EU:n perustuslaista kariutuivat suurten maiden kiistaan" ja "EU:n perustuslaki kaatui jäsenmaiden valtakiistaan". "Salaliittoteoria"  .
Torstaina 02.09.2004. Olli Kivinen. Helsingin Sanomat. "Koko perussopimuksen tiimoilla vallitsee suuri epäselvyys lähivuosien aikana." Selkeä EU-linja. 
Tiistaina 31.08.2004. Perustuslaki jatkuu  extra! Antti Pesonen Pääministerin vastaus ei tyydytä. Terhi Kiiskinen: EU:n perustuslaki luovuttaisi vallan vastoin Suomen lakia. Pääministeri Matti Vanhanen:  "... perussopimus tai perustuslaki, miksi sitä halutaankin kutsua..." Pääkirjoitus 19.08 
     

Helsingin Sanomien lasipalatsi. Kuva: Pertti Manninen. Isonna!
  Tiistaina 09.11.2004. The Helsingin Sanomat Show. Canossan matka?  "Jäsenmaiden päättäjät allekirjoittivat EU:n perustuslaiksi kutsutun perustuslaillisen sopimuksen komeissa puitteissa..."Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus lauantaina 30. lokakuuta 2004. Lue myös! "Salaliittoteoria".  Täällä päätettiin EU:n perustuslaki- nimen muuttamisesta sopimus-nimeksi! Nettisanomat 25.09.2004.
     

 
"Experience the Reality". 
Kuva: Pertti Manninen.
Tiistaina 09.11.2004. Irak. Poikkeustila julistettu. Sotaa lopetetaan sodalla. Raivoisa hyökkäys Fallujaan. "Hyökkäys kestää muutamia päiviä." Siviilit yrittävät paeta pois sotatoimien keskeltä, omassa kaupungissaan ja omassa maassaan. Naisia ja lapsia tapetaan. Ylipäällikkö George W. Bush on sodan vanki ja rukoilee.  Sodan loppumista vai nahkansa pelastamista? Uusi hätkähdyttävä arvio: Sodan alettua olisi kuollut jo 100 000 siviiliä. Ensimmäisessä vyöryssä: Kaadot Irakin armeijasta kymmeniä tuhansia. Surmat siviiliväestöstä tarkentuneet yli kymmeneksi tuhanneksi. Kaadot liittoutumasta virallisestikin jo yli tuhat. Saksalaisissa sotilassairaaloissa hoidettavina olleita ja siellä kuolleita ei lasketa kuolleiksi. Tappaminen jatkuu. Ruumiita ei lasketa. "Vaalit" on tarkoitus pitää tammikuussa 2005.

Torstaina 07.10.2004. Irak. "Vart och ett de irakiska barn som dödades av USA var vårt barn. 
Var och en av fångarna som torterades i Abu Ghraib var vår kamrat. 
Vart och ett av deras skrik var vårt.
När de förödmjukades förödmjukades vi.
USA:s soldater som slåss i Irak - mestadels frivilliga med fattifdomsvärnplikt från småstäder och fattiga storstadsområden - är lika mycket som irakierna offer för samma fasansfulla process, som säger åt dem att dö för en seger som aldrig kommer att bli deras."

Aftonbladet Onsdag 22 september 2004. Hur kan terrorn stoppas? Arundhati Roy. Tulossa.
     


  Tuesday November 09 2004 Guardian Unlimited

US troops 'in centre of Falluja'

· Heavy street fighting rages
· Three US troops killed
· 45 die in Baquba clashes
Western journalists quit Falluja
In pictures: inside Falluja
Families flee besieged city
Leader: Fearful in Falluja
Interactive guide: siege of Falluja
Special report: Iraq

Troops move towards central Falluja
· Troops 'control third of city'
· Heavy street fighting
· Clerics urge election boycott
Black Watch casualty named
Western journalists quit Falluja
In pictures: inside Falluja
Leader: Fearful in Falluja
Interactive guide: siege of Falluja
Special report: Iraq

Arafat 'has only hours to live'
4.30pm: Palestinian caretaker leadership is 'counting the hours' to Arafat's death, it was reported today.
Special report: Israel & Middle East
More world news

The Berlin Wall: 15 years on
Newsblog: It may be 15 years to the day since the Berlin Wall fell, but "die Mauer im Kopf" (literally, the wall in the head) is still there for many Germans.
More from our Newsblog team

     
Tiistaina 09.11.2004. "Enhän minä voinut tehdä toisin kuin opetan", hän perustelee. Korvissa kaikuivat myös äidin sanat, kuinka "yksi äiti hoitaa yhdeksän lasta, mutta nämä eivät yhtä äitiä. Helsingin Sanomat maanantaina 01.11.2004. Nimiä tänään. Tapasimme Pertti Koistisen. "Eläkepommin rakentaa eliitti itse."  Koistisen pähkinät ovat luettavissa internetissä.  
Lista pähkinöistä:
Valtaeliitin kyyneleet
Työn globaali "villi länsi"
Työttömyyden pitkä varjo

Tiistaina 28.09.2004. Työllisyys määräytyy kysynnän, ei tarjonnan perusteella. "... jotain perverssiä on siinä kun työryhmä antaa suuren painon toimenpiteille, joiden tarkoituksena on lisätä työnhakijain aktiivisuutta työpaikan etsimisessä ja työhön hakeutumisessa. Ensisijainen ongelma ei ole työhalukkuudessa työntekoon vaan siinä, että työpaikkoja ei ole tarpeeksi."  Helsingin Sanomat lauantaina 12.04.2003. Mielipide. Unto Luukko.   Isonna! Kuva Työtä kaikille 1.5.1994 Jyväskylässä. Pertti Manninen.

     

Tiistaina 09.11.2004. Työttömien haamukoulutus. Ritva Santavuori.
"... Ensimmäiset työvoimakursseihin liittyvät haamukoulutukset ja väärinkäytökset paljastuivat jo syksyllä 2001 Oulussa ja Pohjois- Pohjanmaan TE-keskuksen alueella. Oikeuskanslerille antamassaan selvityksessä työministeri [Tarja] Filatov myönsikin, että koulutuksessa oli toimittu lainvastaisesti ja lupasi tehdä parannuksen (Dnro 1887/004/2002TM/09.09.2002). Siitä pitäen työministeriö on haudannut epäonnistumiset hiljaisuudessa, painanut väärinkäytökset villaisella, teeskennellyt tietämätöntä ja tuhlannut suunnattomasti valtion verorahaa. 

Edellä mainittujen konsulttien tapauksessa työministeriö kieltäytyi jyrkästi tekemästä tutkintapyyntöä poliisille. Ei edes Valtiontalouden tarkastusviraston kehotus saanut ministeriä taipumaan. Tarkastusvirasto joutuikin lopulta tekemään itse rikosilmoituksen, mikä on hyvin poikkeuksellista. Hyssyttelyään ministeri Filatov on puolustanut julkisuudessa sanomalla, ettei haamukoulutuksesta ole löytynyt riittävää näyttöä. Voi tyttö-kulta, kun meillä Suomessa on rikosasioissa sellainen systeemi, ettei näytön arviointi ollenkaan kuulu työministerin tehtäviin. Meillä ensin poliisi tutkii ja sitten syyttäjä päättää, onko rikoksesta näyttöä vai ei..." Työttömien haamukoulutus. Ritva Santavuori. Iltalehti tiistaina 09.11.2004.

     


Erkki
Manninen
alkuperäinen kuvannimi
  Tiistaina 09.11.2004. Isän päivä sunnuntaina 14.11.2004.
 

Tiistaina 21.09.2004.
Arvo Turtiainen ja isäni vuonna 2004.
Vaikea on ymmärtää oman tiensä kulkijaa.
Torjuntavoitolla hekumoidaan! 
Jatkosodan vankilassa virunut unohdetaan!
(Helsingin Sanomat, päätoimittaja Janne Virkkunen, pääomistaja Aatos Erkko).
Isäni oli eturintamassa, selvisi ja tiesi mitä se oli, 
ei paljon kertonut.
Kuparisen muistomitalinkin hukkasin, kun sitä pikkupoikana kavereilleni esittelin.
Siinä oli jonkinlainen nahkalakkiin pukeutunut sotilas,
ainakin niin sen muistan, kypärä se ei ollut.
Vaikea on ymmärtää oman tiensä kulkijaa.
Vuonna 2004:kin.

Pertti Manninen. Arvo Turtiaisen syntymästä tuli torstaina 16.09.2004 kuluneeksi 100 vuotta. Isäni Erkki Mannisen syntymästä tulee keskiviikkona 20.10.2004 kuluneeksi 94 vuotta. Kuva:
3 rullaa, 32 kuvaa, 13-vuotiaan koulupojan ensimmäiset valokuvat. Helsinki, Kallio 1956.
Pertti Manninen.
  04  
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
Maksuttomia arkistoja: kaleva.fi yle.fi mtv3.fi  
aftonbladet.se  (förstasidorna)
guardian.co.uk 
  pm

Tiistaina 09.11.2004.
"Tuuli käy heidän ylitseen".
Poisnukkuneitten muistolle.
Kuvasarja.  
Kuva: Pertti Manninen.

     
  04  
 
edellinen numero 

nettisanomat.fi  - torstaina  04.11.2004   - etusivu - nro 294 

seuraava numero
 

Tänään
04.11.2004
 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 

 

 
Viikon linkki
 
   
 
 
Sodan kuva
 
   
pm
Torstaina 04.11.2004. George W. Bush voitti? Pääkirjoitus.
Neljä vuotta valhetta ja tappamista on aika paljon. Kuluuko seuraavat neljä vuotta valehtelemisen ja tappamisen peittelyssä? Loppuuko valehteleminen ja tappaminen? Ei lopu. Nähtyäni kuinka kylmän viileästi eräässä tv:n esittämässä dokumentissa Texasin kuvernööri hylkäsi kuolemaantuomitun armonanomuksen ja tämän tehtyään tämä kuvernööri ilmoitti, näin muistan: "Nyt menen rukoilemaan", voin vain ristiä käteni ja toivoa, että uhrien lukumäärä jäisi mahdollisimman pieneksi. (Sanonta, joka tunnetusti ei tarkoita yhtään mitään). Kuinka paljon yksi ihminen kestää? 

Pertti Manninen, päätoimittaja torstaina 04.11.2004 Yhdysvaltain presidentinvaalien ratkettua.
George W. Bush voitti? Pääkirjoitus.
     
  Thursday November 04 2004 Guardian Unlimited

And now ... four more years
Bush pleads for unity as clear victory consolidates power.
Small-town morals win the day
Comment: Jonathan Freedland
Leader: Four more years
Audio: Jonathan Freedland in DC
Special report: US elections 2004


Hawks eye plum cabinet posts
Top posts will signal policy direction.
Congress gains boost power base
The shape of a second term
In pictures: US election

Feeling the election blues
Emma Brockes on how George Bush's victory catapaulted liberal Britain into collective depression.
Latest reaction on our Newsblog
Talk: have your say
     
Thursday November 04 2004 Guardian Unlimited

More on the US election
Tearful Kerry leaves best speech to the bitter end
John Kerry delivers the most painful speech of his life, choking back the tears and the bitter aftertaste of defeat.
Democrat's concession shifts Ohio from eye of the storm
Defeat offers silver lining for Hillary Clinton
Special report: US elections 2004

Blair pins hopes for Middle East on Gaza withdrawal
Tony Blair expresses hopes that the planned withdrawal from Gaza by the Israelis could open the way to a peace process.
PM defends close ties to US
Comment: Jackie Ashley
Leader: Getting it together
US election: audio reports

Great vote, grisly result
Comment: A moving demonstration of democracy brings the prospect of a more divided world, says Timothy Garton Ash.
Sidney Blumenthal: A moral dilemma
More comment and analysis on the US elections

Family photo diaries
In pictures: Five photographers lived with five very different American families documenting their lives in the election week. See their stunning photographs here.

Election pundits fail to stick their necks out
Media: Rather than picking a winner, most media pundits went for the safer option of predicting the closest race in living memory.
MediaGuardian.co.uk

     
  Torstaina 04.11.2004. Unelmien sielunmessu. - Requiem for a Dream. Subtv tänään torstaina 4.11. klo 21.00. "Huumeet vievät sielun" Timo Kuismin. -  "Unelmilla ei ole enää siipiä" Mikael Fränti. - Ilta-Sanomat ja Helsingin Sanomat 04.11.2004. - Kuvan unelmoinut Pertti Manninen  elokuvaa esittelevien otsikoiden  innostamana. Isonna!
Katso myös rajumpi tulkinta!
     
Mafian lehti: Ilta-Sanomat   Torstaina 04.11.2004. "Meriläinen puhui kuin mafiapomo" Iltasanomat. Uutiset. Suomi. Torstaina 04.11.2004. 
Koko aukeaman levyinen otsikko sivuilla 8 ja 9. Jutussa haastateltavina ovat Kimmo Sasi, Annika Lapintie ja Susanna Rahkonen. Joku heistä kai sitten näin sanoi, koska lainaus on otsikkoon laitettu. Itse jutusta ei kyllä löydy kenenkään suusta mainittua lausetta. Sasi kyllä puhui jotakin mafiapomoista ja kummisedistä, joista hän sai kertomansa mukaan kokemuksia opiskellessaan lakia Yhdysvalloissa. Otsikko on siis Ilta-Sanomien itsensä keksimä, kunnes se toisin kertoo. Lehti käyttäytyy siis mafiamaisesti Meriläistä kohtaan. Mafian lehti: Ilta-Sanomat. Tulossa! 
Lue myös!
Kansanedustaja Rosa Meriläinen Ilta-Sanomien riepotuksissa. Kommentit perästä punaisella!  28.09.2004.
     
Lukijan kirje: Lipposen matka Bilderberg- kokoukseen  
Torstaina 04.11.2004. Ilta-Sanomien juttu sai juurensa täältä:

http://www.nakokulma.net/keskustelu/index.php?topic=3432.0

ja täältä:

http://www.nakokulma.net/keskustelu/index.php?topic=2942.0
     
  04  
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
Maksuttomia arkistoja: kaleva.fi yle.fi mtv3.fi  
aftonbladet.se  (förstasidorna)
guardian.co.uk 
edellinen numero 

nettisanomat.fi  - tiistaina  02.11.2004   - etusivu - nro 293 

seuraava numero
 

Tänään
02.11.2004
 
 

nettisanomat.com joka torstai. Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.
nettisanomat
@hotmail.com

 

 

 
Viikon linkki
 
   
 
 
Sodan kuva
 
   
pm

"Experience the Reality". 
Kuva: Pertti Manninen.

  Tiistaina 02.11.2004.  Mitä Osama bin Laden sanoi nauhalla.
MTV3. Seitsemän uutiset. 30.10.2004 klo 19.00.
TV1. Uutiset 30.10.2004 klo 20.30. (Alku puuttuu).
MTV3-uutiset 30.10.2004 klo 22.00. (Alku puuttuu).
30.10.2004 Nelosen uutiset n. 23.00. (alku puuttuu)
"Aamulla hain lehdet ja ajattelin lukea, mitä Osama bin Laden oli sanonut. Hämmästykseni oli suuri kun Helsingin Sanomat ei kertonut juuri mitään Osama bin Ladenin sanomisista. Lehti keskittyi vain nauhan vaikutuksiin USA:n presidentinvaaleihin.
Keskisuomalaisessa oli sentään paljon enemmän." Pertti Manninen.
Mitä Osama bin Laden sanoi nauhalla.
     

Suomalainen todellisuus. Koiran ulkoiluttajia Aleksilla.
uva sarjasta Stokkalta Skattalle ja vähän takaisinkin. Pertti Manninen, Helsinki lauantaina 14.08.2004. 
  Tiistaina 02.11.2004.  Miten aforismi syntyy? 
MTV3-uutiset 30.10.2004 klo 22.00. ("Loppukevennys". Helsingin Kirjamessuilta isossa hallissa yleisön joukossa.).

Toimittaja Raija Kantomaa: miten voi olla hauska lokakuun synkimpänä ja pimeimpänä päivänä?
B: sehän on ammattitaitokysymys.
I: en mä mä en tiedä seppo meistä on hauska ja mä näytän profiilia

K: mistä teidän hauskuus kumpuaa?
B: no sä oot varmaan keksinyt itse nää kysymykset joo täytyy
Kirjailija Kalle Isokallio: siis me syvällisesti analysoidaan suomalaista yhteiskuntaa ja tota noin sen historiaa ja myöskin kansanluonnetta ja erilaisten etnisten ryhmien vaikutusta suomeen ja ...
B: ja sitten me ei välitetä siitä
I: ... ja senjälkeen mä kirjoitan hauskan jutun

K: onko ne hauskoja juttuja?
B ai mun omani vai?
I: Sepon on ainakin hauskoja
Kirjailija Seppo "Bisquit" Ahti: on kyllä kyllä kalle on musta hauskempi
ja ennen kaikkea mä nautin siitä että  mä en oo lukenut niistä yhtään
I:  no jos me seppo säästää multa tuota aikaa hirveesti jos mä iltasanomissa aina hyppään aina sepon yli niin tota noin niin aikaa säästyy

K: miksi sinä kirjoitat
I: ei oo parempaakaan tekemistä
K: oikeasti
I: no ei oo parempaakaan tekemistä rospuuttokausi ei voi ajaa moottoripyörällä tota ei voi lumilautailla vielä niin jotainhan on silloin puuhattava silloin kirjoitetaan kirja
B: jos sä nyt tarkalleen mietit mitä tarkoittaa lause ei ole parempaa tekemistä niin ett sä sitä pitäis mitenkään vähättelynä
ei ole parempaa tekemistä
jumalaut tästä tuli aforismi
K. joo täst pannaan kirjaan (epäselvä)
B: joh joh joh (epäselvä)

Tomi Einonen: asia vilpitön ja tätä kaksikon mainostamaa rospuuttoaikaa saadaan vielä ensi yönä tunti lisää. (aika asiallisesti).
Leena Kaskela: aivan (suu herttaisessa hymyssä).
 
Miten aforismi syntyy? 

     

Suomalainen todellisuus illan hämärtyessä? Eteläranta. Kuva sarjasta Stokkalta Skattalle ja vähän takaisinkin. Pertti Manninen, Helsinki lauantaina 14.08.2004. 
  Tiistaina 02.11.2004. Max Jakobsson rahoitti urkkimista  ja peruskoulun tyrmäämishankkeita. Aatos Erkko vaikeni.
Porvarit urkkivat kouluhallinnossa. - Porvarien salainen säätiö. -  Oikeiston vastaiskua johdettiin Etelärannasta. - 1970-luvun näkymätön Mannerheim-linja. PORVARIPUOLUSTUS: Eturintamassa puuhasivat EVA ja Sotavahinkoyhdistyksen säätiö. - KOULUSOTAA KULISSEISSA tarjoaa taas yhden paljastuksen Suomen salaista historiaa. "Säätiö on toiminut kolmekymmentä vuotta, mutta esimerkiksi Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien yhteisestä arkistosta ei löydy yhtään lehtileikettä säätiöstä."Unto Hämäläinen. Valtiotieteen tohtori Jari Leskisen vielä julkaisemattomasta kirjasta Tulevaisuuden turvaksi.
     

Suomalainen todellisuus illan hämärtyessä? Kauppatori lähestyy. Kuva sarjasta Stokkalta Skattalle ja vähän takaisinkin. Pertti Manninen, Helsinki lauantaina 14.08.2004. 
  Tiistaina 02.11.2004.  KOULUSOTAA KULISSEISSA. 
Max Jakobsson: No evan rooli haluttiin salata ennenkaikkea sen takia että ei voitaisiin tehdä tästä poliittista kysymystä silloin vielä 77 oli oli aika vahva vastarinta tätä kohtaan ja ja haluttiin esittää niin että tämä henkilö joka valittiin professoriksi niin oli valittu ei ei poliittisista syistä vaan sen perusteella että hänellä oli tieteelliset ansionsa ja jos olisi sanottu että eva on tämän järjestänyt niin silloin olisi sanottu että siis tää  professori oli poliittinen nappula eikä eikä
Toimittaja: mutta käytännössähän näin oli 
Max Jakobsson: ehh heh he  no juu tällaista se elämä on heh heh he  Eilen maanantaina 01.11.2004. TV1 klo 20.00.
KOULUSOTAA KULISSEISSA.
     

 
"Experience the Reality". 
Kuva: Pertti Manninen.
Torstaina 28.10.2004. Irak. Päivittäin tapetaan siviilejä,  naisia ja lapsia. Yhdysvaltain presidenttiehdokkaat haukkuvat toisiaan ja lupaavat päättää sodan ja tappamisen kunniallisesti. Lisäksi he lupaavat tappaa Osama bin Ladenin. Uusi hätkähdyttävä arvio: Sodan alettua olisi kuollut jo 100 000 siviiliä.  
Ensimmäisessä vyöryssä: Kaadot Irakin armeijasta kymmeniä tuhansia. Surmat siviiliväestöstä tarkentuneet yli kymmeneksi tuhanneksi. Kaadot liittoutumasta virallisestikin jo yli tuhat. Väliaikaishallinnon pystyttämisen jälkeen on satoja taistelijoita ja siviilejä on kuollut. Ensi yönä ratkeaa kumpi jatkaa sodasta irtautumista: Bush vai Kerry?
Tappaminen jatkuu. Ruumiita ei lasketa.  
  04  
ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
Maksuttomia arkistoja: kaleva.fi yle.fi mtv3.fi  
aftonbladet.se  (förstasidorna)
guardian.co.uk 

ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!

  pm
 

Lahjoita ruokaa! "The Hunger Site"-sivulla käydessäsi ja siellä nappia painaessasi lahjoitat ruokaa maailman nälkäisille ihmisille. Sivulla mainitut sponsorit maksavat lahjoituksen puolestasi! Voit tehdä yhden lahjoituksen joka päivä. 16.09.99.

     
  ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
  04  
 
 

Linkkejä 

pm  
 
2004 nettisanomat.com linkit  etusivuille!        
tammikuu
 
 
helmikuu      
maaliskuu      
huhtikuu 22.04 29.04    
toukokuu 06.05 13.05 20.05 27.05      
kesäkuu 03.06 10.06 17.06 24.06      
heinäkuu 01.07 08.07 
15.07 22.07 26.07 27.07 29.07
elokuu

03.08

05.08

09.08 10.08 12.08   17.08 19.08
  24.08 26.08
27.08 31.08      
syyskuu 02.09 04.09 extra! Beslan 03.09.2004 09.09
11.09
14.09
16.09
21.09
  23.09
25.09
28.09
30.09
     
lokakuu 05.10 07.10
14.10
19.10
21.10   28.10
 
marraskuu 02.11
04.11
09.11
       
joulukuu              
 
   ILMOITA ILMAISEKSI: LINKKI UUSIMPIIN!
 
  Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999. Kesän hyvä teko: opeta lapsi uimaan! 
 
 

Vuosikirja 2003. Koko vuosi kahdella sivulla! tammikuu-kesäkuu 2003 kuvin. - heinäkuu-joulukuu 2003 kuvin. - tammikuu-kesäkuu 2003 ilman kuvia. - heinäkuu-joulukuu 2003 ilman kuvia.

 
Vanhin 29.07.1999
 

Uusin
 

Vuosikirja 2003. Koko vuosi kahdella sivulla! tammikuu-kesäkuu 2003 kuvin. - heinäkuu-joulukuu 2003 kuvin. - tammikuu-kesäkuu 2003 ilman kuvia. - heinäkuu-joulukuu 2003 ilman kuvia.

 
 

TOIMITUS. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteydenotto: nettisanomat@hotmail.com. Copyright nettisanomat.com 2004/295. Sivut valmisti Pertti Manninen 09.11.2004,  ensimmäinen versi09.11.2004 19.38 (linkkejä 09.11.2004 20:46 ). Vanhempi toimittaja ja kesätoimittaja. Kuvannut Pertti Manninen. 
nettisanomat - 2004/11/09  - etusivu - 
The Helsingin Sanomat Show.  - Canossan matka. Pääkirjoitus. - Helsingin Sanomat. Pääkirjoitus -  Irak. Poikkeustila julistettu. Sotaa lopetetaan sodalla. Raivoisa hyökkäys Fallujaan. -  Pertti Koistinen. "Eläkepommin rakentaa eliitti itse."  Koistisen pähkinät ovat luettavissa internetissä.  - Työttömien haamukoulutus. Ritva Santavuori. - Tarja Filatov - Isän päivä sunnuntaina 14.11.2004. - 09.11.1004. - avoin - ainakin joka torstai - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomat.

 
 Maksuttomia arkistoja: kaleva.fi yle.fi mtv3.fi  aftonbladet.se  (förstasidorna) guardian.co.uk
 
Sivun alkuun!
 

Oikeusjuttu:Tästä kaikki alkoi:  Ulosottomiehen ja  kihlakunnanvoudin operaatio mitätöi vanhuksen etuoikeutetun saatavan 90 000 markkaa Merita Pankin hyväksi.   
Tarkka selostus! 


Kaikki sivut 2003 (1-6) ja 2004 (1-12) tarkistettu (linkit ja puuttuvat kuvat). SanomaWSOY:n vaatimuksesta johtuen sen kuva-aineisto on sumennettu 2004 (päivämäärä pienellä tekstillä joka kuvassa). Tämä teksti tiistaina 2011-09-20 ja keskiviikkona 2011-09.21. Pertti Manninen.- Navigointi-tekstit "edellinen, seuraava" lisätty 2011-09-23.
POISTOT HO 19.11.2015. LINKKI LISÄTTY KESKIVIIKKONA 23.12.2015.
Koko vuosi 2004: Linkit tarkistettu ja korjattu sunnuntaina 14.02.2016. Kaksi kuvaa puuttuu, yksi poistettu ja google-haun logot puuttuvat.
Sivuston poistot joulukuu 2015 - helmikuu 2016. Lisäksi torstaina 03.03.2016