OSTA TUOTE TÄSTÄ!

Kirkasta ja saavuta tavoitteesi Goal Mapping -menetelmän avulla!

Tuotteen kuvaus

Mikä on Goal Mapping -menetelmä?

Brian Maynen kehittämä tavoitekartta eli Goal Mapping -menetelmä on hioutunut yli 20 vuoden aikana ja on nyt jo yli 4 miljoonan ihmisen käytössä yli 30 maassa ympäri maailmaa. Siinä missä perinteiset tekniikat tavoitteiden asettamiseen keskittyvät lähinnä vasemman aivopuoliskon aktivointiin sanojen ja toistojen avulla, Goal Mapping -menetelmässä aktivoidaan aivot kokonaisuudessaan: vasen aivopuolisko sanojen avulla, oikea aivopuolisko piirtämisen avulla. Lisäksi hyödynnetään positiivisen ajattelun voimaa aivosolujen välisten yhteyksien vahvistamisessa.

Tämä huippusuosion saavuttanut motivointimenetelmä on menestyksekkäässä käytössä niin suuryrityksissä monilla eri toimialoilla (mm. Microsoft ja Coca Cola), kouluissa ja oppilaitoksissa, huippu-urheilijoilla, hyvinvoinnin ammattilaisilla kuin lukemattomalla joukolla yksityisiä henkilöitä. Goal Mapping -menetelmä sopii siis yhtä lailla yksilöille kuin tiimeille tai kokonaisille organisaatioillekin.

Goal Mapping – menetelmä on selkeän yksinkertainen, mutta silti todella yleismaailmallinen ja tehokas menetelmä tavoitteiden saavuttamiseen. Tavoitekarttoja voidaan tehdä elämän eri osa-alueille, kuten perheeseen, terveyteen ja hyvinvointiin sekä työuraan liittyen. Lisäksi sitä voidaan käyttää erilaisissa projekteissa, tiimityöskentelyssä, harrastuspiireissä, työyhteisöissä sekä osana henkilökohtaisen kehittymisen suunnitelmaa.

Mitä Goal Mapping -ilta tarjoaa?

Goal Mapping -illassa valmentajana toimii sertifioitu Goal Mapping -kouluttaja Laura Hekko. Saat tilaisuudessa perustiedot siitä, mitä Goal Mapping -menetelmä on, ja miten voit käyttää sitä omien tavoitteiden selkeyttämiseen ja saavuttamiseen. Illan aikana tehdään ohjatusti myös henkilökohtaiset Goal Mapping tavoitekartat osallistujan omaan elämäntilanteeseen sopivasta aihealueesta.

Tilaisuus järjestetään RCS Trainingin koulutustiloissa Veikkolassa, osoitteessa Lapinkyläntie 191, 02880 Veikkola. Mukaan tarvitset värikynät ja juomapullon.


OSTA TUOTE TÄSTÄ!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linkki kaikilta sivuilta tänne! Maanantaista 2017-04-24 alkaen.

Nettisanomat 2017 - Kirkasta ja saavuta tavoitteesi Goal Mapping -menetelmän avulla! - Nettisanomat - Sanomanetti - 12.fi - huhtikuu 2017- Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - Sanomatori  - Viikkosanomat - Härkää sarvista -
N:o - Bannerisivu 39,
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2018-03-07, nettiin 2018-03-07 20:38, linkkejä 2018-03-07.


1. Tule tutustumaan Goal Mapping -menetelmään keskiviikkona 3.5. klo 18-20. Poistettu 15.05.2017

edellinen bannerisivu